Dit was de meest hilarische tijd dat een SNL-castlid een personage brak

Inhoudsopgave:

Dit was de meest hilarische tijd dat een SNL-castlid een personage brak
Dit was de meest hilarische tijd dat een SNL-castlid een personage brak
Anonim

Er is iets met een komiek die een strak gezicht kan houden tijdens een hilarische sketch dat ze nog grappiger maakt. Er in slagen om in de lucht te blijven wanneer de andere castleden met vreugde om hen heen instorten, is iets dat niet iedereen kan doen.

Sinds het debuut in 1975 domineert Saturday Night Live de nachtelijke weekendtelevisie. Gedurende de bijna 5 decennia dat het programma in de lucht is, zijn er een paar acteurs geweest die erin zijn geslaagd om gefocust te blijven, hoe grappig de scène ook is.

Een van de onbetwiste kampioenen van de pokerface is Will Ferrell. SNL-maker en -producent, Lorne Michaels, heeft gezegd dat Will Ferrell tot de top drie van de castleden behoort die ooit op Saturday Night Live zijn verschenen. Het grootste deel van wat Michaels waardeerde aan Ferrell was zijn zelfbeheersing.

Maar het lijkt erop dat niemand immuun is voor de hilariteit die SNL is, inclusief Will.

Zal Ferrell een solide reputatie hebben verdiend op SNL

Lorne Michaels mag dan dol zijn op Will, maar fans voelden in het begin niet hetzelfde. Tijdens zijn eerste optredens in seizoen 21 won hij het label "The Most Annoying Newcomer". Dat epitheton loste op naarmate de show vorderde, en Ferrell werd een van de meest geliefde castleden aller tijden.

De grootste angst van de acteur is altijd geweest: "wat als ik het helemaal nooit heb geprobeerd?". En fans zijn blij dat hij bij SNL bleef.

De ijzeren wil en het vermogen van de entertainer om zijn karakter te behouden terwijl zijn medesterren om hem heen in lachen uitbarsten, hebben Ferrell tot een legende gemaakt. Dus toen hij degene was die tijdens een show barstte, werden co-sterren en publiek gek.

De tijd zal Ferrell eindelijk zijn karakter kraken en breken

Het moment vond plaats toen Ferrell een van zijn terugkerende personages op SNL speelde, Dr. Beaman. Het publiek hield van de onbeschofte en volledig incompetente arts, die weinig respect had voor de bezoekers van zijn spreekkamer, die hij regelmatig beledigde.

Tijdens de gebeurtenis om nooit te vergeten, zag de Beaman-sketch de dokter een stel ouders toespreken over tests die hij had uitgevoerd op hun pasgeboren baby.

Tussen telefoontjes, terwijl de bezorgde ouders wachtten tot hij klaar was, en onbeschofte opmerkingen over hen terwijl ze in de kamer waren, gaf Beaman hen eindelijk de feedback waar ze al meer dan een week op hadden gewacht.

In een geheel onverwachte wending van de gebeurtenissen, informeerde Beaman de ouders dat zijn tests hadden uitgewezen dat hun zoon een heks was.

Hoe gek dat deel van de schets ook is, er zou nog meer komen. In een poging om de situatie op te helderen, bracht Beaman een collega-medische professional binnen met de onwaarschijnlijke naam van dokter Steven Poop om de zaak te helpen behandelen.

Poep werd gespeeld door Tim Meadows, en acteurs Chris Parnell en Molly Shannon speelden de ouders van het kind. Op dat moment was Shannon al niet in staat zichzelf in te houden en lachte ze openlijk.

Het escaleerde verder toen Dr. Poop onthulde dat hij niets kon doen om hun zoon te redden, in plaats daarvan pronkte met zijn breakdance-vaardigheden door de robot te doen. De grotendeels geïmproviseerde scène verraste Ferrell volledig.

Op dat moment verloor hij de controle. Hoewel hij nooit openlijk lachte, was het een enorme afwijking van zijn gebruikelijke deadpan-stijl en heeft ertoe geleid dat veel SNL-fans het zich herinneren als een van hun favoriete momenten in de show.

Gezien zijn staat van dienst, is het zeker een van de meest memorabele slips in Ferrells komische SNL-uitvoeringen. Ferrell, die in sketches had gespeeld met niets anders aan dan een string en een tank, als een ouder wordende cheerleader die een hele routine uitvoerde, of een hondengedragstherapeut die de honden die hij aan het trainen was afkeurde, liet zijn masker nooit vallen.

Door enkele van de grappigste sketches in de geschiedenis van de show, slaagde hij erin om zijn gezicht recht te houden.

Saturday Night Live was een droom die uitkwam voor Ferrell

Als tiener bracht Ferrell veel tijd door met het kijken naar SNL. Hij verafgood Steve Martin, en veel van zijn komische stijl en discipline was gebaseerd op het werk van de oudere acteur. Het was een droom die uitkwam toen hij werd getekend voor SNL. Hoewel andere comedysterren zoals Jim Carey hun SNL-auditie niet hebben gehaald, heeft Ferrell het met vlag en wimpel gehaald.

Ferrell werkte van 1995 tot 2002 aan de show en maakte een korte terugkeer in 2018.

Volgens een interview met The Chicago Tribune in 2018 besloot Ferrell de show te verlaten omdat hij vond dat het tijd was om door te gaan naar andere ondernemingen, waarbij hij zijn zevenjarige stint vergeleek met 'hondenjaren'. Het was een sprong in het diepe. Ferrell is een van de voormalige SNL-castleden met de hoogste waarde geworden.

Sinds 2002 is de acteur een van de koningen van de komedie geworden, met een indrukwekkend cv. Ferrell speelde in meer dan 100 films en series.

Onder zijn vele andere films zijn Blades of Glory, EurovisionSong Contest: The Story of Fire Saga, Elf, Old School, Wedding Crashers, The Other Guys en Zoolander 2. Hij speelde ook in shows 30 Rock and The Kantoor. Hij gebruikte de improvisatievaardigheden die hij had aangescherpt tijdens SNL tijdens Anchorman 1 & 2.

Farrell werkt momenteel aan de live-action filmversie van Barbie. En fans lachen de hele tijd, zelfs als Ferrell dat niet is.

Aanbevolen: