Kim Kardashian heeft 'geen verlangen' om First Lady te zijn, terwijl Kanye zweert om opnieuw te rennen

Kim Kardashian heeft 'geen verlangen' om First Lady te zijn, terwijl Kanye zweert om opnieuw te rennen
Kim Kardashian heeft 'geen verlangen' om First Lady te zijn, terwijl Kanye zweert om opnieuw te rennen
Anonim

Weet je nog die vage mogelijkheid Kim Kardashian zou onze volgende First Lady kunnen zijn?

Nou, volgens een nieuw rapport heeft de 40-jarige "geen wens" om in functie te zijn en denkt dat haar man "bedrieglijk" is omdat hij president wil worden.

Het huwelijk van de SKIMS-oprichter zou op de klippen lopen met bronnen die beweren dat haar relatie met Kanye West "onherstelbaar" is.

Kardashian heeft echter moeite om te beslissen of ze haar bijna zevenjarige juridische verbintenis met Kanye West People al dan niet wil beëindigen, schreef op woensdag.

Een insider van de familie van het weekblad zei: "Het huwelijk van Kim en Kanye is niet meer te repareren."

"Kim is over de chaos van Kanye heen en op dit moment wil ze zich alleen concentreren op de kinderen en haar eigen leven."

Een bron voor People zei: "Als ik de laatste druppel moest zeggen, geloof ik dat het een combinatie was van de presidentiële run en zijn Twitter-tirades."

"Het veroorzaakte thuis een ravage. En hoewel Kim zich goed bewust is van zijn problemen en probeerde hem te helpen, besefte ze dat het zinloos was."

Op 19 juli 2020 hield hij een campagnebijeenkomst in South Carolina. West begon te huilen voor de menigte toen hij onthulde dat hij en Kim hadden overwogen om hun dochter North te aborteren.

Maar ondanks het akelige verlies van de verkiezingen, doet de 21-voudige Grammy-winnaar mee in 2024.

De "Gold Digger"-rapper ging in een Twitter-tirade toen hij beweerde dat Kardashian probeerde hem op medische gronden op te sluiten.

Hij vergeleek zichzelf vervolgens met Nelson Mandela en suggereerde dat de film Get Out over hem ging.

West beweerde ook dat hij "probeerde te scheiden" sinds Kim naar verluidt rapper Meek Mill had ontmoet om te praten over de hervorming van de gevangenis in het Waldorf Hotel.

Hij noemde zijn schoonmoeder Kris Jenner ook "Kris Jong-Un" en beschuldigde het paar van "blanke suprematie". De meeste van zijn tweets werden snel verwijderd.

Uiteindelijk zit het paar "niet op dezelfde lijn" volgens de People insider.

De bron zei: "Kim weet wat ze met haar leven wil doen en Kanye is constant overal aanwezig."

"Ze heeft geen haast om een echtscheiding aan te vragen. Maar ze zit wel in haar hoofd."

Dagen geleden werd gemeld dat Kanye "jaloers" was op hoeveel tijd zijn vrouw heeft besteed aan de hervorming van de gevangenis en hun vier kinderen.

"Kanye is jaloers op de hoeveelheid tijd die Kim heeft besteed aan de hervorming van de gevangenissen en de kinderen", vertelde een bron aan Us Weekly.

"Kanye wilde dat het gezin fulltime naar Wyoming zou verhuizen. Hier ziet hij deze richting van zijn leven gaan. Kim ziet hun leven gewoon niet fulltime in Wyoming."

Aanbevolen: