JoJo Siwa zegt dat Jenna Johnson een 'moederfiguur' was tijdens haar tijd op DWTS

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa zegt dat Jenna Johnson een 'moederfiguur' was tijdens haar tijd op DWTS
JoJo Siwa zegt dat Jenna Johnson een 'moederfiguur' was tijdens haar tijd op DWTS
Anonim

JoJo Siwa is een van de grootste sociale media-persoonlijkheden van onze generatie geworden en werd beroemd op de jonge leeftijd van slechts negen jaar nadat hij in 2013 een plek had veroverd op Abby's Ultimate Dance Competition. Slechts twee jaar later, in 2015, begon ze haar eigen YouTube-kanaal, waardoor ze nog meer in de schijnwerpers kwam te staan.

Nu heeft ze maar liefst 12,2 miljoen abonnees verzameld en is ze grotendeels populair onder een jongere doelgroep. Ze heeft ook haar eigen merchandise-lijn, die regelmatig wordt gekocht door haar leger van trouwe fans.

Veel fans bewonderen haar om haar vrolijke en vrolijke persoonlijkheid, die vaak wordt weergegeven in haar YouTube-video's. Ook zij kwam in 2021 als queer uit de kast en kreeg daarbij enorm veel lof. Het is duidelijk dat JoJo voor velen een helder licht in hun leven is geweest en dat nog lang zal blijven.

Maar in 2021 deed ze iets geheel nieuws en werd ze een nieuwe bondgenoot in de reality-tv-wereld; Jenna Johnson.

Wat deed JoJo Siwa voordat hij met de sterren danste?

Voordat ze in 2021 haar rol in Dancing With The Stars kreeg, was JoJo een extreem druk meisje. De nu 19-jarige had een bomvol schema en werd vaak gezien bij het uploaden van video's naar haar YouTube-kanaal.

JoJo's vroege leven was gevuld met dans, dankzij haar moeder die haar interesse vanaf jonge leeftijd actief aanmoedigde. Haar moeder was eigenlijk een dansinstructeur, dus deze factor kwam goed van pas toen ze JoJo de kneepjes van het vak leerde.

In 2013 speelde ze in Abby's Ultimate Dance Competition, een spin-off van Dance Moms, tijdens het tweede seizoen in 2013. Daarna lanceerde ze haar eigen YouTube-kanaal om een groter publiek te bereiken en nog populairder te worden met jongere fans.

JoJo uitte zelfs haar dankbaarheid aan het platform in 2019 in een interview met Rolling Stone: "Ik vergeet nooit waar ik vandaan kwam met YouTube. Zonder YouTube zou ik niet zijn waar ik nu ben."

In 2017 sloot de jonge ster een deal met de kindertelevisiezender Nickelodeon voor evenementen en merchandise. Dankzij deze deal verscheen ze in Blurt! en Lip Sync Battle Shorties.

Ze heeft ook haar tenen in de muziekindustrie geduwd en populaire nummers uitgebracht zoals D. R. E. A. M en Nobody Can Change Me, die meteen hits werden.

JoJo ging door met optredens op tournees en live-optredens voor veel van haar muziek, waardoor de jonge ster naar nieuwe hoogten binnen de entertainmentindustrie werd geduwd. Meest recentelijk in 2021 was ze druk bezig met Dancing With The Stars.

JoJo Siwa en Jenna Johnson waren een primeur voor DWTS

JoJo Siwa heeft haar publiek versteld doen staan sinds ze op Dancing With The Stars verscheen en velen lieten haar toewijding aan de dansvloer bewonderen. Het zijn echter niet alleen haar goede bewegingen die haar in het goede licht hebben gebracht; JoJo en haar mededanspartner, Jenna Johnson, zijn eigenlijk het eerste koppel van hetzelfde geslacht dat in de geschiedenis van de show in de show verschijnt.

JoJo uitte duidelijk haar opwinding over de onthulling en onthulde hoe ze zich voelde in een oprechte verklaring: “Het gaat zoveel geven aan mensen die er zijn, mensen van de LGBTQ-gemeenschap, iedereen, mensen die zich net een beetje anders voelen . Fans weergalmden hetzelfde sentiment, betuigden hun lof op sociale media en uitten hun liefde voor de jonge socialite.

Ze heeft ook onthuld dat dansen met een ander meisje soms een uitdaging kan zijn, met sommige bewegingen die meer moeilijkheden opleveren, omdat de dansen voor de show dansen waren die typisch werden gemaakt voor één man en één vrouw.

Ze laat haar echter niet glanzen, en het lijkt erop dat ze de uitdaging met Jenna erg aangaat, die haar vaardigheden bij verschillende gelegenheden heeft gecomplimenteerd.

Terwijl de show eindigde, slaagde het ambitieuze paar erin om de tweede plaats te behalen nadat voormalig NBA-ster Iman Shumpert en professionele danseres Daniella Karagach de eerste plaats hadden gestolen.

JoJo Siwa en Jenna Johnson zijn nog steeds close na DWTS

Nadat ze een hechte band hadden gevormd door samen op Dancing With The Stars te spelen, bleef het paar een solide vriendschap onderhouden. Nu Jenna zwanger is, heeft JoJo haar eigen mening gevormd over het type moeder dat ze denkt dat Jenna zal zijn.

In een interview met E!, onthulde JoJo dat ze Jenna ziet als 'een ongelooflijke, moederlijke figuur in mijn leven' en voegde eraan toe dat Jenna voor haar zorgt 'als geen ander'. Denkt ze echter dat Jenna een goede moeder zal zijn voor haar eigen kind? Het is niet verwonderlijk dat JoJo verklaarde dat "ze voor haar eigen dierbare lieve kleine baby de beste moeder zal zijn."

Geen woord over wat JoJo's eigen moeder zegt over toegeëigend te zijn door de beroemde danseres! Maar het lijkt duidelijk dat de vriendschap tussen JoJo en Jenna tot ver buiten de grenzen van DWTS zal voortduren.

Wie weet, misschien noemen Jenna en haar man (Valentin Chmerkovskiy) JoJo als de peettante van hun bundel van vreugde!

Aanbevolen: