Travis Barker werpt schaduw op de 19-jarige leeftijdskloof van Amelia Gray en Scott Disick

Inhoudsopgave:

Travis Barker werpt schaduw op de 19-jarige leeftijdskloof van Amelia Gray en Scott Disick
Travis Barker werpt schaduw op de 19-jarige leeftijdskloof van Amelia Gray en Scott Disick
Anonim

Travis Barker probeert in de wereld van Kourtney Kardashian te passen sinds de twee eerder dit jaar hun relatie openbaar maakten.

Onlangs werd de drummer van Blink-182 gespot tijdens een diner met Kourtney en haar ex-partner Scott Disick, met wie ze drie kinderen deelt. Disick was met zijn nieuwe vriendin, acteur Amelia Grey.

Barker leek ook een schaduw te werpen op Disick en Gray's 19-jarige leeftijdskloofrelatie door een louche opmerking van een fan leuk te vinden.

Travis Barker houdt van brutale opmerking over de relatie tussen Scott Disick en Amelia Gray

Barker vond een opmerking leuk over de relatie tussen Disick en Gray.

"Het is zo vreemd voor mij, wat heeft een baby uit 2001 te maken met deze volwassen mensen, ik weet dat het eten onhandig was als de hel," merkte een fan op na het nieuws over de dubbele date die plaatsvond in Malibu.

Barker vond de opmerking van zijn persoonlijke account leuk, wat aanleiding gaf tot speculaties dat hij zich misschien niet helemaal op zijn gemak voelde tijdens dat diner.

Meer drama met Travis Barker en zijn ex-vrouw Shanna Moakler

Toch is dit verre van het enige drama rond het ontluikende stel en hun respectieve exen.

Barkers ex-vrouw Shanna Moakler beweert dat zijn nieuwe relatie de reden is waarom hun kinderen niet op goede voet met haar staan.

Eerder deze maand zei het model dat de twee kinderen die ze deelt met Barker - Landon Asher, 17 en Alabama Luella, 15 - haar een afwezige moeder noemen vanwege Kourtney. Ze zei ook dat de muzikant een affaire had met een andere Kardashiaanse zus, Kim.

"Mijn familie is gebroken vanwege deze familie, en nu zijn mijn kinderen en ik van elkaar vervreemd vanwege een andere zus in de familie, dus yay voor mij," vertelde Moakler aan TMZ.

"Bedankt voor het vernietigen van mijn familie, twee keer", vervolgde ze, een hint naar de Kardashians.

In het video-interview legde ze ook uit dat ze aan de ontvangende kant staat van veel hatelijke opmerkingen van fans van de Kardashians. Ze legde uit dat ze "dagelijks wordt gepest" door de trouwste Kardashian-liefhebbers.

Moakler bood haar ook haar kijk op de PDA-posts op sociale media van Barker en Kourtney Kardashian. Ze zei dat ze het "raar" van hen vindt in een openhartig interview met Mensen.

"Echter, vind ik een deel van de pda die hij met haar doet raar? [Ja]."

“De film, True Romance, waarvan ik het gevoel heb dat ze een band hebben opgebouwd, was het thema van onze bruiloft. Onze dochter is vernoemd naar het personage in de film. Vliegende spandoeken boven ons hoofd zoals we deden in [reality TV-show] Meet the Barkers. Dat soort dingen … ik vind het gewoon raar, " legde ze uit.

Aanbevolen: