Lady Gaga's Chromatica Ball heeft misschien een diepere betekenis dan fans hadden verwacht

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's Chromatica Ball heeft misschien een diepere betekenis dan fans hadden verwacht
Lady Gaga's Chromatica Ball heeft misschien een diepere betekenis dan fans hadden verwacht
Anonim

Er is geen argument dat Lady Gaga een van de grootste popsterren aller tijden is geworden, met haar talenten die zich uitstrekken over verschillende muziekgenres. Van haar elektronische poproots tot jazz, deze dame kan het echt allemaal. Ze heeft zelfs gedoken in acteren, vooral bekend van haar rollen in House Of Gucci en A Star Is Born.

In 2020 lanceerde ze zelfs haar eigen make-upmerk, Haus Labs, met een verbluffende verscheidenheid aan schone en dierproefvrije producten. Ze vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit, er is schijnbaar niets dat ze niet kan doen.

Terwijl ze dat allemaal deed, is Gaga begonnen aan in totaal 9 tours, waaronder residenties naast haar boeiende wereldtours. Haar eerste tournee begon in 2009 en duurde in totaal zes maanden. De Fame Ball-tour bracht $ 3,15 miljoen op; niet slecht voor een eerste tour. De komende jaren zou Gaga op tournee gaan en de hele wereld over springen om op te treden voor haar leger van Kleine Monsters, die op elke locatie om haar smeekten.

Naar welke landen gaat de Chromatica Ball?

The Chromtica Ball is Gaga's zesde wereldwijde tour en het zit al geruime tijd in de pijplijn. Het was oorspronkelijk gepland om te beginnen in 2020, net na de release van haar comeback-popalbum Chromatica, maar het werd uitgesteld vanwege de onvoorziene omstandigheden van de pandemie.

Ondanks dat ze bijna twee jaar moeten wachten, lijken Gaga-fans hongeriger dan ooit om de popster te zien optreden, en tot nu toe heeft ze verschillende stadionlocaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk uitverkocht, wat betekent dat op het moment van schrijven, ze heeft voor meer dan 300.000 mensen opgetreden.

De locaties van de Chromatica Ball-tour zijn onder meer Düsseldorf (Merkur Spiel-Arena), Stockholm (Friends Arena), Parijs (Stade de France), Arnhem (GelreDome) en Londen (Tottenham Hotspur Stadium). De volgende paar locaties waar de Chromatica Ball Gaga over de vijver naar Canada en Amerika zal brengen.

Gaga stopt in Toronto, Washington, East Rutherford, Chicago en Boston, om een paar belangrijke steden op de route te noemen.

De rest van de tour zal ook alleen in stadions worden uitgevoerd, en het is nog onvoorzien of ze in de toekomst arenadata zal toevoegen. Van alle tours van Lady Gaga hebben sommige fans duidelijk hun favorieten genoemd, terwijl anderen al haar optredens even geweldig lijken te vinden, wat er ook gebeurt.

Voor haar huidige tour huurde de Bad Romance-zangeres zelfs bewakers in voor haar garderobe. Dit was weer een opwindend teken voor fans dat de outfits gewoonweg spectaculair zouden worden.

Fans denken dat er een geheime boodschap is aan de Chromatica Ball

Op 17 juli vierde Gaga haar eerste avond met haar langverwachte Chromatica Ball-tour in Duitsland. Nadat ze een show-stoppend optreden had gegeven, werden veel fans weggeblazen, en terwijl ze door locaties huppelde, begonnen fans te speculeren over wat de echte betekenis achter de setlist is.

Een gebruiker op Twitter interpreteerde de show op de volgende manier:

Hij legt verder uit hoe ze de show begint met 'vechten voor haar leven', wat blijkt uit haar beperkende bewegingen. Aan het einde van de show is ze eindelijk 'vrij' en kan ze eindelijk haar overwinning vieren, die wordt uitgebeeld door haar liedjes over liefde en vreugde.

Tot grote verbazing van de fans vond Gaga de tweet zelfs leuk, wat suggereert dat zijn theorie inderdaad correct was. Als hij gelijk heeft, zou het aansluiten bij Gaga's idee dat het podium een 'museum van brutaliteit' zou zijn, zoals ze deelde in een Instagram-bericht.

Fans houden van dit element van Lady Gaga's Chromatica Ball

Hoewel de tour een groot aantal positieve recensies heeft ontvangen van zowel fans als critici, hebben fans zeker meer uitgesproken over hun favoriete aspecten van de show via sociale media. Veel fans hebben haar spectaculaire vocale vaardigheden geprezen, terwijl anderen gewoon dol zijn op Gaga omdat ze gewoon Gaga is, en hebben gemerkt dat ze dol is op het weer op het podium staan.

Er is echter één element van de tour waar veel fans van houden en het over eens zijn. In een YouTube-video genaamd '3 NIGHTS AT LADY GAGA'S CHROMATICA BALL' geeft een levenslange Little Monster zijn algehele recensie van de show.

De fan, Michael Murray, legt verder uit hoe hij vindt dat het van 'haar beste tours' is en geeft zijn goedkeuring voor de intermezzo's van Nick Knight, waarbij hij ze bestempelt als 'donker' en 'verdraaid' ', wat goed aansluit bij Gaga's beschrijving van haar scenografie als het 'museum van brutaliteit'. Hij vervolgt en zegt dat deze donkere wortels een van de redenen zijn waarom hij in de eerste plaats verliefd werd op Gaga.

Het lijkt erop dat dit kleine monster niet de enige fan was die zo sterk over de show was, terwijl andere fans hun mening in de mix gooiden. Verschillende commentaren gaven hun instemmend knikje. Een fan zei verder: "Deze tour was zonder twijfel haar beste tot nu toe, visueel, vocaal, esthetisch, absoluut adembenemend! Het zal de geschiedenis ingaan als een van haar absoluut beste!"

Een ander voegde toe: "Ik ging op de eerste avond naar Londen en het was mijn eerste show. Ik ben al verliefd op Gaga sinds ik alleen dans. Ik was geobsedeerd door de duisternis en de esthetiek van het geboren op deze manier-tijdperk, dus dit show was alles wat ik nodig had en meer."

Dus over het algemeen lijkt het erop dat Gaga indruk heeft gemaakt op velen met haar opwindende prestaties. Naast deze opmerkingen onthulden veel fans soortgelijke gevoelens in de opmerkingen, in navolging van hun goedkeuring van de show.

De positieve reacties van fans naast uitstekende recensies suggereren sterk dat dit een van Gaga's beste tours tot nu toe is.

Aanbevolen: