Hoe Audrina Patridge zich voorbereidde om een alleenstaande moeder te worden

Inhoudsopgave:

Hoe Audrina Patridge zich voorbereidde om een alleenstaande moeder te worden
Hoe Audrina Patridge zich voorbereidde om een alleenstaande moeder te worden
Anonim

Realityster Audrina Patridge brengt op 26 juli eindelijk haar memoires uit Keuzes: To the Hills and Back Again. Dit boek gaat niet alleen over haar tijd op MTV's The Hills, maar ook over haar worstelingen buiten de show. Twee van die worstelingen waren haar relatie met haar nu ex-man Corey Bohan, en haar mentaal voorbereiden om hun dochter alleen op te voeden.

Zij en de professionele BMX-rijder hadden zeven jaar een relatie voordat hij in 2015 een huwelijksaanzoek deed. Ze trouwden en kregen hun dochter Kirra Max in 2016. Patridge vroeg een jaar later de echtscheiding aan en kreeg een straatverbod tegen hem. Op het moment van deze publicatie is het paar wettelijk gescheiden en het is onduidelijk hoe hun relatie is geweest sinds de splitsing.

www.instagram.com/p/Cf12Q-Xp4Oz/

Patridge deed open voor mensen over alles wat er tussen hen twee gebeurde, en hoe ze zich voorbereidde op de realiteit van alleenstaand moederschap. Ze is momenteel nog steeds vrijgezel en voedt haar ene dochter op, nu zes.

De scheiding van zij en Bohan was wreed

Hoewel het paar een goede relatie leek te hebben, veranderde een verhitte discussie van Bohan dat allemaal. Het leidde ertoe dat Patridge de echtscheiding aanvroeg en om huisverbod en kinderontvoeringsbevelen vroeg, die beide werden verleend. De twee hebben waarschijnlijk problemen opgelost met betrekking tot zijn bezoekrecht met hun dochter, en de media-persoonlijkheid heeft nog steeds de volledige voogdij over haar.

"Het was een geleidelijke escalatie die hartverscheurend was", zei Patridge. Een scheiding is als een overlijden. Het is iets waar je om rouwt. En het is echt moeilijk om door te gaan. Dus er doorheen gaan in het openbaar is nog moeilijker. Alles werd publiekelijk vrijgegeven, dus ik had het gevoel dat ik dat in mijn boek moest opnemen omdat het zo'n groot deel van mijn leven was." Ze ging verder met te bespreken hoeveel ze tijdens dit proces heeft geleerd en dat ze een gelukkiger persoon is vanwege deze ervaring. "Je moet genoeg van jezelf houden om te zeggen dat genoeg genoeg is. Het draait allemaal om communicatie en het stellen van grenzen en niet onder druk van leeftijdsgenoten worden geduwd, of die kracht, moed en veiligheid terugkrijgen dat het goed komt."

Hoe ze zich klaarmaakte om een alleenstaande moeder te worden

Nadat ze de volledige voogdij over hun dochter had gekregen, moest ze zich snel aanpassen aan het alleen opvoeden van haar minder dan een jaar oude dochter. Ze gaf zelfs in haar boek toe dat ze was begonnen zichzelf voor te bereiden voordat ze met Bohan trouwde, aangezien hij er niet voor haar zou zijn als dat nodig was. Ze nam pauzes van de televisie om haar stressniveaus te verminderen en woonde bij haar ouders terwijl ze op zoek was naar een nieuw huis. Het is onduidelijk wat Bohan toen deed en of hij in de stad was.

Beseffend dat haar dochter haar eerste prioriteit zou zijn, stortte ze zich op het vinden van een nieuw huis. Ze deed onderzoek naar de beste buurten in de gebieden waarin ze geïnteresseerd was. Het hielp haar niet meer aan haar verontrustende relatie te denken, waardoor ze een droomhuis vond. Patridge gaf ook toe dat haar ex niet deelnam aan het proces en dat haar grootvader haar hypotheekverstrekker was. Ze bleef echter trots op zichzelf voor haar aankoop en was blij met de steun van haar familieleden.

www.instagram.com/p/CZS4hh7p1Dx/

Gedurende haar scheiding en moederschap kreeg de ster steun van haar voormalige co-sterren, waaronder Heidi Pratt, Whitney Port en ex-vriend Justin "Bobby" Brescia. Patridge zal op juli deelnemen aan signeersessies voor Choices: To the Hills and Back Again.26 en 28 juli in New Jersey en Californië. Ze zal na de release ook een live-signing online doen. Op het moment van deze publicatie heeft Bohan niet over het boek gesproken, maar blijft hij beschuldigingen van misbruik ontkennen.

Aanbevolen: