Alles wat Keke Palmer heeft gedaan sinds de iconische 'True Jackson VP

Inhoudsopgave:

Alles wat Keke Palmer heeft gedaan sinds de iconische 'True Jackson VP
Alles wat Keke Palmer heeft gedaan sinds de iconische 'True Jackson VP
Anonim

Sinds de pilot-aflevering wisten we dat de acteur die het titulaire personage van True Jackson VP speelde, ergens naartoe zou gaan. Keke Palmer versloeg de filmscène met haar verschijning in het drama Akeelah and the Bee en de klassieke Disney Channel Original Movie Jump In, dus we wisten dat ze erin zat om het groot te maken.

Sinds de conclusie van de sitcom in 2011 (na drie seizoenen), hebben we gewacht om te zien waar de ster hierna zou schitteren. Keke Palmer heeft het spel kapot gemaakt en het is tijd om erover te praten. Ze heeft zelfs legendarische memes gemaakt die nooit zullen worden vergeten ("Sorry voor deze man!"). Zonder verder oponthoud, hier is alles wat Keke Palmer doet nu ze verder is gegaan in het leven dan Nickelodeon.

7 Ze is een kinderdagverblijf gebleven

Alleen omdat True Jackson VP eindigde, betekent niet dat Keke onze kinderschermen heeft verlaten. In feite sprak Keke de geweldige Aisha uit in de Winx Club voor seizoen drie en daarna (zelfs inclusief twee filmvervolgen). Ze sierde ons ook met haar verschijning in Nickelodeon's Rags, de gender-gebogen Assepoester-aanpassing waarin ze de prinsrol speelde, Kadee Worth. Palmer zal ook een nieuw personage inspreken in de Disney+ revival van een kinderklassieker getiteld The Proud Family: Louder and Prouder. Ze speelt de nieuwe, veertienjarige activiste Maya Leibowitz-Jenkins. We zijn allemaal verheugd om haar terug te zien in de roots van haar kindershow.

6 She Is Guest Star Sensation

Haar acteerprestaties eindigen daar niet. Keke heeft talloze gastrollen gespeeld, waaronder cameo's in shows als Grey's Anatomy, Degrassi, Key and Peele en de Cleveland Show. Ze heeft laten zien dat ze het kruid van het leven is, klaar om alles te doen. Palmer heeft ook haar eigen draai gegeven aan een aantal terugkerende rollen, zoals haar rol als Gigi Nixon in Star en Elizabeth Harwood in CW's 90210. We zagen haar ook graag in Scream Queens uit 2015 als Zayday Williams. Ze pronkte ook twee seizoenen op het station van Berlijn.

5 Ze is ook een activismekoningin

In 2020 stond Keke Palmer in de voorhoede van de Black Lives Matter-beweging. Ze woonde niet alleen een mars bij in Hollywood (als onderdeel van de George Floyd-protesten), maar Keke heeft zich uitgesproken over haar mening over de belangrijke kwesties. Sindsdien heeft ze ook haar kijk op BLM naar voren gebracht, zoals tijdens haar monoloog voor de opening van de MTV Video Music Awards. Keke is ook openhartig over haar problemen met seksisme en racisme in haar eigen carrière. Ze is vocaal gebleven over de noodzaak van discussie over actuele kwesties, niet alleen binnen Hollywood, maar ook in de wereld.

4 Keke schittert op het grote scherm

Ze verblindt niet alleen de VS op onze tv-schermen, maar Keke Palmer houdt zich ook bezig met film. Ze speelde Olivia Hill in het ondergewaardeerde muzikale meesterwerk Joyful Noise (met iconische legendes Dolly Parton en Queen Latifah). Ze heeft ook showstelende bijrollen gespeeld in films als Hustlers en Brotherly Love. Keke heeft ook aangekondigd dat ze de hoofdrol zal spelen in het volgende project van Jordan Peele, Nope, in 2022. Palmer zal ook het titulaire personage spelen in de aankomende thrillerfilm, Alice. Ze heeft aangekondigd dat ze ook een uitvoerend producent van die film zal zijn. Keke heeft ook een deal gesloten met Amazon, waar haar originele korte serie (uitgevoerd door Keke zelf) in audioboekvorm zal worden gepubliceerd.

3 Mevrouw Palmer schitterde ook als presentatrice van een talkshow

Ondanks de annulering vanwege de COIVD-pandemie, schitterde Keke Palmer op televisie als co-host voor het Good Morning America-programma Strahan, Sara & Keke. Oorspronkelijk alleen bedoeld als invuller, veroverde Keke al snel de harten van de kijkers en sprak ze een zo breed publiek aan dat het netwerk snel een nieuwe naam kreeg en haar een vaste klant maakte. In 2020 was ze zelfs de presentator van de MTV Video Music Awards en van de opnieuw opgestarte maar helaas kortstondige Singled Out. Sindsdien heeft ze talloze internetsegmenten gehost, wat ons laat zien dat ze de host is met de meeste.

2 Deze vrouw is een trofeeverzamelaar

Sinds haar True Jackson VP-dagen, waar ze werd genomineerd voor in totaal acht prijzen (waarvan vijf), heeft Palmer links en rechts prijzen in de wacht gesleept. Ze is sinds 2011 genomineerd voor vijftien verschillende grote prijzen. Met name won ze de Youngster Award in 2014, evenals de Spirit Of The League Champion Award vanwege al haar filantropische inspanningen. In 2021 won Palmer zelfs een Primetime Emmy Award voor Outstanding Actress in een Short Form Comedy of Drama-serie voor haar deelname aan Turnt Up with the Taylors.

1 Door dit alles is ze een muzikaal icoon gebleven

Met het super pakkende themanummer dat uit True Jackson kwam, wisten we dat Keke het muziekspel zou doden. Ze bewees ons gelijk toen ze in 2012 haar gelijknamige mixtape uitbracht. En wat je ook van haar films of haar acteerwerk vindt, je kunt niet ontkennen dat ze zowel in Rags als Joyful Noise bops heeft uitgevoerd. Ze heeft tijdens haar carrière ook talloze singles gehad, en ging zelfs zo ver om samen te werken met andere artiesten. Keke heeft onlangs ook twee EP's uitgebracht in 2020 genaamd Virgo Tendencies, waarvan deel één in augustus en deel twee in december.

Aanbevolen: