The Truth About Scott Disick-Kimberly Stewart's Rumoured Romance

Inhoudsopgave:

The Truth About Scott Disick-Kimberly Stewart's Rumoured Romance
The Truth About Scott Disick-Kimberly Stewart's Rumoured Romance
Anonim

Zijn Scott Disick en Kimberly Stewart meer dan vrienden? De twee lijken de laatste tijd weer veel tijd samen door te brengen, net op het moment dat Scott's voormalige vrouw Kourtney Kardashian haar nieuwe leven begint als de vrouw van Blink 182's Travis Barker. Voorafgaand aan de bruiloft van het paar in Italië, werd Scott gespot met Kimberly en haar familie (inclusief natuurlijk de legendarische Rod Stewart) in een Italiaans restaurant in West Hollywood in Los Angeles. Hij en Kimberly werden vervolgens een paar keer samen gezien in Malibu, eerst tijdens een Japans diner met Kimberly's broer Sean Stewart, en daarna met een paar vrienden in een high-end steakhouse in Miami Beach.

Hoewel Kimberly's moeder Alana Stewart al heeft verklaard dat de twee niets anders zijn dan 'goede vrienden', is het mogelijk dat de vriendschap tussen Scott en Kimberly is uitgegroeid tot een romance? Lees verder om de waarheid over hun relatie te weten te komen.

8 Scott Disick maakt verbinding met Kimberly Stewart

Scott Disick en Kimberly Stewart kregen voor het eerst een romantische relatie in september 2015, na berichten dat Scott en zijn ex-vrouw Kourtney Kardashian voor de derde keer uit elkaar waren. Een bron die met Us Weekly sprak, beweerde dat de twee verschillende keren contact hadden en intiem waren tijdens het verjaardagsfeestje van Kimberly's broer Sean in L. A. "Het was al enkele weken aan de gang", zei een bron dicht bij Scott destijds. "Kimberly wist dat het verkeerd was, maar kon er niets aan doen."

Volgens insiders besloten Scott en Kimberly - van wie bekend is dat ze bevriend zijn met Kourtney en haar zus Kim - op de rem te gaan nadat enkele van hun vrienden erachter kwamen dat ze in het geheim verwikkeld waren."Hij dacht dat ze gewoon aan het rommelen waren", zei de bron. 'Kimberly heeft hem verteld dat het eruit komt, en ze mag dit niet hebben. Ze vertelde hem dat ze het even moesten koelen en hij stemde toe." Een vertegenwoordiger van de Stewarts en Hamiltons-ster ontkende de geruchtenkwestie echter en noemde de beweringen "absoluut onwaar".

7 Scott Disick stapt uit met Kimberly Stewart en haar familie

Terwijl zijn ex-vrouw Kourtney zich voorbereidde om in het huwelijksbootje te stappen met Blink 182-drummer Travis Barker in Italië, werd Scott gespot tijdens een diner met Kimberly, haar vader Rod Stewart en haar broer Sean in het LAVO Ristorante in West Hollywood in mei 2022.

Een getuige vertelde E! Nieuws dat Scott "goedgezind leek" terwijl hij met de Stewarts in het Italiaanse restaurant rondhing. Ze werden vergezeld door Rod's vrouw van 15 jaar, Penny Lancaster, die ook "lachend en kletsend" werd gezien met Scott en alle anderen buiten het Italiaanse restaurant. Naar verluidt verliet de groep LAVO rond 23.00 uur. die avond, terwijl Scott en Kimberly samen op zijn Sprinter-busje sprongen.

6 Scott Disick en Kimberly Stewart brengen tijd door in Malibu

Scott en Kimberly bleven geruchten over een romance voeden toen ze begin juni 2022 uit eten gingen bij Nobu Malibu. De twee werden opnieuw vergezeld door Kimberly's broer Sean terwijl ze genoten van een diner in het luxe eetcafé. Een foto gepubliceerd door de Daily Mail toont Kimberly, gekleed in een sexy geheel zwarte outfit, zittend op de passagiersstoel van Scott's luxueuze Rolls-Royce-auto. Een paar dagen later gingen ze met een paar vrienden uit eten bij Papi Steak in Miami Beach. Gekleed in een elektrisch blauwe jurk en gouden hakken met bandjes, werd Kimberly gefotografeerd naast Scott, die zelf ging voor een meer relaxte look, gekleed in een geheel zwarte outfit die hij afmaakte met een paar sportschoenen.

5 Is Scott Disick aan het daten met Kimberly Stewart?

Ondanks recente waarnemingen van Scott Disick en Kimberly Stewart, vertelde een bron aan Entertainment Tonight dat de twee "vriendelijk" zijn en dat er "vanaf nu niets romantisch tussen hen gaande is."Ze zijn echt hechte, goede vrienden en kennen elkaar al een tijdje", voegde de insider eraan toe. "Sean Stewart en de hele familie zijn ook heel close met Scott, en ze houden allemaal van hem."

Een andere bron wees Hollywood Life erop dat Scott niet alleen dicht bij Kimberly staat, maar bij de hele Stewart-familie. "Hij kent ze al jaren en heeft ook ontelbare keren met haar broer en vader rondgehangen", zei de bron, eraan toevoegend dat Scott en Kimberly "meer een broer-zusrelatie" hebben dan een romantische.

"Er is daar geen aantrekkingskracht en Scott kijkt naar Kimberly als een zus. … Het is totaal platonisch."

Scott blijft zelfs vrijgezel en is "op zoek naar nieuwe meiden om mee om te gaan", aldus de ET-bron. "Hij zou graag op een dag settelen, maar voor nu is hij gewoon aan het daten en plezier maken."

4 De waarheid achter de hechte relatie van Scott Disick en Kimberly Stewart

Toen in 2015 geruchten over Scotts affaire met Kimberly opdoken, sprak haar moeder, Alana Stewart, met PEOPLE om de aantijgingen te ontkennen en uit te leggen dat haar dochter dicht bij Scott was.

"Daar is absoluut geen waarheid in, " zei ze, en merkte op dat Scott al heel lang bevriend is met zowel haar kinderen Kimberly als Sean. Ze beweerde zelfs dat het de broers en zussen Stewart waren die Scott voor het eerst aan Kourtney introduceerden. "Ik was erbij toen het gebeurde, dus ik kan je vertellen dat ze allemaal geweldige vrienden zijn", zei Alana. "Scott en Kimberly en Sean zijn goede vrienden en dat zijn ze al vele jaren, en Kimberly en Sean houden van Kourtney."

3 Wie is Scott Disick aan het daten?

Scott Disick's laatste geruchtenrelatie is met model Rebecca Donaldson. De twee stapten voor het eerst in het openbaar in april 2022, slechts enkele dagen voordat ze hun rode loperdebuut maakten bij de première van Hulu's The Kardashians. Destijds vertelde een insider aan Us Weekly dat "het nog steeds een nieuwe relatie is" en dat Scott "het van dag tot dag bekijkt."Hij is op zoek naar de juiste persoon om zich mee te settelen, maar heeft haar nog niet gevonden", zei de bron en voegde eraan toe: "Hij wil een serieuze relatie hebben, net als de meeste van zijn exen."

Inderdaad, de twee stopten ermee net na een paar maanden daten, waarbij een tweede bron opmerkte dat de twee "van begin af aan nooit serieus waren". Ze voegden eraan toe dat Scott "nu op jacht is" nu hij en Rebecca elkaar niet meer zien. “Scott treft veel meisjes wanneer hij op zoek is naar gezelschap en heeft veel meisjesnummers. [Hij] DM's meisjes op Instagram en laat flirterige opmerkingen achter', aldus de bron. “Hij is single, dus hij schaamt zich er niet voor. [En] het trekt hun aandacht.”

2 Scott Disicks vroegere relaties

Naast Kourtney en Rebecca is Scott romantisch betrokken geweest bij een aantal andere vrouwen, waaronder Amelia Hamlin, Sofia Richie, Lina Sandberg, Christine Burke en zelfs voormalig Disney-ster Bella Thorne.

Het v alt op dat de meeste meisjes met wie hij uitging veel jonger zijn dan hij - Sofia was eigenlijk pas 19 toen ze voor het eerst met Scott uitging, terwijl Amelia pas 20 jaar oud was. Tijdens de reüniespecial Keeping Up With the Kardashians legde de 39-jarige oprichter van Talentless uit waarom hij de neiging heeft om veel jongere vrouwen te daten. "Iedereen krijgt dit verkeerd, dat ik op zoek ben naar jonge meisjes", zei hij tegen E! entertainmentpresentator Andy Cohen. "Ik ga niet op zoek naar jonge meisjes. Ze voelen zich tot mij aangetrokken. Omdat ik er jong uitzie."

1 Heeft Scott Disick nog steeds gevoelens voor Kourtney Kardashian?

Is Kourtney Kardashian mogelijk de reden waarom Scott Disick "de ware" nog steeds niet heeft gevonden?

Een bron vertelde onlangs aan ET dat de realityster "het moeilijk heeft" met het huwelijk van zijn ex-vrouw met Travis, maar "het zo goed doet als hij kan zijn". "Hij heeft gemengde gevoelens omdat hij van Kourtney houdt, maar hij weet ook dat ze heel gelukkig is", zei de bron, eraan toevoegend dat Scott "veel spijt heeft van hoe hij Kourtney heeft behandeld tijdens hun relatie."

Desalniettemin sprak de Talentless-eigenaar eerder zijn steun uit voor Kourtney's relatie met Travis tijdens de KUWTK-finalespecial op E!. Scott zei tegen Kourtney: "Ik bedoel, ik denk dat als je echt van iemand houdt, je wilt dat ze hoe dan ook gelukkig zijn", zei hij. "Dus ik geef [je] zegen om gelukkig te zijn."

Aanbevolen: