8 Designer-merken Millie Bobby Brown lijkt dol te zijn

Inhoudsopgave:

8 Designer-merken Millie Bobby Brown lijkt dol te zijn
8 Designer-merken Millie Bobby Brown lijkt dol te zijn
Anonim

Toen de inmiddels populaire Netflix-show 'Stranger Things' in première ging, verbaasde Millie Bobby Brown het publiek met haar geweldige hoofdrol van Elf, waarmee ze twee Prime Time Emmy Awards opleverde. Sindsdien heeft Millie vooruitgang geboekt in haar carrière, van het verschijnen in films als "Godzilla: King of the Monsters" en "Enola Holmes" tot de lancering van haar beautymerk Florence by mills. Met de actieve aanwezigheid van de Britse actrice op Instagram en optredens in verschillende interviews en evenementen, zijn fans erin geslaagd om Millie's unieke modestijl ook te zien evolueren.

De ster van "Stranger Things" wordt vaak gezien in verschillende kleding, waaronder die van luxe designermerken. Veel van de looks van de ster bevatten stukken van ontwerpers zoals Louis Vuitton en Fendi, waar ze nogal een fan van lijkt te zijn. Laten we dus eens dieper ingaan op alle luxe designermerken die het mode-icoon door de jaren heen heeft gedragen.

8 Millie's langdurige liefde voor Louis Vuitton

Het is niet meer dan normaal dat Millie iets van Louis Vuitton zou bezitten, want volgens Seventeen is ze een ambassadeur van het Franse luxemerk. In de bovenstaande Instagram-post poseert Millie om te pronken met een Louis Vuitton-tas met de iconische gouden draaiketting en leren handvat met de kenmerkende initialen van het modehuis op de voorkant. Als jij ook een fan bent van Millie's tas, kun je de Twist PM of de grotere Twist MM krijgen op de Louis Vuitton-website.

Dit is niet de enige keer dat de ster ook Louis Vuitton rept. Toen Millie jonger was, werd ze zelfs vaak gezien met de items van het luxe modehuis, vooral als het ging om handtassen en portemonnees. Maar Millie's liefde voor Louis Vuitton stopt niet alleen bij hun koffers.

Voor de 75e British Academy Film Awards droeg Millie een prachtige jurk van zwart fluweel en kant, op maat gemaakt door Louis Vuitton, creatief directeur Nicolas Ghesquière, volgens Popsugar. Het is ook een van de vele looks die laten zien hoe Millie niet bang is om een beetje gedurfd te worden met haar stijl.

7 Millie wordt tropisch in de uitgesneden jurk van Sandro Paris

Millie nam een meer tropische tint aan haar outfit toen ze besloot een groene jurk met bloemenuitsnijding te dragen van het luxe Parijse merk Sandro Paris. De kleurstelling en het bloemmotief van de jurk was een geweldige pasvorm voor de zomer, iets wat perfect geschikt was voor haar Instagram-post, aangezien het bijschrift bestond uit huidverzorgingstips voor het seizoen. De look lijkt ook precies te passen in de key west kitten-esthetiek - een zomermode die in 2021 door Gen Z op TikTok werd gepopulariseerd.

Als je een fan bent van Millie's uitgesneden jurk, is het kledingstuk te koop op de officiële Sandro Paris-website.

6 Millie ziet er vorstelijk uit in haar jurk van Selkie

Ter ere van haar 18e verjaardag besloot Millie iets zoets te dragen, zoals te zien is in de feestelijke Instagram-post van de huidverzorgings- en make-uplijn Florence by Mills van de actrice. De mini-jurk met pofmouwen die Millie draagt, is afkomstig van Selkie, een op folklore geïnspireerd kledingmerk geproduceerd door ontwerper Kimberly Gordon. Selkie's jurken zijn misschien wel een van de meest bekende kledingstukken tot nu toe, met de pofmouw mini als het meest populair vanwege de inclusieve maatvoering van het merk, toewijding aan kleding die met de hand wordt gemaakt en het produceren van zo min mogelijk afval volgens Glamour.

Millie zag er nogal koninklijk uit in haar outfit, bijna alsof ze uit een scène in "Bridgerton" stapte en als jij er ook net zo vorstelijk uit wilt zien, kun je een Selkie-jurk van jezelf vinden op de officiële website !

5 Millie in een koninklijke paarse outfit van designermerk Raisa Vanessa

In mei 2022 verblufte Millie het publiek toen ze het podium op stapte voor haar interview met Jimmy Fallon in "The Tonight Show" in een glittery paarse top met een vederachtige boa en een bijpassende glanzende paarse broek. De outfit was gewoonweg voortreffelijk, en de fans moeten de ontwerpers Raisa en Vanessa Sason bedanken. Onder het designermerk Raisa Vanessa creëerden de tweelingzussen de zeer glamoureuze paarse look die Millie droeg als onderdeel van hun herfst/winter 2022-collectie. Je kunt de Glittered Knit Corset Top Met Feather Details en High Waist Shiny Pants Met Open Toe en andere edelstenen vinden op de officiële Raisa Vanessa-website.

4 Millie wordt strandachtig in Zimmermann

Jake Bongiovi, de zoon van rockster Jon Bon Jovi en het vriendje van Millie Bobby Brown, plaatste een paar Instagram-foto's van de twee - een waar ze voor wat lijkt op een dok met enkele jachten en boten in de buurt, een andere met het paar dat zoent, en de laatste met Millie met een paar zwarte tinten. Op de eerste twee foto's draagt Millie een zwierige uitgesneden witte bloemenjurk van het luxe Australische modemerk Zimmermann. Dit is echter niet de enige keer dat Millie het merk heeft gedragen. In 2017 verscheen ze in de Spaanse tv-show "El Hormiguero" met de Painted Heart Contour Mini-jurk uit de 2018 Resort Ready-to-Wear-collectie van Zimmermann.

Als je in de strandstemming wilt komen zoals Millie is, dan kun je de Jude Scallop Midi-jurk in Peach Gradient Floral vinden in de officiële online winkel van Zimmermann. Aangezien Zimmermann af en toe in Millie's outfits te zien is, zullen we zeker weten dat de ster de komende jaren meer van het merk zal dragen.

3 De 'Stranger Things'-hoofdster heeft ook zin in wat Givenchy

Givenchy is weer een van de favoriete designermodemerken van de actrice, vooral als het tijd is om het te vieren. Voor de vertoning van "Stranger Things: Season Three" droeg Millie een witte Givenchy mini-jurk met pofmouwen en zwarte organza ruches langs de bovenste helft. Met haar bijpassende gekleurde hakken en opvallende rode lippenstift en cat-eyed eyeliner zag Millie er helemaal glamoureus uit voor het evenement.

Natuurlijk hield haar glamoureuze look voor het evenement daar ook niet op. Volgens Just Jared droeg Millie voor de première van "Godzilla II: King of The Monsters" in Parijs opnieuw Givenchy, deze keer met de actrice en mode-icoon Audrey Hepburn door een soortgelijke volledig gebloemde en witte mini-jurk te dragen. Als je soortgelijke jurken als Millie wilt kopen voor je eigen chique feest of bijeenkomst, probeer dan Givenchy's zwarte jurk met uitgesneden ruches van Net-A-Porter of deze witte gebloemde mesh mini-jurk van Silk & Sage.

2 Gucci is een andere designermode voor de actrice

Net als Louis Vuitton en Givenchy, is Gucci nog een ander designermerk dat je de bedrijfseigenaar en actrice kunt pakken, of het nu op haar Instagram of in het openbaar is. Het is geen verrassing dat Millie Gucci leuk vindt, aangezien ze model stond voor het Italiaanse luxe modehuismerk in het novembernummer van 2017 van het modetijdschrift L'Officiel Paris.

Ongetwijfeld was een van de meest bekende outfits die Millie droeg, naar het 'Stranger Things'-interview met haar collega-castleden voor Good Morning America in oktober 2017. De toen 13-jarige droeg een volledige Gucci ensemble met een zwarte jurk met fladdermouwen omlijnd in rood, wit en blauw en stevige hoge hakken met bijpassende bronzen parels. Sommige fans vonden het leuk om te zien hoe de Britse ster een kleurenschema droeg dat deed denken aan Amerikaans patriottisme, wat heel passend was gezien het tv-programma waar ze in zat.

1 Calvin Klein en Millie bouwen een partnerschap op in mode

Bijna elke beroemdheid heeft Calvin Klein gedragen, van 'The Blue Lagoon'-actrice Brooks Shields met haar beruchte fotoshoot met het merk tot Jennie van BLACKPINK. Millie heeft eerder gemodelleerd voor het gerenommeerde modemerk, zoals in hun campagne van 2018 toen ze poseerde naast modellen Paris Jackson en Lulu Tenney.

Hoewel haar samenwerking met Calvin Klein een gegeven was voor de Emmy Awards van 2018, droeg Millie een zijdeachtige roze baljurkachtige jurk met bloemen, ontworpen door het modehuis. Als zodanig is het duidelijk dat de actrice mogelijk al heel lang fan is van het merk, vergelijkbaar met haar liefde voor Louis Vuitton. En het lijkt erop dat Calvin Klein een fan is van Millie, aangezien ze de jonge ster hebben uitgenodigd voor meerdere van hun modeshows en campagneadvertenties.

Je kunt meer van de designer-modeliefhebber zien in "Stranger Things: Season 4", nu te zien op Netflix en in haar aankomende film "Enola Holmes 2", die later dit jaar op hetzelfde streamingplatform zal verschijnen.

Aanbevolen: