De aardigste man in Hollywood Tom Hanks verloor eindelijk zijn geduld en fans zijn er dol op

Inhoudsopgave:

De aardigste man in Hollywood Tom Hanks verloor eindelijk zijn geduld en fans zijn er dol op
De aardigste man in Hollywood Tom Hanks verloor eindelijk zijn geduld en fans zijn er dol op
Anonim

Tom Hanks kan geen kwaad. Hij verscheen niet alleen in klassiekers op het grote scherm, zoals Cast Away, maar hij gedijt ook in de echte wereld met de fans, door James Franco uit te roepen.

We gaan kijken waarom hij wordt beschouwd als de aardigste man van Hollywood onder zijn leeftijdsgenoten en waarom de complimenten bleven binnenstromen na een woordenwisseling met de fans in Midtown Manhattan.

Tom Hanks staat bekend als de aardigste man om mee te werken onder zijn leeftijdsgenoten

Natuurlijk, hij heeft een nettowaarde van $ 400 miljoen, samen met zijn gehechtheid aan enkele van de beste scripts ooit, maar desalniettemin, zelfs beter dan dat, wordt de acteur beschouwd als de grootste klasse-act in heel Hollywood.

In het verleden hebben zoveel van zijn collega's zich uitgesproken en besproken wat een plezier het was om met hem samen te werken. Dat geldt ook voor Julia Roberts: "Tom kan elke kamer binnenlopen en je het gevoel geven dat je in je woonkamer bent, echt waar. Je op je gemak laten voelen, je het gevoel geven dat je iets interessants bij te dragen hebt, je het gevoel geven dat er een reden is je bent op de planeet. En dat is een echt geschenk. Dat is geen acteren, en is niet, je weet wel, etentjes; het is hart en het is mededogen en het is ziel."

Zijn stijlvolle gedrag is niet iets nieuws, de verhalen gaan terug tot 1996, toen Charlize Theron zich een verschrikkelijk auditieverhaal herinnerde - maar nogmaals, Hanks was er om dingen beter te maken. "Ik herinner me dat ik auditie deed voor Tom Hanks, en ik was zo nerveus dat ik de naam van het personage niet kon zeggen, en hij stond gewoon op en zei:" Weet je wat, ik moet echt naar het toilet. Ik zal kom terug." Het was zijn manier om me een adempauze te geven. Als je mensen hebt die zo vriendelijk zijn, ben je ongelooflijk dankbaar."

DiCaprio noemde hem een rolmodel, terwijl talloze anderen hetzelfde hebben gezegd. Met dit alles in gedachten is het verbazingwekkend om te zien wat er in New York gebeurde, maar nogmaals, de fans waren er helemaal weg van.

Rita Wilson stoten in Manhattan zorgde ervoor dat Tom Hanks het eindelijk verloor

Tom Hanks en Rita Wilson genoten van een fijn avondje uit in restaurant Nobu in Midtown Manhattan. Zoals gebruikelijk in de omgeving van New York, werd het paar opgewacht door een spervuur van fans, waaronder paparazzi, die flitsen in het gezicht van het paar hadden.

Het begon allemaal onschuldig, toen het duo op weg was naar buiten naar het transport. Rita Wilson stopte even en toen dat gebeurde, werd ze bijna vertrapt door de overijverige fans en media.

Wilson keek naar Tom en de acteur verloor het uiteindelijk en riep "verdomme."

Zoals je je kunt voorstellen, ging het moment al viraal online met miljoenen views. Voor het grootste deel prijzen fans de acteur voor de manier waarop hij met de situatie omging.

Fans prezen Tom Hanks op sociale media omdat hij er nog steeds in slaagde het cool te houden

Tom Hanks kan geen kwaad! Nogmaals, fans waren er snel bij om zijn kant te kiezen, dol op de manier waarop hij met de situatie omging. Natuurlijk schreeuwde hij, maar niet één keer werd Tom fysiek of overdreven agressief tegenover de fans en de media.

De fans hadden veel te zeggen over het moment op platforms als YouTube en Twitter.

"Respect voor hem dat hij niet fysiek wordt, maar toch weet hoe hij met zijn terrein moet omgaan zoals iedereen zou moeten kunnen."

"Dit laat maar weer zien hoe aardig hij is. Opkomen voor zijn vrouw tegen vervelende fans."

"Ik denk niet dat we ons realiseren hoeveel rolmodel Tom Hanks eigenlijk is. Iedereen heeft zijn gebreken, maar Tom Hanks is een van de weinige mensen die ik echt volledig respecteer. Niet echt een fan van zijn films, heb ze nooit echt bekeken, behalve om privé Ryan te redden, dus dit is niet iets dat door een fan is gezegd. Dit gebaseerd op zijn persoonlijkheid buiten het grote scherm."

"Dat was 100% acceptabel! Hij legde niemand de vinger op en kon toch zijn punt duidelijk maken. Lion beschermt zijn familie."

De meerderheid is het ermee eens, Tom Hanks blijft geweldig.

Aanbevolen: