Rider Strong en Ben Savage "konden niet zo goed met elkaar opschieten" toen Boy Meets World First begon

Inhoudsopgave:

Rider Strong en Ben Savage "konden niet zo goed met elkaar opschieten" toen Boy Meets World First begon
Rider Strong en Ben Savage "konden niet zo goed met elkaar opschieten" toen Boy Meets World First begon
Anonim

De jaren negentig waren een decennium waarin een aantal werkelijk ongelooflijke shows voor mensen van alle leeftijden plaatsvonden. Een ouder publiek had shows zoals Friends, maar degenen onder ons die opgroeiden werden getrakteerd op klassiekers zoals Boy Meets World.

De show had de perfecte cast, een lijst met iconische personages en een aantal afleveringen die een emotionele klap uitdeelden. Met andere woorden, het had alles wat je maar kunt wensen van een geweldige tv-show.

We hebben veel geleerd over de show, waaronder een gebrek aan verbinding tussen twee van de hoofdpersonen. Laten we eens kijken naar wat er hieronder gebeurde!

Boy Meets World is een klassiek stukje nostalgie uit de jaren 90

In de jaren negentig maakte Boy Meets World zijn debuut op het kleine scherm, en het duurde niet lang voordat er een groot publiek werd gevonden dat het loyaal volgde tot het einde van zijn legendarische run.

Met Ben Savage, Rider Strong, Danielle Fishel, Will Friedle en meer was Boy Meets World de perfecte mix van herkenbare adolescentie, komedie en gezinsdynamiek. Deze elementen waren eerder wonderwel goed gedaan in The Wonder Years (met in de hoofdrol Ben Savage's broer, Fred), maar Boy Meets World slaagde erin om de ante te verhogen.

Gedurende 7 seizoenen en 158 afleveringen keken fans toe hoe Cory Matthews en zijn vrienden en familie hun weg banen door het leven in Philadelphia. Het leek alle kleine dingen onderweg goed te doen, en fans waren verpletterd om het te zien eindigen.

Tijdens de jaren 2010 droeg Girl Meets World het spandoek een aantal seizoenen op The Disney Channel, maar het was niet hetzelfde als zijn voorganger.

Er waren veel factoren die ervoor zorgden dat de show zo geweldig was, inclusief de chemie met de acteurs. Ze waren niet alleen dichtbij op het scherm, maar ook buiten het scherm.

De cast is extreem close

Het was geweldig om te zien hoe hecht de cast van Boy Meets World tot op de dag van vandaag is. Het was duidelijk dat ze jaren geleden close waren, en de afgelopen jaren hebben ze openhartig over de band, zowel toen als nu.

Ik denk dat een van de grootste afhaalrestaurants van Boy Meets World was dat je geen bloed hoeft te zijn om familie te zijn. Ik denk dat dat iets is dat we in de loop van ons leven hebben ontdekt. We zijn geen familie van elkaar door bloed, maar we zijn absoluut familie en dat zullen we altijd blijven. Het is een fijn gevoel te weten dat er hier een band is die letterlijk door niets kan worden verbroken, 'zei Danielle Fishel.

In de afgelopen maanden heeft Pod Meets World, een podcast gericht op de show, grote dingen gedaan. De show wordt gehost door Danielle Fishel, Will Friedle en Rider Strong, en ze hebben fans de primeur gegeven over hoe de dingen in de show waren. Velen hebben fantastisch geluisterd en het trio heeft tot op de dag van vandaag een ongelooflijke chemie.

Nu al deze verhalen uitkomen, beginnen fans een duidelijk beeld te krijgen van hoe het er op de set aan toe ging. Onlangs werd ontdekt dat Ben Savage en Ryder Strong lang niet zo hecht waren als Shawn en Cory toen de show begon.

Ben Savage en Rider Strong konden het eerst niet met elkaar vinden

"Ik heb het gehad over hoe Ben en ik geen verbinding hadden in de eerste week van de show of de pilot van de show. We konden het gewoon niet zo goed met elkaar vinden. werkten samen, "zei Strong op Pod Meets World.

Strong schreef hun gebrek aan chemie toe aan totaal verschillend van elkaar en afkomstig van totaal verschillende plaatsen.

Volgens Insider veranderden de dingen voor het paar toen ze elkaar bleven leren kennen, en het klikte uiteindelijk.

"Maar na een paar maanden filmen van seizoen één, zei Strong dat zijn relatie met Savage veranderde tijdens een "gewoon schooldag" die ze samen met hun tutor bij Savage thuis hadden tijdens een filmpauze. Strong zei dat het paar "de beste dag ooit" had die dag in het begin van de jaren '90, toen de twee ongeveer 13 jaar oud zouden zijn geweest, "schreef Inisder.

Uiteindelijk bedachten de twee zelfs een handdruk, iets dat een vroeg onderdeel van de show werd.

"En we besloten dat het onze handdruk was. Het was eerst de handdruk van Rider en Ben. Het waren niet Cory en Shawn. Het was niet onze bedoeling dat het in de show zou zijn," voegde Strong toe.

Gelukkig gebeurde het duo dat buiten het scherm verbinding maakte, en het vertaalde zich goed op het scherm. Je kunt een dynamiek niet faken zoals we die in de show hebben gezien.

Aanbevolen: