Waarom heeft Hollywood al die jaren op Keke Palmer geslapen?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Hollywood al die jaren op Keke Palmer geslapen?
Waarom heeft Hollywood al die jaren op Keke Palmer geslapen?
Anonim

Keke Palmer is al een leading lady sinds ze 11 jaar oud was, en vergeet het niet! De 28-jarige kreeg haar eerste baan in 2004's Barbershop 2: Back in Business naast Ice Cube. Ze kreeg haar grote doorbraak toen ze speelde in haar eigen Nickelodeon-show, True Jackson, VP. Ze is in opkomst sinds True Jackson en heeft een illustere carrière gehad.

Ondanks dat ze op jonge leeftijd zoveel bereikt hebben, slaapt Hollywood nog steeds op Palmer.

Hoewel ze onvoorstelbaar succes heeft behaald, kunnen sommige fans niet anders dan Palmers carrière vergelijken met die van haar leeftijdsgenoten, zoals Euphoria's Zendaya. In een recente virale tweet zinspeelde een fan op colorisme als de reden waarom Keke's carrière niet zo snel van de grond kwam als die van Zendaya.

Sommige fans wezen er zelfs op dat het vermogen van de eerste verbleekt in vergelijking met dat van Zendaya, ondanks dat ze allebei voormalige kindsterren zijn met succesvolle carrières.

Het is vermeldenswaard dat Palmer een geschat vermogen heeft van $ 7,5 miljoen, wat een behoorlijk behoorlijk nestei is. De vergelijkingen leidden tot online debatten en theorieën, wat ertoe leidde dat de Nope-ster meedeed.

Keke Palmer maakte golven in Hollywood in 2022

Acteur, auteur, zangeres en allround baas, Keke Palmer, heeft belachelijk hard gewerkt voor haar succes. Ze is een voormalig kindsterretje dat zelfs als volwassene succes vond in Hollywood. Ze schittert in de met een Oscar bekroonde regisseur Jordan Peele's nieuw uitgebrachte film, Nope, die bovenaan de hitlijsten staat.

Nope heeft al een aantal wilde fantheorieën en heeft zowel critici als fans gewonnen. De film heeft het potentieel om het traject van Palmers carrière te veranderen. 2022 is een geweldig jaar voor Keke, die volgens haar IMDb-pagina al heeft gespeeld in opeenvolgende projecten.

Keke's carrière omvat meer dan twee decennia, ze heeft met enkele van de grootste namen in Hollywood gewerkt. Van haar eigen tv-show op Nickelodeon, als jongste talkshowhost in de tv-geschiedenis tot Broadway's eerste Black Assepoester, Keke heeft het allemaal gedaan. De ster heeft een indrukwekkend cv.

Ze zit al in de showbizz sinds ze een kind was en heeft behoorlijk naam gemaakt in Hollywood. In een interview met Kelley Carter van Andscapes sprak de ster over de overgang van kindsterretje naar volwassene.

Ze onthulde: "Als je een merk creëert dat je baan is, is dat je carrière … en als je opgroeit, moet het merk oplossen. Je kunt het merk van een kind zijn niet behouden als je geen langer een kind. En dus is het echt alsof je gewoon opnieuw moet beginnen."

Keke is zo over de vergelijkingen heen

Mensen vergelijken Keke vaak met andere jonge sterren. Een virale tweet die haar carrière vergeleek met die van Euphoria's Zendaya zorgde voor opschudding op sociale media. Het leverde talloze reacties op, waarvan sommige de twee sterren tegen elkaar uitzetten.

Het bracht de kwestie van colorisme in Hollywood aan de orde en hoe dit de sterren in kwestie en hun loopbaanontwikkeling heeft beïnvloed. Hoewel dit soort gesprekken belangrijk zijn, zijn Keke en Zendaya allebei opmerkelijk en gewoon onvergelijkbaar.

Palmer is klaar met het opnemen tegen andere sterren en ging naar Twitter om iedereen eraan te herinneren wie ze is. Ze schreef: "Een goed voorbeeld van colorisme is te geloven dat ik met iedereen kan worden vergeleken. Ik ben de jongste presentator van een talkshow ooit. De eerste zwarte vrouw die schittert in haar eigen show op Nickelodeon, en de jongste en eerste Black Assepoester op Broadway. Ik ben een onvergelijkbaar talent. Baby, DIT, is Keke Palmer."

Verder vermelden: "Ik ben een hoofdrolspeler sinds ik 11 jaar oud was. Ik heb meer dan 100 credits en speel momenteel in een origineel scenario dat de nummer één film is aan de kassa NOPE. Ik Ik heb tot nu toe een gezegende carrière gehad, ik zou niet om meer kunnen vragen, maar God blijft me verrassen."

Keke is volgeboekt en druk (zelfs als Hollywood haar niet benadrukt)

De Akeelah and The Bee-ster heeft enorm veel talent en is een klasse apart, hoewel misschien onderschat en vaak over het hoofd gezien. Er is veel te leren van haar vasthoudendheid en uithoudingsvermogen, er is een reden waarom ze haar Keke "keep a job" Palmer noemen, ze is altijd volgeboekt, druk bezig en breidt haar cv voortdurend uit.

Tijdens een interview met Glamour vertelde Keke over haar carrière; "Mijn moeder moedigde me altijd aan om alles te doen. Ze vertelde me dat ik niet één ding hoefde te doen. Ze gaf me mensen om op die manier te bewonderen, zoals Sammy Davis Jr., Judy Garland en zelfs Queen Latifah. En ze maakte Ik heb het gevoel dat creativiteit niet aan slechts één medium onderworpen was, en dat ik het altijd op verschillende manieren kon uiten."

Ze voegde eraan toe: "Ik dacht er niet zo duidelijk over na [op jonge leeftijd]. Ik was meer aan het denken, ik hou van zingen, ik hou van acteren en dansen."

Of ze nu haar volgers op sociale media vermaakt met haar capriolen, memewaardige sketches maakt, de hoofdrol speelt in producties die op de hitlijsten staan of gewoon bestaat, Keke is een ster. Ze verdient haar bloemen; Palmer is altijd onvergelijkbaar geweest en zou meer krediet en bijval moeten krijgen dan ze momenteel krijgt.

Aanbevolen: