Hoe dichtbij zijn 'Stranger Things'-co-sterren Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Stranger Things'-co-sterren Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard?
Hoe dichtbij zijn 'Stranger Things'-co-sterren Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard?
Anonim

Een paar jaar geleden bracht Netflix een show uit met de naam Stranger Things die onze hete zomerseizoenen voor altijd veranderde. Met duistere monsters, kinderangsten, gebroken gezinnen en jonge liefde, vatte Stranger Things perfect de pseudo-nostalgie samen die we allemaal hebben voor de jaren tachtig met de echte groeipijnen die de meesten van ons in de vroege jaren 2000 ervoeren; met natuurlijk ook een vleugje bovennatuurlijke erin. Onze obsessie met Stranger Things bereikt een hoogtepunt met elk nieuw seizoen dat in onze langverwachte ronden v alt. Met Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard (samen met een handvol andere zeer getalenteerde acteurs, jong en oud) is de chemie tussen de twee volledig voelbaar. Maar is het gewoon acteren? Of hebben ze een relatie die ook verder gaat dan het scherm? Sluit je aan, lezers, en bereid je voor op spoilers. Maar als iemand op dit moment nog niet op de hoogte is van Stranger Things, moet je serieus opnieuw evalueren waar je je quarantainetijd aan hebt besteed.

Millie Bobby Brown gaat van start…

We hebben het eerder gezien tussen castmates. Lili Reinhart en Cole Sprouse maakten grote golven toen de twee sterren van Riverdale onthulden dat ze buiten het scherm een echte relatie hadden. Helaas werd die van hen na een tijdje tumultueus. Ze waren ook iets ouder dan Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard, wat een relatie een beetje verleidelijker maakte. Wat veranderde? Nou, de dynamiek begon te verschuiven. Cole Sprouse had tientallen jaren te maken met het feit dat hij beroemd was. Niet alleen dat, maar Riverdale benaderde hij als meer een ervaren oude rot dan een torenhoge ster. Lili Reinhart, aan de andere kant, had niet die achtergrond van de bekendheid van het Disney-kanaal om haar te ondersteunen. Riverdale was haar eerste ervaring met supersterrendom, en ze nam zeker een vlucht na de eerste paar seizoenen. Toen begon de soort (tenminste, voor zover we konden zien).

We brengen die raaklijn alleen ter sprake om de overeenkomsten tussen Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard met de Lili/Cole-dynamiek aan te tonen. Wolfhard had een aantal credits op zijn naam staan, maar Brown v alt puur in de categorie "raketlancering". Dat wil zeggen, Stranger Things lanceerde haar torenhoog uit het niets in termen van populariteit, terwijl Stranger Things meer aanvoelt als een grote stap op de werkladder voor Finn Wolfhard. Zou dit kunnen betekenen dat er ook overeenkomsten zijn met betrekking tot de romantische toon van hun relaties?

Het zijn BFF's, niet BF/GF

Nee. Finn Wolfhard is behoorlijk stoïcijns en eenzaam als het om iets romantisch gaat. Millie Bobby Brown heeft een paar romantische partners gehad, maar is over het algemeen niet het soort dat erover opschept. En geloof ons, Finllie (of Mileven, om karakternamen te gebruiken) is niets. Millie Bobby Brown heeft gesproken over de aard van hun relatie en hoe ze in de nabije toekomst vrienden zullen blijven, zelfs als hun tegenspeler andere ideeën heeft. Die beruchte post van juliaraskin14 bracht Noah Schnapp ertoe te impliceren dat Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard graag samen in bed wilden springen. Dat is echter een mythe die zowel door Wolfhard als Brown is ontkracht.

Maar hoe slagen ze er dan in om hun romance op het scherm te houden? Het is duidelijk dat de chemie er is, en hun platonische zorg voor elkaar is absoluut een van de sterkste die we hebben gezien tussen twee co-sterren. Millie Bobby Brown legt uit: "Het is relatief eenvoudig, denk ik… Het is ons werk. Het staat in de scripts en we voelen ons op ons gemak bij elkaar, we voelen ons vertrouwd, we bevinden ons in een veilige omgeving, dus het is relatief eenvoudig. Ik denk dat mensen het hypen om ongemakkelijk te zijn, onhandiger dan het is, maar het is net als je vriend, dus het is chill ", wat meer zegt over de professionaliteit van deze kinderen dan veel oudere professionele acteurs die er zijn. Ze hoeven in het echte leven geen relatie te hebben om er een overtuigend op het scherm te portretteren; veel problematische relaties zouden kunnen worden opgelost als andere actoren zich daaraan zouden houden.

Hoewel we misschien wat langer moeten wachten op het volgende seizoen van Stranger Things, hoeven we niet langer te wachten op antwoorden over de relatie tussen Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard. Het zijn goede vrienden en geweldige collega's, maar blijkbaar is dat alles. Hun romantische chemie leeft uitsluitend op het scherm, wat een beslissing is die voor ons heel logisch is. En ze kunnen die chemie hoog houden vanwege hun sterke vriendschap. Blijkbaar is het gemakkelijk om te doen alsof je verliefd bent als je vriendschap is gebouwd op een sterk fundament van vertrouwen en veiligheid; wat uiteindelijk alles is wat liefde is. Hoewel we onze adem niet zouden inhouden in afwachting van een echte relatie tussen deze twee kinderen, zullen we zeker onze adem inhouden voor het volgende seizoen. En misschien (heel misschien) halen we er wat meer Mileven uit.

Aanbevolen: