De liefste momenten uit Love Off The Grid

Inhoudsopgave:

De liefste momenten uit Love Off The Grid
De liefste momenten uit Love Off The Grid
Anonim

De producers van 90 Day Fiance gaven de wereld Love Off The Grid, een show waarin vier mensen die off the grid leven hun stedelijke partners de wildernis in nemen om te zien of hun relatie kan gedijen en overleven.

Fans waren geboeid door het drama dat de poging van Spence en Lindsey was om met elkaar te verzoenen, de hilarische reacties van Jen op Charlies nonchalante liefde voor het wild, en natuurlijk is er het fan-favoriete koppel, Joe en Myesha. Hoewel niet elke relatie het overleefde, waren er nog steeds genoeg hartverwarmende en schattige momenten, zowel op als buiten de camera, waar fans blij van werden. Hier zijn er slechts een paar.

8 Josh en Angela delen een moment

Hoewel de relatie niet werkte, deden Josh en Angela er alles aan om het te laten werken. Hoewel Angela van streek was dat Josh moeite had om "bemannen" (haar woorden) terwijl ze het comfort van het stadsleven verloor, deelde het paar op een avond een mooi moment bij een brandend vuur. Josh en Angela werden zelfs een beetje speels, Josh stond op en danste voor Angela, tot haar grote plezier terwijl ze zijn buikspieren streelde. Het paar omhelsde elkaar ook lieflijk bij het vuur. Helaas zou het paar uiteindelijk uit elkaar gaan, maar die nacht van passie zal voor altijd een favoriet moment van de show zijn.

7 Charlie en Jen worden weer verliefd

Charlie was altijd een bergman. Jen, niet zo veel. Toch moet de eer worden gegeven aan Jen omdat ze zo ver uit haar comfortzone is gegaan. Zelfs Charlie moest zijn geliefde complimenteren met haar vermogen om zich aan te passen aan het bergleven terwijl hij haar hielp. Van de vier stellen in de show leken Charlie en Jen het beter te doen dan de meeste anderen, behalve Joe en Myesha natuurlijk. Of het nu de frisse berglucht was of de verandering van omgeving, het paar was tegen het einde van de show weer helemaal bij elkaar.

6 Josh maakt nieuwe vrienden

Dit is misschien een bitterzoet moment omdat het enkele van de belangrijkste problemen in de relatie van Josh en Angela aan het licht bracht. Het paar nam een pauze van hun hut en ging een nacht de bewoonde wereld in om rond te hangen in een bar. Angela voelde zich een beetje ongemakkelijk omdat haar ex alcoholist was, maar Josh was blij weer onder de mensen te zijn. Josh maakte zelfs nieuwe vrienden aan de bar, die hem en Angela een paar shots kochten. Angela voelde zich in de steek gelaten alsof Josh meer met andere mensen wilde praten dan met haar. Toch was het leuk om Josh een beetje uit zijn schulp te zien komen.

5 Jen en Charlie's moeder herenigd

In een van de razzia's na de show zien we wiens relatie nog steeds bloeit, en we zien waar de mensen die uit elkaar zijn gegaan nu zijn. Josh trouwde uiteindelijk met iemand anders nadat hij Angela had verlaten, maar de relatie tussen Jen en Charlie bloeit, zelfs nadat Jen de show begon, niet bepaald onder de indruk van Charlie's kleine huis. Maar een mooi moment in de show na het seizoen was toen we de moeder van Jen en Charlie zagen herenigen. Het is fijn om iemand te zien met een gezonde relatie met hun schoonfamilie, in tegenstelling tot Lindsey die nog steeds op slechte voet staat met Spence's familie.

4 Joseph en Myesha's hele relatie

Hoewel fans genoten van het drama, kan er niet genoeg worden gezegd over hoe diep verliefd Myesha en Joe voor elkaar leken te vallen naarmate de show vorderde. Ondanks Joe's polyamoreuze levensstijl, vond het paar meer raakvlakken dan enig ander. Tussen hun tijd aan het kamperen en het doen van klusjes, zoals toen Myesha leerde hoe ze de geiten moest hoeden, werd het publiek getrakteerd op een stel dat op een gezonde en consistente manier kon communiceren. Is het paar nog bij elkaar? Nou, lees verder om erachter te komen …

3 Spence probeert dingen op te lossen met Lindsey

Hoewel het paar het niet echt goed samen kon doen, moet Spence de eer krijgen dat hij het uithield met Lindsey. Lindsey verdient ook de eer om terug te keren naar de hut, ook al liet haar vertrek een zure smaak achter in de mond van Spence en zijn familie, zoals blijkt uit een verwijderde scène die is geüpload naar YouTube. Hoe dan ook, het paar moet worden gecomplimenteerd voor het proberen. Het was lief om te zien dat de kinderen echt alles gaven aan de relatie.

2 Charlie helpt Jen haar angst te overwinnen

Na verloop van tijd begon Jen zich 'meer als een bergmeisje' te voelen. Charlie had niet trotser kunnen zijn. Dat was totdat Charlie Jen hielp over haar grootste angst heen te komen, kikkers. Jen had als kind een "traumatische ervaring" met kikkers en Charlie wilde haar graag helpen er overheen te komen. Volgens Charlie is kikkeren een recht van doorgang in het bergleven, dus Jen moest haar angsten onder ogen zien. Ze deed dat, op een nogal komische manier om eerlijk te zijn, maar het was nog steeds vertederend en lief dat Charlie zo klaar was om Jen te helpen haar demonen te confronteren. Jen is nog steeds geen grote fan van kikkers, maar haar fobie beheerst haar niet langer en ze heeft Charlie om haar te steunen.

1 Joe en Myesha gaan trouwen

Als iemand zich afvraagt of het echt is gelukt voor Joe en Myesha, vraag je dan niet meer af. Het stel kondigde aan dat ze van plan zijn in maart 2022 te trouwen, volgens een persbericht van Discovery. Joe verraste Myesha met een maanverlichte ceremonie op hun eigendom, en het paar maakte kort daarna plannen voor een officiële ceremonie met hun vrienden en familie. Hoewel sommige relaties in de show verzuurd waren, is het zo lief dat Joe en Myesha het zo goed samen deden.

Aanbevolen: