Hoe Amber Heard echt voelde over de publieke haat tijdens het Johnny Depp-proces

Inhoudsopgave:

Hoe Amber Heard echt voelde over de publieke haat tijdens het Johnny Depp-proces
Hoe Amber Heard echt voelde over de publieke haat tijdens het Johnny Depp-proces
Anonim

Experts blijven inspelen op de toekomst van Amber Heard en Johnny Depp als het gaat om hun Hollywood-carrières. Wat we nu weten, is dat Heard Depp $ 10,35 miljoen schuldig is, een bedrag dat moeilijk te betalen zal zijn gezien haar huidige status bij de fanbase.

Heard vecht al terug en neemt samen met Today een interview aan. Ze heeft tijdens het gesprek veel informatie gemorst, inclusief wat ze vond van de reactie van de fans.

Amber Heard gaf de juryleden niet de schuld van hun beslissing

Het definitieve oordeel was niet wat Amber Heard had verwacht. Ze moet nu meer dan $ 10,35 miljoen schadevergoeding betalen aan haar ex-Johnny Depp. Beide partijen namen de beslissing anders, Depp ontsnapte naar een muzikaal optreden terwijl Heard via sociale media haar ongenoegen over het vonnis uitte.

De meeste, verwachtten Gehoord om laag te liggen en het stof te laten bezinken, althans voor een tijdje. Dit was echter geen onderdeel van haar plan, aangezien ze voor een interview al naast Savannah Guthrie van NBC News ging zitten. Toen hem werd gevraagd naar de beslissing van de jury, onthulde Heard dat ze begreep waarom ze de kant kozen zoals ze deden.

"Hoe konden ze een oordeel vellen, hoe konden ze niet tot die conclusie komen?" verklaarde ze. “Ze hadden op die stoelen gezeten en hoorden gedurende drie weken non-stop, meedogenloze getuigenissen van betaalde werknemers en tegen het einde van het proces, ‘randos’, zoals ik zeg. Ik geef [de jury] niet de schuld, ik begrijp het eigenlijk wel. Hij is een geliefd personage en mensen hebben het gevoel dat ze hem kennen. Hij is een fantastische acteur.”

Amber zou haar afkeuring blijven uiten en bovendien besprak ze eindelijk alle liefde die fans voor Johnny hebben en de haat die haar werd toegeworpen.

Amber Heard gaf niets om de publieke haat

Qua populariteit tijdens de rechtszaak was het duidelijk dat Johnny Depp de mensen aan zijn zijde had. Heard was zich hiervan terdege bewust, en beperkte zelfs reacties via platforms zoals Instagram.

Tijdens het proces sprak ze tot nu toe niet over de fans en hun gedachten. Heard verklaarde dat ze de haat niet persoonlijk opvat, vooral vanwege het feit dat fans niet aanwezig waren vanwege hun turbulente relatie - vooral tijdens momenten achter de schermen.

“Het kan me niet schelen wat men van mij denkt of welke oordelen je wilt vellen over wat er in de privacy van mijn eigen huis, in mijn huwelijk, achter gesloten deuren is gebeurd. Ik neem niet aan dat de gemiddelde persoon die dingen zou moeten weten. En dus vat ik het niet persoonlijk op', zegt ze.

“Maar zelfs iemand die zeker weet dat ik al deze haat en vitriool verdien, zelfs als je denkt dat ik lieg, zou je me nog steeds niet in de ogen kunnen kijken en me vertellen dat je denkt aan sociale media is er een eerlijke vertegenwoordiging geweest. Je kunt me niet vertellen dat je denkt dat dit eerlijk is geweest.”

Tijdens het interview nam Heard enige verantwoordelijkheid voor haar acties, en toonde ze spijt over de manier waarop bepaalde aspecten zich afspeelden.

Amber Heard heeft toegegeven spijt te hebben van haar manieren en taalgebruik met Johnny Depp

Fans zijn over het algemeen niet blij met Heards gebrek aan verantwoordelijkheid tijdens de rechtszaak en in de afgelopen paar jaar na haar scheiding van Johnny Depp.

Nou, het lijkt erop dat ze eindelijk van gedachten is veranderd, zich realiserend dat ze niet haar beste zelf was tijdens de relatie. Ze onthulde: "Ik heb vreselijke, betreurenswaardige dingen gedaan en gezegd tijdens mijn hele relatie. Ik gedroeg me op vreselijke, bijna onherkenbare manieren voor mezelf."

"Ik sprak vrijuit en openlijk en vrijwillig over wat ik deed. Ik sprak over de afschuwelijke taal. Ik had het over zo gepusht te worden dat ik niet eens het verschil tussen goed en kwaad kende."

"Ik zal altijd het gevoel blijven hebben dat ik hier deel van uitmaakte, alsof ik de andere helft van deze relatie was omdat ik dat was. En het was lelijk en zou heel mooi kunnen zijn. Het was heel, heel giftig’, zei Hoorde. "We waren vreselijk tegen elkaar."

Het lijkt erop dat Amber Heard geen enkele tijd heeft verspild in een poging om haar imago te herstellen.

Aanbevolen: