Johnny Depp vervalst mogelijk zijn chemie met Camille Vasquez tijdens zijn proces

Inhoudsopgave:

Johnny Depp vervalst mogelijk zijn chemie met Camille Vasquez tijdens zijn proces
Johnny Depp vervalst mogelijk zijn chemie met Camille Vasquez tijdens zijn proces
Anonim

Johnny Depp zag er goed uit in de rechtbank terwijl hij sprak met zijn advocaat Camille Vasquez. Op basis van hun interacties hebben fans en kijkers een verhaal gecreëerd dat ze elkaar misschien in het geheim zien. Een van de momenten waarop fans ervan overtuigd waren dat ze meer dan vrienden konden zijn, was een video waarin Johnny met een grote glimlach naar zijn stoel liep en Camille meteen terug glimlachte. Een andere video die de ronde deed, liet de Pirates of the Caribbean-acteur en Vasquez grinniken in de rechtszaal, en volgens volgers zagen ze eruit alsof ze het naar hun zin hadden samen.

Verschillende andere video's bewijzen blijkbaar dat ze meer kunnen zijn dan alleen een advocaat en cliënt. Twitterverse had natuurlijk de tijd van zijn leven met de speculatie. Sommige mensen merkten echter dat Camille die dicht bij Depp komt, een zet is om in het hoofd van Amber Heard te kruipen. Een internetgebruiker legde dit uit door te zeggen: "Camille Vasquez is gespecialiseerd in Crisis Management PR, dus het is geen verrassing dat ze 'bezwijmd'/vriendelijk is met Johnny + zij is degene voor CX Amber. Ze speelt 3D-schaak om in Amber's hoofd te komen, omdat ze nog steeds geobsedeerd is door Johnny. Een briljante koningin." Doet Johnny Depp alsof zijn intense chemie met Camille Vasquez? Hier zijn alle details.

Zijn Johnny Depp en Camille Vasquez hun chemie aan het faken?

Volgens sommige mensen, als het de bedoeling was om in Ambers hoofd te kruipen, werkt het zeker. Een fan schreef: "Ik denk dat het heel opzettelijk is dat Camille en Johnny zo dichtbij handelen. Ik zeg niet dat ze dat wel of niet zijn. Ik denk dat hoe dan ook, ze zouden hebben geprobeerd om onder Ambers huid te kruipen door op die manier te handelen. Het feit dat ze er zo uitzien schattig is haar ongetwijfeld DODEN."

Judi James, een lichaamstaalexpert, analyseerde de non-verbale communicatie tussen de acteur en zijn advocaat. Ze verklaarde dat het charismatische gedrag een poging zou kunnen zijn om de sympathie van Johnny Depp te vergroten. James vermoedt dat de flirtende interactie tussen Depp en Vasquez een tactiek kan zijn die wordt gebruikt om de zaak van Amber Head te vernietigen.

"Wanneer iemand probeert zijn naam in de rechtbank te zuiveren, zal het gedrag van zijn juridische teams en de manier waarop ze met hen omgaan, zeer invloedrijke non-verbale berichten naar een jury sturen en, in een zaak van deze omvang, de rest van de wereld", onthulde James in een interview met The Daily Mail.

Volgens de expert zou het koppelen van de acteur aan een frisse en zelfverzekerd ogende vrouw de zaak van Heard 'vernietigen', gecentreerd rond een zogenaamd beledigende, gemene en dronken ex. James verzekert dat het de bedoeling van Vasquez en Depp is om de acteur van Edward Scissorhands af te schilderen als een 'romantische held'. Hoewel fans romantische gevoelens hebben opgepikt tussen de superster en zijn advocaat, is de kans groot dat ze hun intense chemie in het belang van de zaak faken.

Datingspeculaties tussen Johnny Depp en Camille Vasquez

Aan de andere kant zeiden sommige fans dat mensen moesten stoppen met de datinggeruchten tussen Depp en Camille omdat het de zaak zou kunnen verknoeien, zoals iemand die zei: "Ja, stop alsjeblieft met het verspreiden van het gerucht dat Johnny en Camille daten. 1. Ze is bezet. 2. JD zou deze zaak niet in gevaar brengen door met zijn advocaat te daten 3. Camille zou haar baan niet riskeren door met een cliënt te daten 4. JD is aanhankelijk en liefdevol met iedereen, wat niet betekent dat hij in een relatie."

Een andere pssed fan voegde toe: "Imma wil dat iedereen stopt met het verzenden van Johnny en zijn advocaat Camille Vasquez. Amber's team zal dat draaien om haar vergunning op de een of andere manier in te trekken; ik weet het. Dit is geen tv-show; dit is het leven van mensen."

Gelukkig kalmeerden de fans nadat werd gemeld dat Camille al een relatie heeft met een Britse man die makelaar is. Ze hebben al maanden een serieuze relatie. Zoals de lichaamstaalexpert denkt, proberen Johnny en zijn advocaat misschien gewoon in Ambers huid te kruipen.

Viral Moments From The Johnny Depp en Amber Heard Trial

Het is veilig om te zeggen dat de wereld is geïnvesteerd in de zeer openbare rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard, aangezien deze voor iedereen live is gestreamd. Bovendien zijn er behoorlijk schokkende onthullingen geweest van het hele gebeuren met hondenpoep, filters voor huilgezichten en nog veel meer. En dit komt allemaal voort uit een zwaar onderwerp: Johnny klaagt Amber aan voor smaad vanwege haar beweringen over huiselijk geweld uit haar artikel uit 2018 in The Washington Post en Amber klaagt hem aan voor $ 100 miljoen.

Tijdens het proces bespraken ze het beruchte incident met hondenpoep dat plaatsvond in 2016 toen Johnny poep in zijn bed vond en Amber de schuld gaf. Maar Amber gaf de schuld aan Boo, Johnny's hond. Toen ging er een gerucht dat het huilfilter van Snapchat was geïnspireerd op het huilende gezicht van Amber Heard op de rechtbank. Gebruikers van sociale media vroegen: "Is dit filter een kijk op het huilende gezicht van Amber Heard?" Deze snapvideo's vonden hun weg naar TikTok's For You-pagina, waar gebruikers lieten zien dat ze schijnbaar alledaagse dingen deden terwijl ze een volledige storing leken te hebben. Er bestaat op dit moment geen twijfel over de kracht en invloed van de zaak op de samenleving en de popcultuur.

Aanbevolen: