Zal Ray Liotta's laatste film 'Dangerous Waters' nog steeds worden uitgebracht?

Inhoudsopgave:

Zal Ray Liotta's laatste film 'Dangerous Waters' nog steeds worden uitgebracht?
Zal Ray Liotta's laatste film 'Dangerous Waters' nog steeds worden uitgebracht?
Anonim

Het is nu ongeveer twee maanden geleden dat de gedecoreerde acteur Ray Liotta op 26 mei overleed. De 67-jarige blies zijn laatste adem uit in zijn slaap in Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek.

Liotta was in het Caribische land geweest om te filmen voor een film met de titel Dangerous Waters, een van een aantal projecten waaraan hij voor zijn dood had gewerkt.

De gevierde acteur had eerder enigszins voorbarig gesproken, in wat het laatste interview van zijn leven lijkt te zijn geweest. Zijn laatste advies aan zijn fans was om alles met liefde te doen, en stond erop dat "hoe ouder je wordt, hoe minder je weet."

Liotta werd overleefd door zijn verloofde Jacy Nittolo en zijn enige dochter, Karsen. De 23-jarige Karsen treedt in wezen in de voetsporen van haar vader en probeert naam te maken als acteur in Hollywood.

Ongeveer veertien dagen na Liotta's overlijden plaatste ze een ontroerend eerbetoon op Instagram en zei: Degenen die hem kenden, hielden van hem. Je bent de beste vader die iemand zich kan wensen. Ik houd van je. Bedankt voor alles.”

De meeste van de aankomende films en tv-shows met Liotta zullen ondanks zijn dood nog steeds worden uitgebracht, maar het blijft de vraag of Dangerous Waters daar een van zal zijn.

Waar gaat 'Dangerous Waters' over?

Een korte samenvatting van de film Dangerous Waters op IMDb luidt: 'Een zeilvakantie loopt uit de hand wanneer een tienerdochter het duistere verleden van haar moeders nieuwe vriend onthult.'

Dat is zoveel als publiekelijk bekend is over het verhaal, dat is geschreven door John Barr (Frost / Nixon, Blood and Money). Hij regisseerde de film voordat het noodlot toesloeg, en hij verloor zijn hoofdrol.

The Hollywood Reporter onthulde begin mei de cast-line-up voor het project, waarbij Ray Liotta de rol zou spelen van het vriendje met donkere skeletten in zijn kast. Bij hem in de productie was de Israëlische actrice Odeya Rush (Lady Bird, Cha Cha Real Smooth), vermoedelijk als de tienerdochter.

Saffron Burrows (You, Mozart in the Jungle), Eric Dane (Grey's Anatomy, The Last Ship, Euphoria) en Omid Zader (The Thundermans, Knight Squad) zijn de andere acteurs die zijn bevestigd als onderdeel van de projecteren. Dangerous Waters werd geproduceerd onder de vlag van studio's Signature Films en Rio Luna Films.

Zal 'Dangerous Waters' nog steeds worden vrijgegeven?

Het THR-rapport over Ray Liotta en co. deel uitmaken van de cast van Dangerous Waters werd precies drie weken voor zijn dood gepubliceerd. Het volstaat dus om te zeggen dat het project nauwelijks was overgegaan van pre-productie naar productie toen de acteur zijn leven verloor.

Tegelijkertijd meldde Deadline dat de producenten van de film oorspronkelijk van plan waren het project te pitchen op het filmfestival van Cannes in 2022, om er een potentiële koper voor te krijgen.

Het festival vond plaats tussen 17 mei en 28 mei; Liotta's dood kwam twee dagen voor het einde van het meer dan een week durende evenement. De foto wordt ook niet vermeld als een van de films die in aanmerking kwamen voor een prijs, in première gingen of zelfs in het speciale vertoningssegment te zien waren.

Hoewel al deze aanwijzingen wijzen op een mogelijke realiteit waarin de productie aanzienlijk werd beïnvloed door het verlies van Liotta, blijft het definitieve lot van Dangerous Waters een beetje een mysterie.

Gezien de mate waarin de planning is uitgevoerd, is het zeer onwaarschijnlijk dat het project helemaal zou worden geschrapt.

Ray Liotta's personage in 'Dangerous Waters' kan worden herschikt

Afhankelijk van hoe ver het filmproces was gegaan, zou in een waarschijnlijk scenario Ray Liotta in de hoofdrol worden vervangen. Scènes zouden dan opnieuw worden opgenomen met de nieuwe acteur op zijn plaats, en de film werd uiteindelijk toch uitgebracht.

Het is een vrij veel voorkomende gebeurtenis in Hollywood dat delen opnieuw worden gegoten, zelfs nadat het filmen een beetje is verlopen. Een van de meest opvallende scenario's waarin dit gebeurde was in Ridley Scott's All The Money in the World in 2017.

De hoofdfotografie voor de film was al afgerond toen beschuldigingen van ongepastheid uitbraken tegen hoofdrolspeler Kevin Spacey. Toen fans zich tegen de House of Cards-ster keerden, werd zijn positie in Hollywood onhoudbaar. Scott verving Spacey door Christopher Plummer en alle scènes met zijn personage werden opnieuw opgenomen.

Aaliyah werd ook vervangen door Nona Gaye in The Matrix Reloaded, nadat ze stierf voordat ze al haar scènes in het sci-fi vervolg filmde.

Van Liotta's andere projecten is de door Elizabeth Banks geregisseerde film Cocaine Bear bevestigd voor release in 2023. Karsen Liotta vertegenwoordigde ook haar vader bij de première van Black Bird, een miniserie waarin hij speelde voor zijn dood, dat momenteel streamen op Apple TV+.

Aanbevolen: