Madonna onthult haar verlangen om opnieuw te touren in nieuw interview

Madonna onthult haar verlangen om opnieuw te touren in nieuw interview
Madonna onthult haar verlangen om opnieuw te touren in nieuw interview
Anonim

Madonna staat bekend om haar uitgebreide en boeiende shows. Hoewel ze momenteel aan haar aankomende biopic werkt, beweert de Queen of Pop dat ze "het leven in het verleden beu is".

In een nieuw interview met Variety onthulde de zangeres "Express Yourself" haar toekomstplannen voor haar muziekcarrière.

"Ik ben gewoon op zoek naar interessante, leuke manieren om mijn catalogus opnieuw uit te brengen en mijn muziek aan een nieuwe generatie voor te stellen," zei ze. "Daar ben ik op gefocust en ik heb de afgelopen jaren een scenario voor mijn film geschreven. Het hele gebeuren met "Frozen" was zo leuk, maar op een dag werd ik wakker en dacht: "Ik ben ziek leven in het verleden!” Ik wil weer op tournee, ik ben een schepsel van het podium. Dat is mijn gelukkige plek."

Het interview ging over Madonna's relatie met haar manager Guy Oseary. Oseary is zojuist uitgeroepen tot Variety's 2022 Music Mogul of the Year. De twee kennen elkaar al sinds het begin van de jaren negentig.

"Toen ik Guy ontmoette, was hij 18 jaar oud", herinnert Madonna zich. "Mijn eerste reactie op hem was dat hij veel meningen had. Maar toen ik hem leerde kennen, realiseerde ik me dat hij een goede muzieksmaak had en talent herkende. We werden gewoon vrienden."

Madonna vertelde het tijdschrift dat Oseary meestal de stem van de rede was in het begin van hun werkrelatie.

"Ik was altijd de avontuurlijke, gekke," zei ze. "Zodra Guy een beetje angst in zijn ogen zou krijgen, zou ik denken dat het een goed idee was. Ik zou hem als windwijzer gebruiken."

Madonna's biopic is momenteel aan de gang, zoals bevestigd door Universal Pictures in september 2020. De "Vogue"-zanger zal opnieuw in de regisseursstoel springen voor de film. Het is haar derde regieproject na W. E. en 2008's Filth and Wisdom.

"Ik heb een heel lang script dat ik heel moeilijk kan inkorten", vertelde Madonna aan Variety over de huidige status van het project. "Ik heb er wat aan gedaan, maar het is alsof ik mijn ledematen eraf hak."

Madonna onthulde ook dat haar motivatie voor het maken van de film is om eigenaar te worden van haar verhaal.

"Ik heb een buitengewoon leven gehad, ik moet een buitengewone film maken", zei ze. "Het was ook een preventieve aanval omdat veel mensen films over mij probeerden te maken. Meestal vrouwenhatende mannen. Dus ik zette mijn voet tussen de deur en zei: 'Niemand gaat mijn verhaal vertellen, behalve ik.'"

Julia Garner, de Emmy-winnende actrice van Ozark, zou Madonna spelen. Jennifer's Body-schrijver Diablo Cody werkte samen met Madonna aan het script en werd gevolgd door scenarioschrijver Erin Cressida Wilson, die aan het scenario zal werken.

Ander nieuws: Madonna is genomineerd bij de komende MTV Video Music Awards voor haar Madame X-concertfilm in de categorie Best Longform Video. Het is haar 69e nominatie op de show. Madonna heeft het record als de meest bekroonde artiest in de geschiedenis van de VMA, met in totaal 20 overwinningen.

Madonna zal op 19 augustus ook een remixalbum uitbrengen met de titel "Finally Enough Love: 50 Number Ones". Zoals gewoonlijk lijkt het erop dat Madonna het de komende jaren erg druk zal hebben. Ook al wil ze vooruit, een legende als Madonna heeft genoeg redenen om haar verleden te vieren.

Aanbevolen: