Het kantoor: Dwight, Jim en Michael's liefdesbelangen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Het kantoor: Dwight, Jim en Michael's liefdesbelangen, gerangschikt
Het kantoor: Dwight, Jim en Michael's liefdesbelangen, gerangschikt
Anonim

Michael Scott, Jim Halpert en Dwight Schrute hadden elk hun deel van relatiedrama gedurende negen seizoenen in The Office. Elk van hen eindigde met hun soulmates, maar voordat ze hun perfecte match hadden, gingen ze elk uit met een paar andere vrouwen die gewoon niet geschikt voor hen waren! Tussen Michael Scott, Jim Halpert en Dwight Schrute ging een van hen uit met een vrouw die geen spijt had van ontrouw, een van hen ging uit met hun oude babysitter en een van hen ging uit met een vrouw die portemonnees verkoopt!

Al hun ex-vriendinnen en eerdere liefdesbelangen hebben ertoe geleid dat ze voor altijd bij de persoon zijn beland met wie ze voor altijd zouden zijn… dus het is prima dat hun vorige partners niet zijn gelukt! Dit is hoe de belangrijkste gerangschikt zijn!

12 Michael en Jan– Ze was totaal giftig

Michael en Jan
Michael en Jan

De relatie tussen Michael Scott en Jen Levinson was vanaf het begin gedoemd te mislukken. Ze was zijn meerdere en ze keek altijd op hem neer. Ze had een totaal gebrek aan respect voor hem en daarom, toen ze een romantische relatie aangingen, werd het volledig giftig. Ze was super controlerend, psychotisch en grillig.

11 Jim en Katy– Jim verspilde haar tijd en dumpte haar op de drankcruise

Jim en Katy
Jim en Katy

De relatie tussen Jim en Katy was best triest om te zien. Ze viel behoorlijk voor hem en zag een mooie toekomst met hem voor zich. Jim daarentegen zag nooit een toekomst met haar omdat hij de hele tijd verliefd was op Pam. Jim verspilde uiteindelijk Katy's tijd en dumpte haar vervolgens op de drankcruise. Eerlijk gezegd had hij kunnen wachten tot ze van het cruiseschip waren om de relatie te beëindigen.

10 Dwight en Melvina– Ze was zijn oude oppas…

Dwight en Melvina
Dwight en Melvina

De relatie tussen Dwight en Melvina was buitengewoon huiveringwekkend. Volgens Dwight waren de dingen tussen hen 'puur vleselijk'. Ze was zijn oude babysitter en ze kwam uiteindelijk weer in zijn leven terecht op een intieme manier die ons totaal deed schrikken tijdens de beruchte "Dinner Party"-aflevering. Het is ons ook duidelijk dat Dwight haar waarschijnlijk alleen maar gebruikte om Angela jaloers te maken.

9 Michael en Donna– Ze was een bedriegende leugenaar

Michael en Donna
Michael en Donna

Michael was eigenlijk heel gelukkig in zijn relatie met Donna. Het enige probleem tussen hen was het feit dat ze echt getrouwd was. Ze had zich misschien op haar gemak gevoeld als ze een affaire had en tegen haar man loog, maar Michael was niet het type persoon dat zich op zijn gemak voelde om zoiets duisters te doen. Een tijdje probeerde hij te doen alsof hij het goed vond, maar op den duur kon hij niet verdragen wat hij aan het doen was en moest hij weglopen.

8 Jim en Karen– Jim verspilde haar tijd en dumpte haar in New York

Jim en Karen
Jim en Karen

De relatie tussen Jim en Karen was ook behoorlijk in de war. Jim gebruikte haar vrijwel als een rebound, zodat hij niet aan Pam hoefde te denken toen hij van Scranton naar Stamford overstapte. Karen verhuisde voor hem en was bereid om naar New York te verhuizen als hij de promotie zou krijgen. Hij, aan de andere kant, nam haar niet echt serieus en dumpte haar in New York City om terug te rennen naar Pam in Scranton.

7 Dwight en Isabel– Het was niet bedoeld voor de mondhygiënist

Dwight en Isabel
Dwight en Isabel

Dwight en Isabel hadden een goede match kunnen zijn, maar hij was behoorlijk gemeen tegen haar na de eerste nacht dat ze samen waren tijdens het huwelijksweekend van Pam en Jim. Hij maakte ook grapjes over het feit dat ze als mondhygiëniste werkte. Toen ze een paar afleveringen later weer met elkaar in contact kwamen, realiseerde hij zich dat ze eigenlijk een heel coole jonge vrouw was, maar het werkte nog steeds niet voor hen.

6 Michael en Carol– Hij wilde dat dingen te snel zouden gaan

Michael en Carol
Michael en Carol

Michael viel halsoverkop voor Carol, maar hij wilde dat de dingen veel te snel voor hen zouden gaan. Hij vroeg haar ten huwelijk nadat ze maar een paar dates hadden gehad en photoshopte toen een foto van zijn gezicht op een kerstkaart met haar en haar kinderen. Zijn overijverige capriolen joegen haar weg en zorgden ervoor dat ze de relatie wilde beëindigen. Hij zou bij haar zijn gebleven als het aan hem had gelegen.

5 Dwight en Esther– Het was niet bedoeld voor het melkmeisje

Dwight en Esther
Dwight en Esther

Dwight had oprecht gevoelens voor Esther. Het was niet voor hen bedoeld, want uiteindelijk wist hij diep van binnen dat hij verliefd was op Angela. Hij vergeleek Angela en Esther in termen van lengte, leeftijd en meer, en hoewel Esther alle juiste vakjes aanvinkte, wist hij nog steeds dat hij bij Angela hoorde te zijn.

Gerelateerd: als je het kantoor opnieuw bekijkt, pas dan op voor deze fouten

4 Michael en Helene– Het had kunnen werken als het niet voor haar leeftijd was

Michael en Helene
Michael en Helene

Michael en Helene hadden het misschien kunnen oplossen als ze niet zo oud was! Ze hadden een geweldige relatie in de aanloop naar haar verjaardagslunch. Tijdens haar verjaardagslunch onthulde Pam hoe oud ze was en Michael was daar helemaal niet enthousiast over. Hij probeerde zichzelf ervan te overtuigen dat hij het goed zou vinden, maar toen besefte hij dat hij bij iemand wilde zijn met wie hij een gezin kon stichten.

3 Dwight en Angela– Een geheime affaire die uitmondde in een huwelijk

Dwight en Angela
Dwight en Angela

Dwight en Angela's relatie begon als een geheime affaire die uiteindelijk uitmondde in een huwelijk. Ze maakten contact met elkaar op het laagste punt en wilden niet dat iemand erachter zou komen om Angela's reputatie te behouden. Nadat hij haar kat had geëuthanaseerd, kreeg ze een relatie met Andy. De romance tussen hen ontstond achter Andy's rug om, wat nogal wat kantoordrama veroorzaakte. Ze trouwden uiteindelijk in een schattige ceremonie.

2 Jim en Pam– A Match Made In Heaven

Jim en Pam
Jim en Pam

Jim en Pam zijn duidelijk een van de meest populaire koppels van The Office. Ze waren een match made in heaven. De dingen begonnen heel langzaam voor hen toen Jim jarenlang stilzwijgend op haar verliefd was terwijl ze met iemand anders verloofd was. Ten slotte gaf Jim haar toe hoe we ons voelden en kwam ze tot bezinning. Ze eindigden samen met twee kinderen aan het einde van de show!

1 Michael en Holly– Hij is voor haar naar Colorado verhuisd

Michael en Holly
Michael en Holly

Het beste koppel van The Office zou absoluut Michael en Holly moeten zijn. Michael en Holly waren allebei even dwaas, speels en gek met elkaar. Toen ze voor het eerst bij elkaar kwamen, wist Michael dat zij de persoon zou worden met wie hij eindigde, ook al zou het even duren voordat ze samen zouden eindigen. Uiteindelijk verhuisde hij voor haar naar Colorado en stichtten ze een gezin.

Aanbevolen: