Het kantoor: 15 keer waren Dwight en Angela beter dan Jim en Pam

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 15 keer waren Dwight en Angela beter dan Jim en Pam
Het kantoor: 15 keer waren Dwight en Angela beter dan Jim en Pam
Anonim

De meeste mensen die naar The Office kijken, zijn geobsedeerd door Pam en Jim als stel. Jim en Pam worden beschouwd als CoupleGoals. Aan het eind van de dag zijn ze echter niet per se het beste stel in de show. Ze hebben veel problemen en er zijn veel negatieve punten over hun relatie die kijkers liever negeren.

De relatie tussen Dwight en Angela heeft in vergelijking veel positieve kanten om op te letten. Om te beginnen heeft niemand jaren gewacht om hun gevoelens aan elkaar toe te geven tussen Dwight en Angela. Zodra ze wisten dat ze elkaar leuk vonden, gingen ze ervoor. Tussen Jim en Pam sprak Jim al zo lang niet over de manier waarop hij zich voelde dat het hem in een staat van zo'n diep ongemak bracht dat hij het gevoel had dat hij naar een geheel nieuwe stad moest vluchten. Lees verder om meer redenen te ontdekken waarom Dwight en Angela een beter stel zijn dan Jim en Pam.

15 Dwight's megafoonvoorstel triomfeert over Jim's tankstationvoorstel

kantoor
kantoor

Toen Dwight Angela ten huwelijk vroeg, werd het in een megafoon geroepen, vol opwinding en liefde. Hij ontdekte dat hij eigenlijk de vader van haar kind was en dat maakte hem ontzettend blij! Dit voorstel zegevierde 100% over Jim's super lame tankstation voorstel aan Pam tijdens hun lunchpauze.

14 Dwight was duidelijk over zijn gevoelens voor Angela

bruiloft
bruiloft

Zodra Dwight en Angela erachter kwamen dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelden, begon hun relatie te groeien en op te bouwen. Ze hebben nooit geaarzeld - ze hebben er gewoon recht op. Ze hebben de rest van hun collega's misschien niet openlijk over hun relatie verteld, maar ze deelden hun genegenheid voor elkaar wanneer ze dat wilden.

13 Jim, aan de andere kant, verborg zijn gevoelens voor Pam jarenlang

kantoor
kantoor

Jim was verliefd op Pam vanaf het eerste moment dat hij haar ontmoette. Hij zweeg jarenlang over zijn gevoelens en gaf haar uiteindelijk toe dat hij op casinoavond bij haar wilde zijn. Het feit dat hij zoveel tijd verspilde aan het zwijgen over zijn gevoelens is gewoon krankzinnig! Hij had moeten spreken.

12 Angela ondersteunde volledig Dwights verlangen om de Dunder Mifflin Branch Manager te worden

kantoor
kantoor

We weten allemaal dat Dwight een passie had voor Dunder Mifflin en vooral filiaalmanager wilde worden. Angela heeft Dwights droom om filiaalmanager te worden altijd enorm gesteund en moedigde hem zelfs aan om op een gegeven moment met Jan over een promotie te praten.

11 Pam steunde Jim's dromen van een beter leven niet, werken voor een beter bedrijf (Athlead)

kantoor
kantoor

Toen Jim Dunder Mifflin wilde verlaten om voor Athlead in Philadelphia te gaan werken, was het enige wat Pam deed, hem in de maling nemen en er een houding bij hem over krijgen. Ze steunde hem nooit, ook al wilde hij zijn vleugels uitslaan en succes behalen in een werksector die veel beter bij hem paste.

10 Angela ging Dwight steunen op de Salesman Award Convention

dwight
dwight

Toen Dwight gehuldigd werd op de verkopersconventie, deed Angela alsof ze ziek was om eerder van haar werk te vertrekken, zodat ze in het publiek kon zijn om hem te steunen! Ze wilde misschien niet dat het hele kantoor wist dat ze daarheen ging om Dwight te steunen, maar ze deed wat ze moest doen om ervoor te zorgen dat hij wist dat ze trots was.

9 Jim loog tegen zijn collega's over de plicht van de jury om bij Pam thuis te blijven - iets wat Dwight nooit zou doen

Jim Halpert
Jim Halpert

Op een gegeven moment loog Jim tegen al zijn collega's op kantoor en vertelde hem dat hij een hele week jurydienst had… terwijl hij maar een paar uur op een dag jurydienst had. Dit is niet iets dat Dwight ooit zou hebben gedaan, in welke hoedanigheid dan ook. Jim's acties veroorzaakten ongemak voor het hele kantoor.

8 Jim kwam niet opdagen op Pam's Art Show

kunsttentoonstelling
kunsttentoonstelling

Het was erg belangrijk voor Pam dat haar collega's op haar kunstshow kwamen, maar niemand kwam opdagen behalve Oscar en zijn vriend die uiteindelijk slecht over haar kunstwerken praatten (en later Michael.) Schokkend genoeg deed Jim dat niet niet eens een paar minuten komen opdagen. Het is echter logisch dat hij niet kwam opdagen, omdat hij destijds met Karen aan het daten was.

7 Jim behandelde Katy en Karen als vuil, gebaseerd op zijn gevoelens voor Pam

kantoor
kantoor

Omdat Jim serieuze romantische gevoelens voor Pam had, behandelde hij vrouwen als Katy en Karen als absoluut vuil! Alleen omdat je gevoelens voor iemand anders hebt, geeft dat je niet het recht om andere mensen slecht te behandelen. Jim is behoorlijk in de war over hoe slecht hij zowel Katy als Karen heeft behandeld. Hij dumpte Katy koeltjes op de drankcruise nadat ze haar genegenheid voor hem had geuit en toen hij klaar was met Karen, verliet hij haar in New York City na hun interviews met het bedrijf!

6 Jim rapporteerde jaloers Pam aan HR voor het plannen van de bruiloft van haar en Roy tijdens kantoortijd

kantoor
kantoor

Toen Pam haar bruiloft op kantoor aan het plannen was tijdens werkuren, rapporteerde Jim haar jaloers aan Toby in HR. Technisch gezien was het enige wat hij deed, er openhartig over klagen bij Toby, maar het werd uiteindelijk als officieel rapport ingediend. Het rapport werd hardop voorgelezen tijdens een van Michaels onaangename momenten en het werd aan Pam onthuld dat Jim over haar had geklaagd.

5 Dwight was bereid zijn baan bij Dunder Mifflin op te offeren om Angela's reputatie te behouden

kantoor
kantoor

Angela was zo bang dat haar reputatie bij Dunder Mifflin zou worden aangetast, dat ze haar relatie met Dwight lange tijd geheim wilde houden. Zijn gevoelens voor haar waren zo sterk dat hij bereid was zijn baan bij Dunder Mifflin op te offeren om haar reputatie te behouden. Hij verliet Dunder Mifflin en ging korte tijd bij Staples werken.

4 Dwight troostte Angela op haar kerstfeest toen ze verdrietig was

kantoor
kantoor

Tijdens een van de kerstfeesten voelde Angela zich erg down over zichzelf omdat Karen en Pam samen hadden gewerkt om tegelijkertijd een rivaliserend kerstfeest te geven. Toen Dwight op kantoor aankwam, bleef hij bij Angela om haar op te vrolijken.

3 Angela's valentijnscadeau voor Dwight was beter dan Pam's kerstcadeau voor Jim

kantoor
kantoor

Angela kocht Dwight een schattige bobblehead die er precies zo uitzag voor Valentijnsdag en het was ongelooflijk attent en schattig! Er is gewoon geen twijfel over mogelijk… Haar cadeau voor Dwight was VEEL beter dan Pams cadeau voor Jim in de kersttijd, een stripboek met een berenthema.

2 Pam had een emotionele affaire met Brian The Boom Operator

kantoor
kantoor

Pam heeft Jim misschien niet echt bedrogen, maar ze had wel een emotionele affaire met Brian, de telefoniste. Aan kijkers werd onthuld dat zij en Brian een voortdurende emotionele relatie hadden waarin hij haar steunde tijdens haar verdrietige tijden wanneer Jim er niet was.

1 Jim liet Cathy veel te ver gaan in zijn hotelkamer

cathy
cathy

Als getrouwde man had Jim er niets mee te maken dat Cathy zo ver mocht gaan als in zijn hotelkamer. Hij had genoeg kansen om haar er volledig uit te schoppen en op een sterkere manier volledig voor zichzelf op te komen. Ze ging uiteindelijk veel te ver toen ze met een handdoek uit zijn hoteldouche stapte en dat was totaal ongepast.

Aanbevolen: