The Truth About Tessa Virtue en Scott Moir's relatie Off The Ice

Inhoudsopgave:

The Truth About Tessa Virtue en Scott Moir's relatie Off The Ice
The Truth About Tessa Virtue en Scott Moir's relatie Off The Ice
Anonim

In 2018 veroverden Olympische ijsdansers Tessa Virtue en Scott Moir de harten van Amerika tijdens hun verblijf in PyeongChang. Hun connectie op en naast het ijs is wat de fans naar meer trok. Het paar skate al meer dan twintig jaar samen en het is moeilijk te geloven dat ze nooit hebben overwogen om te daten. De natuurlijke chemie die Virtue en Moir bezitten is iets uit een Nicholas Sparks-film. Deze relatie die ze samen hebben opgebouwd, wordt al tientallen jaren gekoesterd en is zo zeldzaam. De band die ze delen is onbreekbaar, en het is geen verrassing dat ze de meest gedecoreerde Olympische kunstschaatsers in de geschiedenis zijn, met elk drie gouden en twee zilveren medailles.

Deze twee Canadezen zegevierden op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver en namen het goud mee naar huis. Toen wonnen ze in 2014 zilver op de Olympische Spelen in Sochi en verloren ze van hun Amerikaanse rivalen Meryl Davis en Charlie White. Ze besloten een pauze te nemen van het ijs, maar lang konden ze niet wegblijven. Ze dachten echt dat het pensioen eraan zat te komen, maar ze misten het samen schaatsen gewoon te erg. Ze wisten dat het goed voelde om terug te komen en te trainen voor de Olympische Spelen van 2018 in PyeongChang. Deze keer schaatsten ze voor hen zonder druk om hun capaciteiten te bewijzen.

Het moeilijkste van aan de top zijn, is om daar te blijven, maar nadat ze het goud in Zuid-Korea hadden gewonnen, besloten Tessa en Scott om afstand te doen van kunstschaatsen en zich te concentreren op hun leven buiten het ijs. De vraag van een miljoen dollar blijft: leven ze samen of apart? Als fans met een toverstaf konden zwaaien, zouden deze twee inmiddels getrouwd zijn en kinderen hebben, maar dat is helaas niet het geval. Dit is waarom fans vinden dat Tessa Virtue en Scott Moir samen moeten zijn.

Bijgewerkt op 3 maart 2022: Tegenwoordig zijn Tessa Virtue en Scott Moir gelukkig gestopt met kunstschaatsen. Ze vinden echter nog steeds manieren om betrokken te blijven bij de sport waaraan ze hun leven hebben gewijd. Beiden voegden zich bij het Canadese uitzendteam voor de ijsdansevenementen op de Olympische Winterspelen van 2022. Grappig genoeg waren de gouden medaillewinnaars in ijsdansen op de Olympische Spelen van 2022 Gabriella Papadakis en Guillaume Cizeron - het team dat Tessa virtue en Scott Moir versloeg om goud te winnen in 2018.

Scott Moir blijft verloofd met collega-kunstschaatsster Jaclyn Mascarin, en de twee hebben hun huwelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie. Begin 2021 beviel Jaclyn van het eerste kind van het paar, een dochter. Tessa Virtue heeft ondertussen nog steeds een relatie met Toronto Maple Leafs-speler Morgan Reilly, die sinds 2016 een alternatieve aanvoerder van het team is.

8 Tessa Virtue en Scott Moir schaatsen al samen sinds ze kinderen waren

Scott Moirs tante bracht hem en Tessa Virtue samen toen Virtue zeven was en Moir negen. Zijn tante was destijds schaatscoach en dacht dat de atletische kinderen een goede match zouden zijn. Wat hun ouders dachten dat een dwaze grap zou zijn, werd uiteindelijk een Olympisch meesterwerk.

7 Tessa Virtue en Scott Moir hebben ooit een relatie gehad… Soort van

Gek genoeg gingen de twee een paar maanden met elkaar om als kleine kinderen, maar ze waren te bang om zelfs maar naar elkaar te kijken, dus hielden ze elkaars hand vast! Zelfs de tante van Scott wist al die jaren geleden dat deze twee een match waren in de schaatshemel.

6 Sommige fans vinden dat Tessa Virtue en Scott Moir een beetje te goed acteren

Tessa en Scott proberen dit romantische 'verhaal' op het ijs te verkopen, maar fans geloven niet dat het allemaal een list is. De manier waarop deze twee samen dansen alsof ze het ene wezen zijn en hun lichaam aanpassen aan het andere is pure magie. Het lijkt veel meer dan alleen maar inklokken op een baan!

"We doen ons werk", vertelde Moir onlangs aan een interviewer. “We vertellen altijd verhalen. We zouden moeten reageren, een man en een vrouw op het ijs. Het is romantisch. Wat we hebben is zo'n coole relatie." Moir voegde toe: "Het gaat meer om een vriendschap, onze werkrelatie is zo sterk. Daar zijn we zo trots op.”

5 Ellen DeGeneres wil Tessa Virtue en Scott Moir tot nu toe

In een interview op The Ellen DeGeneres Show vertelde Ellen in feite Tessa en Scott wat alle fans dachten: "Ook al zijn jullie niet samen, dat zou je wel moeten zijn", zei Ellen.

Het paar speelde ook het pasgetrouwde spel in de show, en er is een goede kans dat dit niet-paar de meerderheid van de echte stellen zou verslaan.

4 Aankondiging van het pensioen van Tessa Virtue en Scott Moir

Of je nu een fan bent of niet, deze video zal je tranen in de ogen brengen. Deze twee staan al meer dan de helft van hun leven samen op het ijs. Afscheid nemen van de sport die hen zo na aan het hart ligt, is erg emotioneel en impactvol voor hen beiden, maar het is duidelijk van betekenis voor hen beiden dat ze samen met pensioen konden gaan.

3 Tessa Virtue is aan het daten met een Toronto Maple Leaf

Het is moeilijk te geloven dat Tessa met iemand anders aan het daten is dan haar partner Scott, maar het is waar. Tessa heeft een relatie met Morgan Rielly, een professionele hockeyspeler voor de Toronto Maple Leafs. Het lijkt erop dat Tessa niet te ver van het ijs is afgedwaald als het op haar romantische relatie aankwam.

2 Scott Moir is verloofd met een mede-kunstschaatser

Scott is verloofd met kunstschaatsster Jackie Mascarin. Scott en Jackie waren ijsdanspartners voordat hij en Tessa een wereldberoemd koppel werden, en nu zijn ze verloofd.

1 Tessa Virtue en Scott Moir hebben een vriendschap die een leven lang meegaat

Fans hebben een achtbaan van emoties meegemaakt als het gaat om de diepte van de lange relatie tussen Tessa Virtue en Scott Moir. Het is waar dat Cupido nooit zijn liefdespijl op deze twee zielen heeft geschoten, maar alleen omdat ze niet samen zijn, minimaliseert het hun prachtige verbinding niet. Maar toch, fans zullen niet verrast (of teleurgesteld zijn) als deze twee op een dag samen eindigen.

Aanbevolen: