Is de Marvel-film 'Morbius' gedoemd en niet te worden uitgebracht?

Inhoudsopgave:

Is de Marvel-film 'Morbius' gedoemd en niet te worden uitgebracht?
Is de Marvel-film 'Morbius' gedoemd en niet te worden uitgebracht?
Anonim

De MCU is de leidende kracht in de wereld van blockbuster-films, maar het bereik van Marvel is niet gebonden aan een enkele franchise. Dankzij Loki's finale en volgende schurk is het Multiversum opengebroken en liggen alle kaarten op tafel.

Morbius is een aankomend Marvel-project, en hoewel het geen echte MCU-film is, hebben previews dit geschilderd als een project met multiversale banden. Er is interesse in de film, maar deze is meerdere keren teruggedrongen, wat een negatief effect kan hebben op de kassa.

Laten we de vertraging van Morbius eens nader bekijken en kijken of het hetzelfde lot zal ondergaan als een ander Marvel-project met een vergelijkbare geschiedenis van terugdringen.

'Morbius' is Sony's volgende grote Marvel-film

Marvel heeft een enorm uitgebreid universum op het grote scherm, en hoewel de meerderheid hun tanden zet in het MCU-aanbod, is de waarheid dat er veel gebeurt buiten de typische MCU-tijdlijn. Bij Sony heeft de studio de afgelopen jaren een aantal grote hits uitgebracht, en de studio heeft goede hoop dat de aanstaande Morbius hun volgende grote Marvel-hit wordt.

Met Jared Leto in de hoofdrol als het titulaire personage, is Morbius Marvel die een duistere kant op gaat, wat sommige fans enthousiast maakt. De previews hebben geweldig werk geleverd door het feit te plagen dat deze film zou kunnen werken als een kruising tussen alle drie de Spider-Man-filmfranchises, wat zou moeten fungeren als een belangrijk verkoopargument voor informele fans.

Het is niet te zeggen hoe de dingen zullen verlopen met een film als deze, maar als het immense succes van de Venom-films een indicatie is, dan zou Sony hier op een goudmijn kunnen zitten. De studio zou graag zien dat dit het geval zou zijn, maar er is iets dat tegen kan werken dat de film hetzelfde soort kassucces vindt als de door Tom Hardy geleide Venom-films.

Het is talloze keren uitgesteld

Op dit moment is Morbius opnieuw teruggeduwd van zijn geplande release-plek, en dit is te wijten aan de opkomst van de Omicron-variant. De film zou deze maand in de bioscoop verschijnen, maar in plaats daarvan wachten fans tot april om het nieuwste Marvel-aanbod van Sony te zien.

Zoals gemeld door Variety, "Terwijl de pandemie woedde, heeft "Morbius" de releasedatums doorlopen - op verschillende punten is het gepland om te openen op 31 juli 2020, vervolgens op 19 maart 2021 en vervolgens op oktober. 8, 2021, en uiteindelijk verhuizen naar 21 januari 2022, voordat opnieuw wordt verschoven naar de datum van 28 januari die het net heeft verlaten. Omicron is slechts de laatste onverwachte wending in een pandemie die gewoon weigert weg te gaan."

Er is de afgelopen jaren een grote shuffle van films geweest en veel fans zien overeenkomsten tussen Morbius en New Mutants. De laatste film werd talloze keren teruggeduwd en veel mensen vonden dat het op een zwakkere Marvel-film leek. Hoewel Morbius veel interesse heeft dankzij zijn connectie met Spider-Man, is de waarheid dat veel filmfans nogal lauw zijn over het project zelf.

Met alle vertragingen die hebben plaatsgevonden, zijn sommigen bang dat Morbius in de problemen zit.

Is deze film gedoemd?

Dus, is Morbius een film die gedoemd is te mislukken aan de kassa? Nogmaals, sommige mensen hebben het gekoppeld aan de eerder genoemde New Mutants, wat financieel een ramp was.

Nu is het onmogelijk om te zeggen hoe de dingen zullen verlopen voor deze film, maar gezien de connectie met de Spider-Man-films, zou het een kans moeten hebben om een munt te maken zodra het in de bioscoop komt. De constante vertragingen kunnen fans echter verzuren als ze het gaan zien. Immers, als het een geweldige film is, waarom zou hij dan zo lang uit het zicht worden gehouden?

Zoals een Reddit-gebruiker zei: "Ik ben ervan overtuigd dat deze film zo slecht is dat ze hem nog steeds proberen te begraven."

Een andere gebruiker was het er tot op zekere hoogte mee eens en voegde eraan toe: "Akkoord, het is waarschijnlijk afval, maar afval dat een kans heeft om wat geld te verdienen als het vertraging oploopt."

Aan de andere kant wordt de film nu uitgebracht in een tijd van het jaar die betere zaken oplevert. Januari is een notoir moeilijke maand om geld te verdienen voor films, dus een release in april zou Morbius een kans kunnen geven op een betere kassa. Niet alleen dat, maar er is ook minder overlap met de dominantie van de box office van No Way Home. Misschien kan dit Morbius een boost geven bij het publiek.

Morbius heeft een kans om een enorme hit te worden bij Marvel-fans, dus ik hoop dat de constante vertragingen de film niet zullen doen zinken.

Aanbevolen: