Lily Collins zegt dat haar Frans slechter werd tijdens het filmen van 'Emily In Paris

Inhoudsopgave:

Lily Collins zegt dat haar Frans slechter werd tijdens het filmen van 'Emily In Paris
Lily Collins zegt dat haar Frans slechter werd tijdens het filmen van 'Emily In Paris
Anonim

In tegenstelling tot haar personage in Emily in Parijs, heeft Lily Collins onthuld dat ze vloeiend Frans sprak… totdat de show kwam.

De hoofdpersoon van de Netflix-show gemaakt door Darren Star speelt Emily Cooper, de meest Amerikaanse persoon die je in Parijs kunt vinden. Onmogelijk optimistisch en irritant bruisend verhuist Emily naar de lichtstad om een nieuwe baan te beginnen bij een luxe PR-bureau. Omringd door Fransen, kan Emily de taal absoluut niet beheersen, met gevolgen variërend van hilarisch tot openlijk huiveringwekkend.

Lily Collins spreekt Frans, in tegenstelling tot haar personage Emily Cooper op 'Emily In Paris'

"Ik ben opgegroeid met Frans sprekend op school", zei de Brits-Amerikaanse actrice in een clip van The Netflix Afterparty.

“Mijn kleine broers zijn half Zwitsers, dus ik begon al op jonge leeftijd Frans met hen te praten,” voegde ze eraan toe.

De Mank-actrice zei ook dat ze zo vloeiend sprak dat ze in het Frans las en droomde. Vervolgens legde ze uit dat haar zelfvertrouwen was afgenomen nadat ze was gestopt met oefenen.

“Het Engels van mijn kleine broers was veel beter dan mijn Frans, dus ik begon het een beetje op te geven,” vervolgde ze.

Lily Collins zegt dat haar karakter Emily zo slecht is in Frans dat het besmettelijk is

De actrice en producer van de Netflix-show was vastbesloten om haar Frans op te frissen zodra ze Emily in Parijs ging filmen.

“En dan is Emily zo slecht in Frans en speel ik een personage dat de meest Amerikaanse is die ik ooit in mijn hele leven heb gevoeld,” zei Collins.

"Het was erg moeilijk voor mij om tussen de twee te ontcijferen, dus mijn Frans werd, denk ik, slechter", voegde ze eraan toe.

Collins heeft eindelijk gezegd dat ze haar Frans gaat oefenen voor seizoen twee.

"Ik word weer beter", zei de actrice.

Netflix vernieuwde de serie eerder dit jaar voor een tweede deel, waarbij fans van de show graag wilden weten wat er gebeurt na de romantische cliffhanger van die seriefinale. Franse tv-recensenten waren daarentegen niet bepaald enthousiast over het nieuws dat ze meer Emily Cooper en haar niet-bestaande taalvaardigheden moesten doorstaan.

Emily in Parijs streamt op Netflix

Aanbevolen: