Ging Camille Vasquez op sociale media tijdens het proces van Johnny Depp en Amber Heard?

Inhoudsopgave:

Ging Camille Vasquez op sociale media tijdens het proces van Johnny Depp en Amber Heard?
Ging Camille Vasquez op sociale media tijdens het proces van Johnny Depp en Amber Heard?
Anonim

Het smaadproces van Johnny Depp en Amber Heard boeide het publiek over de hele wereld wekenlang. Afgezien van het opwindende drama en de schokkende onthullingen, hadden kijkers ook de kans om getuige te zijn van een strijd tussen de slimste juridische geesten in Los Angeles.

Johnny Depp-fans waren vooral geboeid door Camille Vasquez, een van de acht advocaten in het juridische team van Johnny Depp.

Vasquez' nuchtere houding in de rechtszaal en onbevreesde weergave van Depp zorgden voor veel ophef op sociale media, waardoor de 37-jarige advocaat bijna van de ene op de andere dag een beroemdheid werd.

Samengevat hebben TikTok-video's met de hashtag CamilleVasquez honderden miljoenen views verzameld sinds het begin van de proef. De meest opvallende post, een 2 minuten durende video van Vasquez die herhaaldelijk bezwaar maakt tegen een van de advocaten van Amber Heard, is meer dan 27 miljoen keer bekeken. Dus, kreeg Vasquez de kans om getuige te zijn van haar abrupte opkomst op sociale media?

Camille Vasquez had het te druk voor sociale media tijdens het proces van Johnny Depp en Amber Heard

Naast het blootleggen van bizarre en gruwelijke details over hun huwelijk, veranderde het smaadproces van Johnny Depp en Amber Heard ook de 37-jarige advocaat, Camille Vasquez, in een onwetende nachtelijke beroemdheid. Camille had echter weinig tijd om zich te koesteren in de glorie van deze hernieuwde roem.

Het bleek dat de advocaat van Los Angeles het zich niet kon veroorloven om rustig door de sociale media te scrollen terwijl hij in de voorhoede stond van zo'n spraakmakende zaak.

“Ik ga niet door het konijnenhol [sociale media]. Ik was zo dankbaar dat we het echt ongelooflijk druk hadden tot de laatste dag dat we slotpleidooien hielden. Ik zat in een luchtbel, en ik was me gelukkig niet bewust van wat er daarbuiten gebeurde. Het team was zo'n beetje', vertelde Camille aan Best Lawyers. “Ik noemde het ons nest. We zaten in de loopgraven en werkten heel hard, heel laat. We hadden geen tijd om door het konijnenhol te gaan.”

Na het geven van slotpleidooien werd het echter praktisch onmogelijk voor Camille om zich niet bewust te zijn van haar roem. In haar interview met Best Lawyers onthulde Camille dat het verkrijgen van wereldwijde erkenning haar leven bijna onmiddellijk veranderde.

De inwoner van San Francisco gaf ook toe de posts op sociale media ongelooflijk grappig te vinden.

“Ik heb zeker gekeken naar een aantal van de social media posts en video’s die zijn gemaakt,” onthulde ze. "Ik heb er veel toegestuurd gekregen, en ze zijn zo grappig en creatief en echt ontroerend."

Hoe Camille Vasquez omging met negatieve publiciteit tijdens het proces van Johnny Depp en Amber Heard

Camille's weergave van Depp wekte gemengde gevoelens op sociale media, waarbij sommigen haar veroordeelden voor het behalen van een overwinning op het feminisme.

Het navigeren door negatieve publiciteit kan een ongelooflijke uitdaging zijn, zelfs voor spraakmakende beroemdheden. Gelukkig kon de jonge advocaat advies inwinnen bij Johnny Depp, een Hollywood A-lister wiens leven in de schijnwerpers is ontsierd door eindeloze controverses. In haar interview met Best Lawyers onthulde Camille hoe enkele wijze woorden van Depp haar hielpen om door de negatieve publiciteit te navigeren die door het proces werd uitgelokt.

“Ik herinner me dat tijdens het proces tegen het einde, er een stuk was geschreven en een beetje een inbreuk was op mijn privacy, mijn families en mijn ouders specifiek. Ik was behoorlijk overstuur over het artikel', gaf Vasquez toe. 'Johnny en ik ontmoetten elkaar die avond toevallig. En hij zei iets tegen me dat ik nooit zal vergeten, namelijk: 'Je moet er gewoon om lachen, jongen.' En hij heeft gelijk. Ik bedoel, je kunt er niet bij stilstaan. Je moet er gewoon om lachen, en je moet gewoon doorgaan, doorgaan met je leven, doorgaan met je werk.”

Voor nu kiest Camille ervoor om de nadelen over het hoofd te zien en zich te concentreren op de mogelijke voordelen van haar grotere zichtbaarheid. "In de mate dat ik een inspiratie kan zijn voor jonge vrouwen of echt iedereen om hard te werken en naar school te gaan en een professional te worden en die droom te volgen en een pleitbezorger te zijn, dan was het het allemaal waard."

Hoe vindt Camille Vasquez het om een nachtelijke beroemdheid te worden?

Camille Vasquez' abrupte opkomst tot roem heeft haar persoonlijke en professionele leven drastisch veranderd. Na het behalen van een monumentale, zij het controversiële, overwinning in het proces, werd Camille vrijwel onmiddellijk gepromoveerd tot partner bij Brown Rudnick. De 37-jarige advocaat heeft ook een wereldwijde aanhang verzameld, waardoor ze een van de meest invloedrijke advocaten van het land is.

In haar interview met Best Lawyers gaf Camille commentaar op deze ontwikkelingen en zei: Het was overweldigend en surrealistisch. Natuurlijk blijf ik er niet bij stilstaan, en ik denk dat dat misschien met een beetje leeftijd komt. Ik ga gewoon door met mijn werk en mijn leven. En als ik de schijnwerpers kan veranderen in iets dat een licht werpt op wat belangrijk is in deze wereld, in de samenleving, doelen die belangrijk voor mij zijn en die mijn klanten ten goede komen, des te beter.”

In plaats van in de schijnwerpers te staan, neemt Camille de tijd om na te denken over de verantwoordelijkheden die haar hernieuwde roem met zich meebrengt en om gepast te handelen. Het is een eer. Het is een voorrecht. En ik vat het niet licht op', gaf ze toe aan Best Lawyers. “Ik weet dat er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Ik hoop dat ik het alleen maar kan gebruiken om mijn klanten te helpen en te profiteren van dingen die in deze wereld gebeuren en die aandacht nodig hebben.”

Aanbevolen: