Dit is wat Lady Gaga droeg voor elke première van 'House of Gucci

Inhoudsopgave:

Dit is wat Lady Gaga droeg voor elke première van 'House of Gucci
Dit is wat Lady Gaga droeg voor elke première van 'House of Gucci
Anonim

Lady Gaga bewijst keer op keer dat haar sterrenkracht en aanwezigheid elk project waar ze bij betrokken is, kan verbeteren. Of ze nu haar acteer- of zangtalenten aan het ontwikkelen is, het internet wacht niet zo geduldig om te zien wat Moeder Monster draagt. Haar hoofdrol in House of Gucci, waarin zowel film als mode samenkomen, geeft haar natuurlijk veel opvallende rode loper-momenten.

Ridley Scott's House of Gucci is een van de langverwachte filmreleases van het jaar. Grotendeels dankzij de A-lijst cast, waaronder Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons en Salma Hayek, maar ook de uitbeelding van de film van een van de meest historische schandalen om een internationaal modemerk te rocken. De film, gebaseerd op het non-fictieboek van Sara Gay Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, draait om de machtsstrijd in huwelijk en zaken tussen Patrizia Reggiani, haar man Maurizio Gucci en de hele Gucci. familie. Of liever gezegd, Patrizia versus een heel rijk van Gucci-familieleden. House of Gucci ging wereldwijd in première, in steden als Los Angeles, New York City, Milaan en Londen. Lady Gaga was het middelpunt van de aandacht op elke rode loper. Hier is een blik op de toplooks van Lady Gag voor haar premières op de rode loper en perstours voor House of Gucci.

6 Lady Gaga rockt Gucci in Londen

Voor de première in Londen maakte Gaga een statement in een koninklijke paarse jurk, ontworpen door niemand minder dan Gucci. Ze pronkte met haar gedurfde unieke stijl en combineerde de dramatische Gucci cape-jurk met zwarte dijhoge kousen en sieraden met dank aan Tiffany & Co. De jurk is vers uit Gucci's recente Love Parade-collectie die in november debuteerde.

5 Lady Gaga was roodgloeiend op de rode loper in Milaan

Gaga zette het vuur hoger voor de filmpremière van Milaan. Ze droeg een op maat gemaakte jurk van een ander modebedrijf: Versace. De rode korset getailleerde jurk van Versace bevatte kanten details die Gaga combineerde met rode hakken. Haar uiterlijk werd geaccentueerd met sieraden met dank aan Tiffany & Co. Gaga hield vóór de film een emotionele toespraak in het Space Cinema Odeon-theater om te praten over haar Italiaanse afkomst en de verbondenheid die ze voelde met dit filmproject: "Om uit een cultuur te komen die Ik ben zo veel. Om van voorouders te komen die zo hard werkten, zodat ik een beter leven kon hebben. Mijn familie werkte heel hard zodat ik een goede opleiding kon krijgen, zodat ik over muziek kon leren, zodat ik kon leren over poëzie, zodat ik over theater kon leren. Dus hier ben ik vandaag, helemaal van Amerika terug naar Italië om je te bedanken."

4 Tijdloze glamour in New York City

Lady Gaga bij de filmrelease van 'House of Gucci' in New York City
Lady Gaga bij de filmrelease van 'House of Gucci' in New York City

In haar geboorteplaats New York City stelde Gaga fans niet teleur met een glamoureus modemoment. Ze droeg een op maat gemaakte jurk van Giorgio Armani Privé, waarop de ontwerper een schetsweergave plaatste van de jurk die tot leven kwam. De velevt zwarte h alterjurk was perfect op maat gemaakt, met een statement met een hoog strikaccent.

3 Lady Gaga verbluft in slechts een jas

Gaga zette haar perstour door New York voort en verscheen op The Late Show met Stephen Colbert. Ze arriveerde in de studio in een metallic zilveren trenchcoat ontworpen door Lanvin, wat bewijst dat ze geen traditionele jurk nodig heeft voor een comannend modemoment. Tijdens haar interview, waar ze een kledingwissel deed in een uitgesneden zwarte jurk van Valentino, beschreef Gaga haar methode-acteerervaring tijdens het filmen van House of Gucci, en hoe ze op en naast de set in haar personage van Patrizia Reggiani bleef."Ik wilde echt goed werk leveren, en karakter behouden was essentieel voor mij. Ik zeg niet dat dit de manier is om het te doen, maar zo doe ik het." Ze vertelde verder over de overeenkomsten tussen haar muzikale persona's door de jaren heen en het portretteren van verschillende personages op het scherm. "Ik denk dat acteren werd geïnjecteerd in alles wat ik altijd heb gedaan. Ik denk dat het komt omdat ik als een kind met kunst ben. Ik denk dat kunst het op één na mooiste ding ter wereld is. Ik denk dat de natuur op de eerste plaats komt."

2 Lady Gaga is een tweevoudige Vogue-coverster

Gaga is geen onbekende in het schrijven van geschiedenis en het vestigen van nieuwe records. Dus voor de eerste keer bracht Gaga zowel de Britse als de Italiaanse Vogue samen voor haar dubbele cover op beide nummers van december 2021. In haar multi-cover spread en fotoshoots poseerde Gaga in verschillende outfits, gestyled door Edward Enninful.

1 Lady Gaga's gouden moment in Los Angeles

Voor de laatste avond van de House of Gucci première tournee slash internationale Lady Gaga modeshow, werd de film uitgebracht onder een met sterren bezaaide menigte in Los Angeles. Gaga zag er vorstelijk uit in een strapless jurk met lovertjes uit Valentino's couturecollectie. Op videobeelden van de avond is te zien dat Gaga de schijnwerpers deelt met haar medecastleden om de definitieve release van de film te vieren voordat deze wereldwijd voor het publiek werd geopend. Gaga bewees dat ze Gucci of geen Gucci droeg, ze is nog steeds een favoriet op de rode loper.

Aanbevolen: