Amber Heard is Johnny Depp vakkundig aan het trollen tijdens hun proces

Inhoudsopgave:

Amber Heard is Johnny Depp vakkundig aan het trollen tijdens hun proces
Amber Heard is Johnny Depp vakkundig aan het trollen tijdens hun proces
Anonim

Het is extreem moeilijk voor fans om geen kant te kiezen in het lopende proces wegens laster tussen Johnny Depp en Amber Heard. Zelfs Ierland Baldwin heeft gewogen op de controverse. Iedereen wil zijn kamp binnengaan en ruzies van de andere kant afsluiten zonder dat iemand echt alle feiten kent. Wat echter duidelijk is, is hoe giftig hun relatie was. Dus hoewel een van hen of beiden schuldig kunnen zijn aan de besproken beschuldigingen, v alt niet te ontkennen dat de mede-sterren van Rum Diary het gewoon helemaal bij het verkeerde eind hadden.

Wat ook duidelijk is, is de mate van vijandigheid die in de rechtszaal van Virginia wordt gegooid. Het smaadproces van 2022 dat Johnny tegen Amber heeft aangespannen, is op zijn zachtst gezegd verhit. Johnny heeft punten gewonnen met zijn fans voor het brutaal roosteren van Amber's advocaat, Ben Rottenborn, en Amber heeft punten gewonnen met haar fans nadat enkele van de afschuwelijke en grafische teksten van haar ex-man waren vrijgegeven. Maar ze kan ook punten winnen met haar supporters door buitengewoon slimme manieren te vinden om Johnny in de rechtbank te trollen …

Amber Heard bootst Johnny Depp na tijdens het proces

Sommigen die aan hun computer en tv zijn gekluisterd terwijl ze naar het proces van smaad in 2022 keken, hebben een aantal behoorlijk opzienbarende beelden opgemerkt. Vooral het feit dat Amber sommige van Johnny's outfits en zelfs zijn bewegingen lijkt te kopiëren. Dit is althans de mening van talrijke fans. Waaronder Youtube Rich Manner die een fantastische complicatievideo heeft gemaakt van deze momenten.

Op het moment van schrijven is de video van Rich meer dan 1,5 miljoen keer bekeken, wat suggereert dat fans oprecht nieuwsgierig zijn naar wat Amber zou doen in de rechtszaal. In de video is er een clip van een paar advocaten, die het lopende proces analyseerden en merkten dat Amber Johnny's paardenstaart kopieerde nadat hij er een droeg in de rechtbank. Dan is er een clip die rechtstreeks uit de rechtbankvideo's komt en waarin Amber een waterfles oppakt en drinkt op exact hetzelfde moment dat Johnny dat doet.

Maar het wordt nog vreemder…

Is Amber Heard de outfits van Johnny Depp aan het kopiëren?

Een YouTube-fan beschuldigde Amber Heard van 'pathologische neigingen' omdat ze schijnbaar Johnny's outfits kopieerde. Dit omvat het dragen van een bijna identiek pak als Johnny droeg tijdens een van zijn laatste openbare optredens. Dit is een zwart pak, een zwarte stropdas en een grijs pak. Noch Amber noch Johnny hebben hier publiekelijk op gereageerd, het lijdt geen twijfel dat er opmerkelijke overeenkomsten zijn tussen de outfits.

Tijdens het eigenlijke proces droeg Johnny Depp een zwarte Gucci-das met een bij erop. Twee dagen later droeg Amber exact dezelfde das voor de rechtbank. En deze twee voorbeelden zijn enkele van de vele die fans hebben van Amber die Johnny's outfits kopieerde tijdens de proefperiode.

Deze fans beweren dat Amber hersenspelletjes speelt met Johnny, die momenteel degene is die getuigenis aflegt en een kruisverhoor ondergaat van Ambers advocaat, Ben Rottenborn.

Of Amber dit daadwerkelijk doet of dat fans op zoek zijn naar een samenzwering, v alt nog te bezien. Maar gezien al het video- en fotobewijs, lijkt het erop dat Amber haar ex-man inderdaad hard aan het trollen is. Fans van de DC-ster denken waarschijnlijk dat dit een geniale zet is en een manier voor haar om de man uit te dagen van wie ze beweert dat ze haar fysiek heeft misbruikt.

"Man Amber Heard speelt letterlijk met Johnny Depp's geest in de rechtszaal en kopieert de volgende dag zijn outfits en kopieert elke beweging die hij maakt", schreef een fan op Twitter, volgens E Online.

Natuurlijk zijn Johnny's fans ervan overtuigd dat deze schijnbare acties een verder bewijs zijn dat Amber Heard degene is die Johnny heeft misbruikt, zoals hij heeft verklaard in zijn getuigenis.

Zelfs reguliere nieuwsmedia zoals The New York Post pikken de mogelijke spiegeling in de rechtszaal op. Sommigen van hen, waaronder verslaggevers van The Daily Blast, lijken het vrij ongelooflijk trollen te vinden, waarbij ze de gruwelijke context van de situatie opzij zetten.

Amber Heard's fans willen dat we naar het volledige plaatje kijken

Hoewel Amber's acties in de rechtszaal, evenals haar steeds controversiëlere acties in haar privéleven, onder de loep moeten worden genomen, kan Johnny van de haak worden geslagen vanwege zijn eigen gedrag. Het lijdt geen twijfel dat Johnny's opgenomen humeur, evenals enkele van zijn gepubliceerde teksten, diep verontrustend zijn geweest voor degenen die bang waren dat een vermeende misbruiker van de haak zou kunnen komen.

Hoewel niemand er op dit moment zeker van kan zijn wie waar schuldig aan is, lijdt het geen twijfel dat deze hele situatie bedroevend is en een regelrechte puinhoop.

Aanbevolen: