Dit is het leven van Audrina Patridge na de heuvels

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Audrina Patridge na de heuvels
Dit is het leven van Audrina Patridge na de heuvels
Anonim

Audrina Patridge staat bekend om haar deelname aan de realityshow The Hills. De show begon in 2006 en liep 6 seizoenen op MTV. The Hills volgden Patridge, Lauren Conrad, Heidi Montag en anderen door hun persoonlijke en professionele leven. Het is een gedramatiseerde versie van hun leven, wat inhoudt dat hoewel de show niet in het script stond, situaties en scènes werden opgevoerd door producenten om opwindende televisie te creëren.

Sinds haar tijd op The Hills heeft Patridge zichzelf bezig gehouden. Ze is in de openbaarheid gekomen vanwege verschillende schandalen, met name die waarbij haar ex-man Corey Bohan betrokken was. Nu heeft Patridge zojuist een memoires uitgebracht genaamd Choices: To the Hills and Back Again waarin wordt beschreven hoe The Hills haar leven heeft veranderd en alles wat er sindsdien is gebeurd. Dit is hoe het leven van Patridge is geweest sinds het einde van The Hills.

8 Had Audrina Patridge een affaire met DWTS Tony Dovolani?

Onmiddellijk na het einde van The Hills in juli 2010, nam Audrina Patridge deel aan seizoen 11 van Dancing With The Stars. Haar partner voor de show was Tony Dovolani. Patridge had destijds een relatie met BMX-racer Corey Bohan. Hun relatie was erg rotsachtig, omdat ze constant uit elkaar gingen en weer bij elkaar kwamen. Tijdens het filmen van DWTS ondervonden ze een moeilijke periode.

Bohan beschuldigde Patridge van een affaire met Tony Dovolani. Patridge legde uit hoe Bohan "onbeleefde, vervelende opmerkingen maakte over Tony en wat hij zo zeker wist dat er aan de hand was." Bohan beschuldigde Patridge er ook van "de dansen te sexy en ongepast te maken, alsof ik controle had over de passen van de tango." Patridge heeft deze beschuldigingen ontkend en sprak met Dovolani's karakter en toewijding aan zijn familie.

7 Corey Bohan bedroog Audrina Patridge

Na The Hills was Audrina Patridge nog niet klaar met het realityshowcircuit. Patridge had haar eigen show, Audrina, die haar leven en haar gezinsleven volgde. Patridge heeft sindsdien gesproken over hoe ze spijt heeft van het filmen van Audrina vanwege de spanningen die het in haar familie heeft veroorzaakt.

Tijdens het filmen ontdekte Patridge ook dat Bohan haar bedroog. Een andere vrouw stuurde hem naaktfoto's. Hoewel het goed drama voor de show creëerde, zorgde het schandaal ervoor dat Bohan en Patridge uit elkaar gingen. Helaas voor Patridge was dit niet de laatste keer dat Bohan haar bedroog.

6 Audrina Patridge presenteerde NBC's Travel Show 1e look

In een poging om het bedrog van Corey Bohan achter zich te laten en zichzelf te herontdekken, begon Audrina Patridge met het hosten van NBC's 1st Look. De reisshow belicht topbestemmingen in het hele land, met de nadruk op gastronomie en nachtleven. Patridge was de gastheer van de show van 2014 tot 2015.

Hosting 1st Look was anders dan alles wat Patridge ooit eerder had gedaan. De show gaf haar zelfvertrouwen een boost en hielp haar uit de sleur te komen waarin ze zat sinds de splitsing van Corey Bohan. Echter, na de dood van haar tante in 2015, begon Patridge Bohan weer te zien.

5 Audrina Patridge had dochter Kirra met Corey Bohan

Nadat ze weer samen was met Corey Bohan, ontdekte Audrina Patridge dat ze zwanger was. Ze sloop zelfs een winkel binnen om een zwangerschapstest te kopen om te voorkomen dat ze door paparazzi werd gezien. Hoewel ze nu heel blij is om haar dochter Kirra Max Bohan in haar leven te hebben, heeft Patridge gezegd dat ze zich ongemakkelijk voelt over de zwangerschap.

Haar gemengde gevoelens waren te wijten aan de rotsvastheid van haar relatie met Corey Bohan. Terwijl Patridge zich vreugdevol voorbereidde op het moederschap, voelde ze ook de behoefte om zichzelf voor te bereiden om een alleenstaande moeder te zijn voor het geval het mis zou gaan. Patridge had in juni 2016 een keizersnede om het BMX-schema van Bohan te omzeilen.

4 Audrina Patridge Getrouwd met Corey Bohan

Kort na de geboorte van hun dochter, Patridge en Bohan trouwden in november 2016. Hoewel het typisch een vreugdevolle gelegenheid is, herinnert Patridge zich haar huwelijk niet op die manier. In plaats daarvan herinnert Patridge zich Bohans aanvankelijke weigering om een huwelijkse voorwaarden te ondertekenen. Ze herinnert zich ook dat haar zus haar de avond voor haar bruiloft vertelde dat ze er niet mee door hoefde te gaan.

Patridge had er al snel spijt van dat ze het advies van haar zus niet had opgevolgd.

3 Heeft Corey Bohan Audrina Patridge misbruikt?

Audrina Patridge heeft na slechts één jaar huwelijk een scheiding aangevraagd bij Corey Bohan. De scheidingspapieren gingen gepaard met een verzoek om een tijdelijk huisverbod vanwege beschuldigingen van huiselijk geweld. Patridge beweerde dat Bohan haar een duw had gegeven terwijl ze hun dochter Kirra vasthield. De vervolging van Bohan werd afgewezen door het kantoor van de Orange Country District Attorney wegens gebrek aan bewijs.

De strijd tussen de twee, met name over de voogdij over hun dochter, gaat door. Het bezoekrecht van Bohan werd opgeschort nadat Patridge in 2019 opnieuw een straatverbod had gekregen. Vanaf 2021 hebben beide de voogdij, maar Patridge heeft de enige fysieke voogdij.

2 Audrina Patridge in de heuvels: een nieuw begin

In 2019 voegde Audrina Patridge zich weer bij haar collega-castleden van The Hills om The Hills: New Beginnings te filmen. De show is een reboot van de originele realityshow en laat zien hoe het leven van de cast eruitziet na 10 jaar weg te zijn geweest van The Hills. Fans waren niet blij met de reboot en zeiden dat het niet leuk was om naar te kijken en dat er geen nieuw drama tussen de cast zat.

Vanwege de voogdijstrijd met Bohan verscheen de dochter van Patridge niet in The Hills: New Beginnings. De show werd geannuleerd na slechts twee seizoenen. Nu zijn Patridge en castmates een podcast begonnen om samen afleveringen van The Hills te bekijken.

1 Patridge's Memoir-keuzes: naar de heuvels en weer terug

Op 26 juli 2022 bracht Audrina Patridge haar memoires uit, Choices: To The Hills And Back Again. De memoires volgen haar leven op The Hills en alles wat haar sindsdien is overkomen. Lezers krijgen een kijkje in haar schandalen, zoals haar ruzie met The Hills castmate Lauren Conrad.

Patridge onthult ook enkele van haar vroegere relaties, waaronder haar tijd doorgebracht met Leonardo DiCaprio, Chris Pine en Chase Crawford. De memoires zijn echt een volledige onthulling van het hele leven van Patridge, en lezers zullen niet teleurgesteld zijn door het sappige drama.

Aanbevolen: