Wie is Kalen Allen? Alles wat we weten over de YouTuber werd een virale sensatie

Inhoudsopgave:

Wie is Kalen Allen? Alles wat we weten over de YouTuber werd een virale sensatie
Wie is Kalen Allen? Alles wat we weten over de YouTuber werd een virale sensatie
Anonim

OMKalen! Als je ooit die foodvideo's op YouTube hebt gezien waarin een hilarische Afro-Amerikaanse man van in de twintig commentaar geeft op creatieve recepten die mensen maken, dan weet je waarschijnlijk wie Kalen Allen is. Zijn YouTube-kanaal heeft amper 1 miljoen abonnees, maar zijn video's zijn miljoenen keren bekeken en hij laat zijn kijkers altijd lachen.

De 26-jarige werd geboren op 4 januari 1996 in Kansas City, KS. Hij studeerde in 2018 af aan de Temple University in Philadelphia, PA, aan de School of Theatre, Film and Media Arts, met een dubbele major in film en theater. Allen hield de toespraak tijdens zijn afstuderen, nadat zijn eindexamenklas op hem had gestemd.

Zijn Kalen Reacts-video's trokken de aandacht van Ellen DeGeneres en hij is zelfs in haar show verschenen. Deze groeiende populariteit en bekendheid hebben zijn leven veranderd. Wie is Kalen Allen? Hier is alles wat je moet weten over de YouTube-foodie.

10 Kalen Allen's seksuele geaardheid

Het eerste dat je over Kalen Allen moet weten, is dat hij homo en trots is! Zijn seksualiteit drijft hem om een inspiratie voor anderen te zijn. "Ik denk dat het belangrijk is om in de pers te staan en die kansen te benutten, omdat het de enige manier is waarop ik een voorbeeld en vertegenwoordiging kan zijn voor veel andere jonge jongens die iemand nodig hebben om naar op te kijken. Iemand waarvan ze kunnen zeggen: 'Hij deed het, ik kan het ook'. Het betekent meer voor mij dan alleen Hollywood, "vertelde hij aan Gay Times.

9 YouTube-video's van Kalen Allen

Dankzij het internet gaan veel mensen van de ene op de andere dag viraal, en hij was een van hen. Ondanks dat zijn YouTube-kanaal slechts minder dan 1 miljoen abonnees had, maakten zijn video's over voedselreacties hem een internetsensatie, met miljoenen views. Naast voedselreacties plaatst Allen meer video's, waaronder vlogs, kookvideo's, OMKalen en meer. Hij creëerde het kanaal in maart 2017. Allen was oorspronkelijk van plan de video te uploaden als grap met zijn vrienden, maar toen hij zijn sociale media van de ene op de andere dag zag groeien, zette hij ze voort.

8 Zijn verschijning op 'The Ellen DeGeneres Show'

Kalen Allen werd opgemerkt door Ellen DeGeneres in 2018 en net als elke andere persoon die viraal gaat, moest ze hem gewoon in de show hebben. In tegenstelling tot andere virale sensaties, aan wie ze gewoonlijk geschenken geeft of laat uitvoeren, enz., bood DeGeneres hem een baan aan bij The Ellen DeGeneres Show. Het omvatte rode lopersegmenten, video's voor EllenTube en meer. Hij zei natuurlijk ja, en de rest was geschiedenis. Allen heeft zelfs de show gehost toen Ellen een invuller nodig had.

7 'OMKalen'-serie

OMKalen is een segment op EllenTube, waarin Kalen Allen commentaar geeft op trending-verhalen van de week. Hoewel hij misschien kookt of een rare voedselkritiek geeft, is het zoveel meer dan dat. Op OMKalen heeft de 26-jarige de New York Fashion Week, het Met Gala bijgewoond en zelfs de Royal Wedding gecoverd. Hij vond zelfs manieren om vanuit huis contact te maken met fans. "Ik fotografeer vanuit huis en creëer meer dingen die betrekking hebben op thuisblijven en quarantaine - ik wil nieuwe innovatieve manieren delen, zodat mensen contact kunnen maken", vertelde hij aan The Sun.

6 'An American Pickle'

In 2020 speelde Kalen Allen samen met Seth Rogen in zijn eerste film, An American Pickle. De film draait om "Herschel Greenbaum, een gastarbeider, die bij zijn fabriekswerk in een vat met augurken v alt en 100 jaar wordt gepekeld", aldus The Sun. Allen speelde Kevin, die Greenbaum helpt zijn augurkbedrijf van de grond te krijgen. "Het was absoluut geweldig, dit was de eerste keer dat ik in een film speelde. Op de set staan met acteurs in de industrie voelde als een masterclass", zei hij.

5 Kalen Allen's kerst-cd en zangcarrière

Kalen Allen is niet alleen een hilarische voedselcriticus en acteur, maar hij is ook een geweldige zanger. Hij heeft covers op zijn Instagram- en YouTube-pagina geplaatst, waaronder Adele en Frank Sinatra. Maar originele muziek is hem niet vreemd. In november 2020 bracht Allen zijn debuut kerstalbum uit genaamd For Christmas Sake! Hij is ook een uitvoerend producent van het album, dat covers en originele liedjes bevatte.

4 Kalen Allen gaat naar de middelbare school

Hoewel hij voor altijd een Tempeluil zal zijn, bevordert Kalen Allen zijn opleiding. Hij postte dat hij was toegelaten tot de New York University (NYU) om zijn graduaat in journalistiek voort te zetten. De YouTuber plaatste zijn acceptatie op Twitter en leek dolgelukkig. Dus pakte hij zijn spullen en verhuisde van Los Angeles naar New York City.

3 Kalen Allen In 'With Love'

2021 bracht Kalen Allen opnieuw een acteerkans. Hij speelde in With Love, zijn eerste scriptserie, waarin hij samen met echte vrienden aan de slag ging. Volgens IMDB volgt With Love "de Diaz-broers en zussen, Lily en Jorge, die op een missie zijn om liefde en een doel te vinden. De Diaz-broers en zussen kruisen paden met schijnbaar niet-verwante bewoners tijdens enkele van de meest verhoogde dagen van het jaar - de vakantie. " Allen speelde een personage genaamd Cyn. With Love werd uitgebracht op Amazon Prime Video.

2 De nieuwe baan van Kalen Allen

Naast school verhuisde Kalen Allen naar New York voor een nieuwe baan. Nu The Ellen DeGeneres Show na dit seizoen afloopt, moest hij op zoek naar een andere stabiele baan. Hij wordt lid van The Food Network. Het is onduidelijk wat hij aan het doen is, maar in zijn aankondiging op Instagram zei hij: "Binnenkort zal ik GROOT NIEUWS onthullen!!! Laten we zeggen dat we een show terugbrengen waar iedereen van hield, inclusief ik, en ik ben de nieuwe gastheer! AGHHHHHHH!"

1 De netto waarde van Kalen Allen

Vanaf 2021 heeft hij een geschat vermogen tussen $ 1 en $ 5 miljoen. Met slechts een paar jaar in de entertainmentbusiness is dat eigenlijk heel indrukwekkend. De Ellen Show, YouTube, films en merkaanbevelingen hebben allemaal bijgedragen aan zijn groeiende vermogen. Met al zijn projecten en baanvooruitzichten in zijn toekomst, zal zijn vermogen de komende jaren alleen maar toenemen.

Aanbevolen: