Fans kunnen het niet aan als Travis Barker en Kourtney Kardashian grappen maken over het uitbrengen van muziek

Inhoudsopgave:

Fans kunnen het niet aan als Travis Barker en Kourtney Kardashian grappen maken over het uitbrengen van muziek
Fans kunnen het niet aan als Travis Barker en Kourtney Kardashian grappen maken over het uitbrengen van muziek
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker trakteren hun fans op schattige content op sociale media terwijl ze piano leert spelen.

Het stel is erg openbaar geweest over hun relatie en werd in januari van dit jaar Instagram-officieel. Na hun tijdlijnen te hebben gezegend met PDA-gevulde berichten en vampierreferenties, hebben de televisiepersoonlijkheid en de drummer van blink-182 onlangs een video gepost waarin ze samen piano spelen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker plaatsen een schattig pianoduet

Kourtney leert piano spelen met de hulp van Barker. Naast drummer van poppunkband Blink-182, kan de muzikant ook piano spelen.

Het stel plaagde Kourtney's nieuwe vaardigheid op een Instagram-foto, met een video waarin ze Heart and Soul speelden. Zowel Kourtney als Travis zitten aan de piano, spelen het deuntje en glimlachen.

“Album komt eraan”, plaagde Barker in het bijschrift, waardoor sommige fans dit even moesten geloven.

“Mijn hart en ziel,” antwoordde Kardashian.

Fans overspoelden het commentaargedeelte met emoji's van hart en ziel, bezwijmd over hun romance (en toekomstige gezamenlijke muziekcarrière?).

Kourtney is veranderd sinds ze met Barker begon te daten, zeggen fans

Fans denken dat Kourtney aanzienlijk is veranderd sinds ze met de muzikant begon te daten.

Sommigen gaven commentaar op haar stijl tijdens een van de vele reizen van het paar naar de gelukkigste plek op aarde: Disneyland.

Een paar kiekjes en video's van het gelukkige paar werden op 5 juli gepost door de roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions.

Terwijl het stel en hun kinderen er gelukkig uitzagen, mikten sommigen op Kourtney's outfit. De socialite draagt een zwart, uitgesneden turnpakje en een roze, wijde broek.

"Alles wat ik merk is sinds Kourtney en Travis samen zijn, haar stijl is anders, haar houding is anders en het kan haar niet meer schelen, met jou was ze gezond, stijlvol en perfect", merkte een fan op, verwijzend naar haar eerdere relatie met het in Algerijnse geboren model Younes Bendjima.

“Kourtney ziet er een puinhoop uit. Ik heb altijd van haar stijl van alle Kardashian's het beste gehouden. Dit is het niet', was een andere opmerking.

“serieus, wtf draagt ze”, beaamt een gebruiker.

Een andere Instagram-gebruiker suggereerde dat sommige vrouwelijke beroemdheden hun stijl aanpassen aan de mannen met wie ze op een bepaald moment aan het daten zijn.

"de manier waarop ze hun mode transformeren voor hun mannen van het moment, maakt me te veel zenuwachtig", schreven ze.

Wat de oudste Kardashiaanse zus ook besluit te dragen, ze lijkt gewoon blij te zijn met Barker, en dat is het enige dat telt.

Aanbevolen: