Fans beweren dat Kim Kardashian dit deed tijdens haar tijd op 'KUWTK

Inhoudsopgave:

Fans beweren dat Kim Kardashian dit deed tijdens haar tijd op 'KUWTK
Fans beweren dat Kim Kardashian dit deed tijdens haar tijd op 'KUWTK
Anonim

Keeping Up With The Kardashians is gemakkelijk een van de meest bekeken realityseries ooit geworden! De show werd voor het eerst uitgezonden in 2007 op de E! en noemen het netwerk de afgelopen 15 jaar hun thuis.

Nou, nu de cast en crew klaar zijn voor het 20e seizoen, lijkt het erop dat fans officieel afscheid zullen nemen van KUWTK! De Kardashians kondigden eerder dit jaar het einde van hun show aan en vertelden fans dat seizoen 20 helaas het laatste zal zijn.

Aangezien dit de laatste keer is dat we enkele van onze favoriete Kar-Jenner-personages zien, was het alleen maar passend voor Kim Kardashian om nog een laatste interview met Vogue te doen over haar tijd op de voorstelling. Welnu, tijdens het interview onthulde Kim dat als het op haar aankomt, Kourtney, en Khloe de drie behoorlijk geëvolueerd zijn, vooral als het gaat om naar hun stem, en fans hebben het zeker gemerkt!

Kim Kardashian's 'KUWTK'-evolutie

Via mensen
Via mensen

Kim Kardashian staat sinds het midden van de jaren 2000 voorop. De ster kwam voor het eerst tot stand nadat hij was gekoppeld aan niemand minder dan Paris Hilton. Nadat ze naam had gemaakt, vooral na de release van haar volwassen tape met ex-vriend, Ray J, bracht Kim K haar en haar familie hun eigen realityserie op E!

Tijdens het begin van de serie, die in 2007 begon, konden kijkers een kijkje nemen in de glamoureuze levens van de Kardashian-Jenner-clan, en het is alleen maar weelderiger geworden!

De show gaat nu zijn 20e seizoen in, maar er werd ook onthuld dat dit het laatste en laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians zou zijn. Hoewel het misschien geen gemakkelijke beslissing was, zijn fans het erover eens dat dit het juiste moment is.

Om het laatste seizoen te vieren, ging Kim zitten met Vogue, waar ze alle dingen KUWTK voorschotelde! Tijdens het interview, getiteld The End Of An Era, werd Kim gevraagd of haar stem in de loop van de show veranderde, wat volgens fans een berekende zet is.

Via Vogue
Via Vogue

Hoewel het heel goed mogelijk is dat Kim en haar zussen, Khloe en Kourtney hun stem veranderden nadat kijkers hun vocale bak ter sprake bleven brengen en overmatig gebruik van 'vind ik leuk', lijkt het alsof het volkomen natuurlijk was.

Kim onthulde dat ze merkte dat fans seizoen na seizoen de verandering in hun stem ter sprake brachten, maar de ster beweert dat het een "mysterie" blijft over hoe het allemaal is gebeurd. De KKW Beauty-mogul ging verder met te zeggen dat de meeste van hun stemmen dieper werden, wat ze bijna allemaal "weggeblazen" heeft.

Fans lijken niet al te veel last te hebben van de verandering, hoewel velen niet geloven dat het zo'n beetje is ontstaan! Aangezien onze stemmen voortdurend veranderen, vooral over een periode van 15 jaar, is het volkomen aannemelijk dat de stemverandering niet meer is dan alleen dat, een stemverandering.

Aanbevolen: