Konden 'The Golden Girls' echt off-screen met elkaar overweg?

Inhoudsopgave:

Konden 'The Golden Girls' echt off-screen met elkaar overweg?
Konden 'The Golden Girls' echt off-screen met elkaar overweg?
Anonim

Fans weten misschien niet hoe The Golden Girls op tv kwamen als een show die zijn tijd ver vooruit was, maar ze weten wel dat de eigenzinnige vriendschappen tussen vier gepensioneerde vrouwen die in Miami wonen, een huishouden zoveel aan het lachen hebben gebracht dat iedereen kon vragen om.

Er zijn een heleboel interessante feiten achter de schermen over de show die sommige fans zeker zullen verrassen, en die kijkers laat zien waar de magie van tv om draait.

Hoe dan ook, vriendschap vormt de kern van The Golden Girls.

Het vormt het uitgangspunt van de show wanneer alle personages elkaar ontmoeten en samen in een kamer belanden, evenals het toneel voor alle gekke en hilarische situaties waarin Rose, Dorothy, Sophia en Blanche zich bevinden.

Mede vanwege de sterke focus op vriendschap, vergelijken fans de eerdere succesvolle sitcom met de hedendaagse And Just Like That, waarvan sommigen zeggen dat het een moderne uitstraling geeft aan het uitgangspunt van The Golden Girls.

Tuurlijk, bij The Golden Girls draaide alles om vriendschap, maar waren de acteurs echt vrienden buiten het scherm?

Betty White en collega 'Golden Girl' waren ooit goede vrienden

Betty White en Bea Arthur maakten een vliegende start met hun rollen in The Golden Girls en hun vriendschap lijkt in hetzelfde, enorme licht te zijn gekomen.

Arthurs zoon, Matthew Saks, vertelde in een interview dat White en Arthur ooit dicht bij elkaar woonden en dat ze eigenlijk samen zouden carpoolen om op de set te komen.

Rue McClanahan heeft zelf in interviews gezegd dat Arthur zou weigeren met haar te lunchen als Betty White niet was uitgenodigd om mee te doen.

Al deze tekenen lijken erop te wijzen dat Arthur en White ooit zeer goede vrienden waren aan het begin van The Golden Girls; maar helaas bleef het niet vrolijk tussen de twee.

Spanning tussen Betty White en Bea Arthur

Het komt misschien als een verrassing voor fans, maar Betty White en Bea Arthur hadden soms een gespannen relatie. Sommige fans schrijven de spanning toe aan jaloezie met betrekking tot de omgeving van The Golden Girls, die grappigere lijnen en meer schermtijd kreeg.

Andere fans wijzen op het feit dat Betty White de eerste actrice in de show was die genomineerd werd voor een Emmy.

Ondanks het feit dat alle vier de hoofdrolspeelsters genomineerd zouden worden en zelf Emmy-nominaties zouden winnen, bleef de spanning in de show helaas bestaan.

Bea Arthur noemde Betty White het C-woord

Bea Arthur maakte deel uit van het Korps Mariniers, dus het zal voor fans misschien niet als een schok komen om te weten dat ze haar behoorlijk wat vloekwoorden heeft gebruikt.

Ze gebruikte in het bijzonder één vloekwoord voor haar tegenspeelster Betty White.

Tijdens een eerbetoon aan Bea Arthur, die in 2009 stierf aan kanker, kwamen veel vrienden en beroemdheden om hun verhalen over de overleden ster te delen.

Een van de vrienden die kwam was de mede-ster van The Golden Girls, Rue McClanahan, die een verhaal deelde dat het publiek schokte.

McClanahan dacht terug aan een keer dat zij en haar man Arthur bezochten in 2002 tijdens haar one-woman-show op Broadway. Nadat McClanahan en haar man Arthur bedankten voor de uitnodiging voor haar optreden, werd het spannend.

McClanahan deelde met het publiek dat Arthur een van haar lange pauzes nam, naar de man van McClanahan keek en zei: "Ik hou van Rue! Betty [White] is een kut!”

Dit was niet de eerste keer dat het publiek zich bewust werd van de spanning tussen de co-sterren, maar het was de eerste keer dat een van de Golden Girls ooit op die manier over elkaar sprak.

Betty White's gedachten over haar relatie met Bea Arthur

Betty White had jarenlang niet veel te zeggen over haar relatie met Bea Arthur nadat The Golden Girls was geëindigd. Ze verbrak haar stilzwijgen hierover in 2011 tijdens haar boektournee voor haar memoires, If You Ask Me.

Een artikel deelde dat White tijdens de tour zei: Bea had een reserve. Ze was niet zo dol op mij. Ze vond soms pijn in mijn nek.'

White voegde toe: Het was mijn positieve houding - en dat maakte Bea soms boos. Soms, als ik blij was, zou ze woedend zijn!”

Hoewel White's opmerkingen over haar relatie met haar co-ster niet precies onthullen waarom de twee niet close waren, lijkt het duidelijk dat de dames misschien net twee grote, verschillende persoonlijkheden hadden die hen niet toestonden samenvoegen.

Bea Arthur en Rue McClanahan waren goede vrienden

Bea Arthur en Rue McClanahan ontmoetten elkaar tijdens het filmen van de tv-serie All in the Family en zijn spin-off, Maude.

In hetzelfde eerbetoon aan Bea Arthur sprak McClanahan over de zachtere kant van haar voormalige co-ster terwijl ze nadacht over de troost en steun die Arthur haar gaf toen de moeder van McClanahan stierf tijdens het eerste seizoen van Maude.

Volgens het verhaal van McClanahan belde ze Arthur nadat ze hoorde over het overlijden van haar moeder. The Golden Girl nodigde haar co-ster uit om te overnachten, maakte de logeerkamer op en ging urenlang naast McClanahan liggen om comfort te bieden.

In haar toespraak zei McClanahan: Ik voelde voor het eerst in zes dagen een gevoel van vrede over me komen. Mijn verdriet verdween.”

Ze voegde eraan toe: "Ik denk dat ze dat soort moederlijke kwaliteit had, nietwaar?"

Aanbevolen: