Britney Spears-fans verheugen zich terwijl ze een grote stap zet in de richting van financiële vrijheid

Britney Spears-fans verheugen zich terwijl ze een grote stap zet in de richting van financiële vrijheid
Britney Spears-fans verheugen zich terwijl ze een grote stap zet in de richting van financiële vrijheid
Anonim

Britney Spears slaakte een zucht van verlichting nadat de popster iets dichter bij de vrijheid kwam. Gisteren speelde de aanhoudende strijd van de zangeres "Sometimes" met haar vader zich af in de rechtbank.

Een rechter ontkende Jamie Spears bezwaren tegen de oprichting van Bessemer Trust Co als mede-conservator van Britney's nalatenschap.

De 39-jarige Grammy-winnares diende afgelopen najaar een petitie in om haar vader te vervangen als enige conservator. Los Angeles Superior Court Judge Brenda Penny ontkende het verzoekschrift.

In plaats daarvan zal Jamie de rol nu verdelen met een onafhankelijke financiële instelling, waardoor Britney meer inspraak krijgt in haar financiën.

Tijdens de hoorzitting van donderdag betoogde Jamie's advocaat, Vivian Thoreen, dat de nieuwe orde zijn bevoegdheden over de nalatenschap van zijn dochter op ongepaste wijze verminderde, volgens Variety.

Rechter Penny ontkende uiteindelijk de bezwaren van Thoreen en oordeelde dat het bevel niet moest worden gewijzigd.

FreeBritney-fans hebben ook hernieuwde hoop dat Britney op een dag de volledige controle over haar leven en financiën zal hebben.

Haar vader heeft naar verluidt controle over wat ze kan uitgeven - met de zangeres van "…Baby…One More Time" die naar verluidt een avondklok heeft.

Britney's advocaat heeft aangegeven dat hij Britney's verzoek om Jamie als conservator volledig te verwijderen opnieuw mag bekijken, maar heeft donderdag niet geprobeerd dit te doen.

"Het is geen geheim dat mijn cliënt haar vader niet als co-conservator wil, maar we erkennen dat verwijdering een aparte kwestie is", zei advocaat Samuel Ingham.

Bessemer en Jamie zullen naar verwachting elkaar ontmoeten om een budget en investeringsplan voor Britney's landgoed op te stellen.

Er is nog een hoorzitting gepland voor 17 maart.

Buiten de rechtbank verzamelden zich tientallen fans met FreeBritney-borden die eisten dat de voogdij werd verwijderd.

Jamie werd in 2008 aangesteld als conservator van zijn dochter na de publieke instorting van Brit.

Vorig jaar stapte hij echter uit de rol vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen en zijn dochter verzocht om verwijdering.

Fans waren opgetogen nadat Britney's vader's greep op haar financiën langzaam losser werd.

"Geweldig begin! Ik heb het gevoel dat er de komende maanden veel zal uitkomen! Ik hoop alleen dat ze eindelijk echt geluk en vrijheid krijgt. Het zou ook interessant zijn om te zien waarom ze is $ 69 miljoen dollar waard als ze meer dan $ 700 miljoen dollar heeft verdiend?" een fan schreef.

"Ik vraag me af hoeveel haar vader van haar landgoed heeft overgeheveld. Tijd voor een boekhouding", voegde een tweede eraan toe.

"Goed resultaat. De interesse van de vader is zeer zorgwekkend vanwege de enorme hoeveelheid geld die ermee gemoeid is. Ik zou hem niet vertrouwen en ik ken hem niet eens!" een derde stemde in.

Aanbevolen: