Fans hebben berekend hoeveel Jim's grappen over Dwight kosten tijdens het kantoor

Inhoudsopgave:

Fans hebben berekend hoeveel Jim's grappen over Dwight kosten tijdens het kantoor
Fans hebben berekend hoeveel Jim's grappen over Dwight kosten tijdens het kantoor
Anonim

Er zijn veel elementen die hebben geholpen om The Office het soort fenomenale succes te maken dat het is geworden. De populaire mockumentary sitcom werd uitgezonden op NBC tussen maart 2005 en mei 2013 en omvatte in totaal 201 afleveringen in de loop van negen seizoenen.

De pure onhandigheid van Steve Carell als regiomanager Michael Scott, het romantische verhaal van Jim Halpert (John Krasinski) en Pam Beesly (Jenna Fischer), en de obsessieve aard van de volledig zelfbewuste Dwight Schrute (Rainn Wilson)), zijn allemaal facetten van de show die zorgen voor een zeer boeiende kijkervaring.

Een ander veel voorkomend aspect van The Office waar fans dol op zijn, is het geklets tussen Dwight en Jim, waarbij de laatste bekend staat om zijn neerbuigende grappen over zijn vaak ietwat onwetende collega.

Hoewel de grappen vaak grappig waren, zorgden ze ervoor dat Jim overkwam als een pestkop, en sommige fans mochten hem er eigenlijk niet om. In feite kan het argument worden aangevoerd dat er veel momenten waren waarop Dwight het betere personage was.

Het plot van de relatie tussen Jim en Dwight neigt uiteindelijk naar een echte vriendschap, maar het kostte veel tijd - en blijkbaar een behoorlijke hoeveelheid geld - om dat punt te bereiken.

Wat zijn enkele van de beste grappen die Jim Halpert met Dwight Schrute uithaalde?

Er is niet veel dat Jim Halpert niet bij Dwight Schrute heeft geprobeerd om zichzelf te amuseren. In de eerste paar afleveringen van seizoen 3 van The Office was Jim overgestapt van de Scranton-vestiging van het papierbedrijf Dunder Mifflin waar hij en Dwight werkten. In een interview onthult hij dat hij wat papieren met het briefhoofd van zijn collega heeft gestolen voordat hij vertrok.

Om de zoveel tijd gebruikte hij die papieren dan om brieven te typen en ze naar Dwight te faxen, waarbij hij zich voordeed als een toekomstige versie van hem. In een van die brieven meldde ‘toekomstige Dwight’ dat de kantoorkoffie die dag op een bepaald tijdstip zou worden vergiftigd, wat ertoe leidde dat de excentrieke verkoper een dampende kop uit de hand van een andere collega sloeg.

In seizoen 7 houdt het kantoor een openbare garage sale en Dwight is vastbesloten om zijn weg te ruilen van het item met de laagste waarde (een punaise) en weg te lopen met het item met de hoogste waarde dat te koop is. Jim bluft dat hij magische bonen heeft en overtuigt Dwight op de een of andere manier om ze te ruilen voor een telescoop van $ 150.

Jim Halpert hield ook van knoeien met het bureau van Dwight Schrute

Een veelvoorkomende grap die Jim Halpert graag uithaalde met Dwight Schrute was om te rommelen met zijn bureau of zijn persoonlijke spullen erop, en dan verder te werken alsof alles normaal was.

Op een gegeven moment nam het personage van John Krasinki de hele werkplek van zijn collega - inclusief zijn stoel - en verplaatste deze naar het herentoilet. Bij een andere gelegenheid maakte hij het bureau en de stoel na van met kerst versierd karton, waarna Dwight tegen de grond knalde toen hij probeerde te gaan zitten.

In aflevering 4 van seizoen 8 organiseerde de nieuwe regiomanager Andy Bernard (Ed Helms) een tuinfeest voor het kantoor en hun naaste familieleden. Hij stemde ermee in om het feest te houden in Schrute, het familiebedrijf Schrute Farms, en Dwight gaat op zoek naar het meest stijlvolle evenement.

Jim besloot daarop in te spelen door een nep-regelboek te maken voor het geven van een tuinfeest, met enkele over-the-top tips. Dwight volgde die tot op de letter, ondanks het feit dat de valse auteursnaam op het boek James Trickington was.

Hoeveel kostte de grap van Jim Halpert over Dwight Schrute?'

Hoewel Jim Halperts grappen over Dwight Schrute vaak ingewikkeld waren, vonden ze bijna altijd plaats binnen de muren van hun kantoor. Als zodanig zouden ze geen arm en een been hebben gekost, hoewel de totale uitgave op de een of andere manier aanzienlijk zou zijn geweest.

Sommige fans hebben de ruwe kosten berekend van elke grap die Jim met Dwight uithaalde, en kwamen tot een totaalbedrag. Deze schatting is gepubliceerd in het trivia-gedeelte van het profiel van The Office op IMDb en komt neer op ergens tussen $ 7.000 en $ 10.000.

Hoewel niet onbelangrijk, is het een relatief klein bedrag in vergelijking met de totale kosten van het produceren van de show. Een aflevering van The Office zou tussen de $ 500.000 en $ 530.000 hebben gekost om te filmen.

Zoals bij elke andere productie, ging het meeste daarvan naar de vergoeding van de castleden. John Krasinki kreeg naar verluidt aan het begin van de show $ 20.000 per aflevering betaald, hoewel dat tegen het laatste seizoen ongeveer 10 keer zou zijn gestegen.

Aanbevolen: