Konden Rachael Leigh Cook en Paul Walker met elkaar opschieten tijdens het filmen van 'She's All That'?

Inhoudsopgave:

Konden Rachael Leigh Cook en Paul Walker met elkaar opschieten tijdens het filmen van 'She's All That'?
Konden Rachael Leigh Cook en Paul Walker met elkaar opschieten tijdens het filmen van 'She's All That'?
Anonim

Elk kind uit de jaren 90 herinnert zich de lieve en grappige film She's All That. De komedie concentreert zich op Laney Boggs, het personage van Rachael Leigh Cook, die het niet erg vindt om aan de suffe kant te zijn, maar die verstrikt raakt in een ontluikende romance met Zack Siler, gespeeld door Freddie Prince Jr. Het probleem is natuurlijk dat hij probeert om een weddenschap te winnen. De Netflix-rom-com van Rachael Leigh Cook wordt binnenkort uitgebracht en het zal leuk zijn om haar in een andere film uit dit genre te zien.

Naast deze twee populaire acteurs speelde wijlen Paul Walker ook een grote rol in She's All That als Dean, een vriend van Zack die de weddenschap bedenkt. Paul Walker was erg mysterieus, daarom is het zo cool dat Rachael Leigh Cook onlangs wat licht wierp op de hoofdrol in de film met de geliefde acteur die tragisch stierf in 2013. Laten we eens kijken of de twee acteurs met elkaar overweg konden.

De coolste man ooit

Paul Walker's kind Meadow heeft een hoog vermogen en het is zo triest om te bedenken dat ze zonder haar vader heeft moeten opgroeien, aangezien ze 15 was toen hij stierf.

Meadow's vader is een van de meest geliefde en gemiste acteurs. Het klinkt alsof Rachael Leigh Cook en Paul Walker heel goed met elkaar overweg konden. Cook heeft verteld hoe het was op de set van She's All That. Ze legde uit dat hoewel veel werkende acteurs in Hollywood verwaand kunnen lijken en wanhopig op zoek zijn naar aandacht, Paul Walker niet meer van dat stereotype had kunnen verschillen.

Cook vond dat Walker echt "cool" was en dat hij daardoor opviel tussen de castleden.

De actrice vertelde Us Weekly: "Paul was het gewoon niet. Hij was veel meer [dan dat]. Zijn energie zou gewoon onder die van iedereen zitten en je kon zien dat hij nadacht en betrokken was, maar hij had deze sfeer over hem dat hij liever zou surfen. Hij was cool op atleetniveau. Ja, veel cooler dan de rest van ons.'

Een zoete scène

rachael leigh kok, ze is al die rode jurk
rachael leigh kok, ze is al die rode jurk

Rachael Look Cook sprak ook over een geweldige She's All That-scène met Paul Walker. Volgens Today.com zei ze dat er een moment was waarop Dean een eikel was (maar wel charmant).

Ze zei: Ik herinner me dat we deze scène opnamen in 'She's All That', waar, toegegeven, zijn karakter is ongelooflijk dubbelhartig, maar hij komt naar mijn huis en hij probeert zichzelf geliefd bij mij te maken en is erg, daar erg overtuigend over. En ik herinner me dat de opname eindigde en ik hoorde de cameraman zeggen: 'Ik geloof hem.' Dat is wat we altijd willen als acteurs, is iemand van de camera-afdeling om enigszins onder de indruk te zijn van wat je doet

Surfer Vibes

paul walker dule hill freddie prince jr, ze is dat allemaal
paul walker dule hill freddie prince jr, ze is dat allemaal

Volgens E Online zei Cook dat Walker een beetje stil was op de set van de film en dat hij vastbesloten leek zijn rol goed te spelen in plaats van veel te socializen. Ze zei ook: "Ik denk dat ik een beetje geïntimideerd was door hem - en hij is echt lang en super heet, dus respect daarvoor. Gewoon, wauw." Het is zeker herkenbaar om de actrice te horen praten over het goede uiterlijk van Walker, want hij was een hartenbreker uit de jaren 90 en 2000, dat is zeker.

De actrice vertelde ook dat Walker haar deed denken aan een surfer: "Hij leek een surfer die iemand van het strand had geplukt en naar een filmset sleepte - die toevallig goed was in acteren."

Freddie Prince Jr. en de relatie van Paul Walker

Het blijkt dat Freddie Prince Jr. ook heel goed met Paul Walker kon opschieten.

Volgens PopSugar sprak de acteur over de auditie van Walker en hij zei dat hij 'overleg' had, dus hij had een beetje inspraak over wie de rol van Dean zou krijgen. Freddie Prince Jr. zei: "Ik wist dat Paul de juiste man was, en toen hij klaar was met de auditie, vroeg ik of ik mezelf mocht excuseren om naar het toilet te gaan. Ik rende naar buiten waar zijn auto geparkeerd stond. Ik zei: 'Hé man, jij gaat deze baan krijgen.'"

Prince Jr. vertelde dat hij na de dood van Walker hoorde dat de acteur dat verhaal met zijn familie had gedeeld, en hij vond het heerlijk om dat te weten. Hij zei ook: "Hij was een goede kerel."

Het is hartverscheurend om je voor te stellen hoe de cast van She's All That zich voelde toen ze hoorde van het tragische overlijden van Paul Walker. Zijn nalatenschap leeft voort in Hollywood in deze geweldige, nostalgische romantische komedie, samen met de andere rollen die hij speelde en de mensen van wie hij hield. Wanneer iemand praat over werken met Walker, hebben ze alleen maar positieve dingen te zeggen, en dat is heel lief.

Aanbevolen: