Social Media Critici Brand Scott Disick's verjaardagsfeestje 'Creepy

Social Media Critici Brand Scott Disick's verjaardagsfeestje 'Creepy
Social Media Critici Brand Scott Disick's verjaardagsfeestje 'Creepy
Anonim

Scott Disick is bekritiseerd op sociale media nadat hij zijn aanstaande 38e verjaardag had gevierd met zijn 19-jarige vriendin, Amelia Hamlin.

De 37-jarige Keeping Up With The Kardashians zag hoe speels zijn armen om het model sloeg en een kus op haar wang plantte in een Instagram-verhaal dat ze maandag deelde.

Amelia schudde een zwart sweatshirt met een illustratie van een klein vliegtuigje heen en weer en las: "Disick Aviation: Private Aviation Is My Motivation."

Op het shirt stond: 'Est. 1983', het geboortejaar van Scott.

Scott's ex Kourtney Kardashian, samen met haar zussen Kim en Khloé en zelfs hun popstervriend Sia, voegden zich bij het geliefde koppel voor het verjaardagsfeestje.

Ondanks dat het zijn verjaardag was, draaide Scott de rollen om en trakteerde hij zijn gasten op een verbluffend luxe cadeau.

Kim zette het toneel coy voordat echt hoeveel de oprichter van Talentless zijn gasten trakteerde.

"Ik wed dat jullie willen weten wat Scott voor zijn feestartikelen heeft," plaagde Kim terwijl ze zichzelf buiten filmde. "Dat is wat ik jullie wil laten zien. Ik heb hier nog nooit van gehoord, dit soort feestartikelen."

Ze sneed naar de binnenkant van het huis, waar Scott een weelderige reeks sieraden en luxe polshorloges had neergelegd. Er waren dozen met met diamanten ingelegde Rolexen, gouden armbanden en glinsterende Cubaanse schakels.

"Dus iedereen kan hier gewoon binnenlopen", zei ze en voegde er snel aan toe: "Als ze zijn uitgenodigd voor het feest."

Scott zag er trots uit om te pronken met zijn dure feestartikelen.

"Dit is hoe Heer het doet. Het spijt me dat iedereen snoep uitdeelt, maar ik deel ijs uit," pochte hij.

Maar zijn grootse gebaar werd door sommigen op sociale media met afschuw onthaald - aangezien velen niet voorbij Scotts jongere vriendin konden komen.

"Dit is zo eng, maar hij heeft de mentaliteit van een tiener, dus ze zijn waarschijnlijk een goede intellectuele match", luidde een louche opmerking.

"Hij is zo'n klootzak. Ze hebben allemaal een paar dingen gemeen, narcisme, nutteloos, irrelevantie, nep van rijke losers die altijd proberen te pronken", voegde een tweede eraan toe.

"Ze is letterlijk de helft van zijn leeftijd, hij was 19 toen ze werd geboren…" een derde stemde in.

"Het zit allemaal in die griezelige ogen. Er is iets met hem dat ik al eerder heb gezegd, ik zeg het nog een keer, griezelige ogen", zei een vierde.

Aanbevolen: