Kim Kardashian en Kanye West konden het beste met elkaar opschieten toen ze gescheiden leefden

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Kanye West konden het beste met elkaar opschieten toen ze gescheiden leefden
Kim Kardashian en Kanye West konden het beste met elkaar opschieten toen ze gescheiden leefden
Anonim

Kim Kardashian legde uit waarom Kanye West niet de juiste partner voor haar was in de KUWTK-finale.

Het is een paar maanden geleden dat Kim Kardashian de scheiding aanvroeg van haar man van zes jaar, rapper en zangeres Kanye West. De schoonheidsmagnaat onthulde dat ze zich "verwaarloosd" voelde in haar huwelijk, en legde de reden achter haar beslissing in detail uit tijdens de laatste aflevering van de realityserie van haar familie, Keeping Up With The Kardashians.

Kim en Kanye leefden niet samen

Terwijl het grootste deel van de finale gericht was op het vieren van het decennium dat ging in het filmen van 20 seizoenen van de populaire realityshow, zag Kim ook de details van haar scheiding van Kanye onthullen.

In een emotioneel gesprek met haar moeder en manager (momager) Kris Jenner, legde de 40-jarige zakenvrouw uit waarom Kanye niet meer de juiste persoon voor haar was.

"Ik had nooit gedacht dat ik eenzaam was", zei Kim, terugkijkend op haar huwelijksleven, dat verdeeld was tussen het huis van het paar in Californië en Wyoming. "Ik dacht altijd, dat is helemaal goed. Ik kan gewoon mijn kinderen krijgen, en mijn man verhuist van staat naar staat, en ik ben op deze rit met hem. En dat vond ik oké."

Er veranderde echter iets na Kim's verjaardag in oktober vorig jaar. "Nadat ik dit jaar 40 werd, realiseerde ik me: nee. Ik wil geen echtgenoot die in een heel andere staat leeft."

Kim vertelde wat ze destijds dacht en legde uit dat ze het beste met haar man kon opschieten toen hij niet bij haar woonde. Het was niet iets wat ze wilde en moest opstaan om het te veranderen. "Ik dacht: 'Dat is wanneer we het het beste met elkaar kunnen vinden', maar dat is triest voor mij. En dat is niet wat ik wil, "zei ze.

Kim was dankbaar voor alle extravagante ervaringen en prestaties in haar leven, maar was verdrietig omdat ze ze niet met iemand kon delen. "Ik heb geen leven om dat mee te delen", zei de oprichter van KKW Beauty.

Kris Jenner vertelde Kim dat ze wilde dat haar dochter "gelukkig en blij" zou zijn omdat ze haar "in een lange tijd niet meer zo had gezien". Kim Kardashian onthulde ook dat ze in therapie was geweest om aan zichzelf te werken en ongelooflijk opgewonden was om het enige wat ze wilde op 40-jarige leeftijd na te jagen, namelijk "totaal geluk".

Aanbevolen: