Wat is Whitney tegenwoordig van de heuvels?

Inhoudsopgave:

Wat is Whitney tegenwoordig van de heuvels?
Wat is Whitney tegenwoordig van de heuvels?
Anonim

Whitney Port uit The Hills is een beetje uit de schijnwerpers verdwenen sinds The Hills: New Beginnings eindigde in 2021. Een van de weinige originele castleden uit The Hills die ervoor koos haar persoonlijke leven niet te delen in de show, vragen fans zich misschien af wat de voormalige realityster onlangs heeft uitgespookt.

Port is even druk als altijd, ook al is ze niet elke week op de schermen van de kijkers. Ze is een werkende moeder en heeft verschillende inkomstenbronnen waar ze hard aan werkt. Ze heeft ook meer dan een miljoen volgers op Instagram en houdt een geweldige aanwezigheid op sociale media op internet. Ze is nog steeds gelukkig getrouwd met Tim Rosenman en probeert zonder veel geluk haar gezin te laten groeien. Dit is wat de voormalige realityster van The Hills tegenwoordig doet.

8 Whitney Port is getrouwd met Tim Rosenman

Port trouwde in 2015 met haar man, Tim Rosenman, en ze doen het nog steeds goed. Rosenman was een producer van haar spin-off The Hills, The City, die was gebaseerd op het leven van Port in New York City, en zo leerden ze elkaar kennen. Hij heeft ook gewerkt als producer voor The X Factor. Hij verscheen ook op The Hills: New Beginnings with Port.

7 Whitney Port heeft een zoon

Port en Rosenman hebben samen een zoon genaamd Sonny, die werd geboren in 2017. Na zijn geboorte plaatste Port een blogpost en zei: Ik hou van hem en ik voel me beschermend over hem, maar bovenal, Ik ben gewoon geobsedeerd. Ik kan niet stoppen met naar hem te kijken of aan hem te denken als ik in een andere kamer ben. Ik kan niet wachten om hem te zien veranderen en groeien en mijn eigenschappen en die van Timmy over te nemen.' Sonny heeft in de loop der jaren veel optredens gedaan op het YouTube-kanaal van Port.

6 Whitney Port heeft meerdere miskramen gehad

Port heeft helaas drie miskramen en een chemische zwangerschap gehad, met haar laatste verlies in 2021. Toen ze in november haar laatste zwangerschap aankondigde, zei ze dat artsen haar in de gaten hadden gehouden vanwege haar geschiedenis van miskramen en dat ze waarschijnlijk 'weer een ongezonde zwangerschap' doormaakte. Op de afspraak van een arts kon geen hartslag worden gevonden en ze hoorden dat ze nog een baby hadden verloren. Port verklaarde in een YouTube-video dat toen ze de echo had, het leek alsof er geen embryo in zat en dat de dooierzak dun was, wat aangeeft dat de zwangerschap misschien niet vanaf het begin gezond was geweest.

5 Whitney Port heeft een podcast

Port heeft sinds mei 2019 haar eigen podcast, waar ze ooit Lauren Conrad als gast had. Ze heeft als gast experts over verschillende onderwerpen vertrouwd, evenals enkele van haar favoriete mensen in haar leven. In de beschrijving van haar podcast beweert ze dat ze hoopt open en eerlijk te zijn op haar podcast waar ze praat over schoonheid, mode, ouderschap, relaties en meer.

4 Whitney Port Did A Hills Rewatch op YouTube

Tijdens de pandemie heeft Port samen met haar man The Hills op haar YouTube-kanaal opnieuw bekeken, wat leuk was, aangezien hij haar reality-spin-off-serie The City produceerde en commentaar van zijn kant gaf. De meeste beroemdheden herbekijken podcasts, maar Ports herbekijken was leuk, omdat het alleen op YouTube stond, en ze konden de afleveringen op het scherm afspelen terwijl ze ernaar keken en er commentaar op gaven.

3 Whitney Port creëerde een modemerk

Port creëerde het merk COZeCO, een gezellige lijn van supercomfortabele kleding. Het is een volledig merk voor loungewear en wordt geproduceerd door het milieuvriendelijke modebedrijf Avalon Apparel dat eigendom is van vrouwen. Het werd opgericht in april 2021 en gaat nog steeds goed. Ze verkopen alles, van comfortabele bodysuits tot warme sjaals.

2 Whitney Port heeft een collectie met Rent The Runway

Port heeft een capsulecollectie met Rent the Runway, waar mensen kleding kunnen huren om te dragen in plaats van ze te kopen en ze maar één keer te dragen. "Ik ben altijd een fan geweest van Rent the Runway", zei Port in een citaat op hun website. "Hun hele model om mode duurzamer te maken is erg belangrijk - het geeft mensen een goed gevoel over wat ze op hun lichaam aandoen." Stukken uit haar collectie kosten meer dan $ 300 om te kopen, maar kosten slechts ongeveer $ 45 om te huren.

1 Whitney Port-vlogs op YouTube

Port plaatst al vele jaren vlogs op haar YouTube-kanaal om haar fans op de hoogte te houden van wat er in haar leven gebeurt. Hoewel ze haar persoonlijke leven privé hield op The Hills, is ze heel open geweest naar fans op haar sociale media. Ze heeft haar zwangerschap met haar zoon Sonny gedocumenteerd, evenals zijn geboorte en de reis van het moederschap. Port heeft ook elk van haar zwangerschapsverliezen in de afgelopen jaren gedocumenteerd en houdt fans op de hoogte van wat er gaande is in het leven van haar familie.

Aanbevolen: