Lady Gaga stelt verwacht album 'Chromatica' uit

Lady Gaga stelt verwacht album 'Chromatica' uit
Lady Gaga stelt verwacht album 'Chromatica' uit
Anonim

De kleine monsters hebben met spanning gewacht op Lady Gaga's zesde studioalbum, Chromatica, maar het lijkt erop dat ze vanwege het coronavirus nog even moeten wachten.

The Poker Face-zanger heeft dinsdag officieel het uitstel van het album aangekondigd in een gedetailleerd bericht aan fans op sociale media.

"Ik wilde je vertellen dat ik na veel wikken en wegen de ongelooflijk moeilijke beslissing heb genomen om de release van Chromatica uit te stellen", schreef ze. "Ik zal binnenkort een nieuwe releasedatum voor 2020 aankondigen."

Gaga bracht een maand geleden de eerste single van het album uit, Stupid Love. Fans vermoedden dat het nieuwe album Chromatica zou heten nadat er een logo aan het einde van de muziekvideo verscheen.

"Dit is zo'n hectische en enge tijd voor ons allemaal, en hoewel ik geloof dat kunst een van de sterkste dingen is die we hebben om elkaar vreugde en genezing te bieden in tijden als deze, doet het dat gewoon niet voel me goed om dit album uit te brengen met alles wat er gaande is tijdens deze wereldwijde pandemie." De popster voegde eraan toe dat ze hoopt dat fans "veilig blijven" terwijl ze "sociale afstand" in acht nemen, omdat ze "oplossingen" wilde bieden tijdens wat ongetwijfeld een moeilijke tijd is voor artiesten en fans.

Gaga heeft een aantal 'leuke verrassingen' onthuld die ze naast de lancering van Chromatica voor fans in petto heeft, waaronder een 'geheime Coachella-set'. Het festival in Californië, dat de eerste twee weekenden van april werd gehouden en met als headliner Frank Ocean en Lana Del Rey, is uitgesteld tot oktober. Gelukkig kunnen haar fans meer verrassingen verwachten, aangezien ze van plan is om binnenkort "wat" meer te delen.

Haar nieuwste album is niet het enige project dat wordt uitgesteld vanwege COVID-19. Verschillende van haar shows in Vegas van 30 april tot 11 mei werden uitgesteld "vanwege richtlijnen over openbare bijeenkomsten van de CDC." De zangeres voert sinds december 2018 een residentie in Las Vegas uit. In haar verklaring zei Gaga dat ze hoopt dat de rest van de shows van mei zal doorgaan en dat ze nog steeds van plan is om deze zomer door te gaan met een Chromatic Ball-tour.

"Aan mijn fans, ik hou van je. Ik weet dat je teleurgesteld bent. Waarschijnlijk boos en verdrietig", besloot Gaga haar verklaring. "Maar ik weet ook dat als fanbase… als familie. We zijn sterk, we houden van en we zijn de vriendelijkheidspunkers. Dus ik vraag je om die vriendelijkheid te beoefenen in deze moeilijke tijden."

Tijdens het Chromatica-tijdperk wil Gaga dat fans vreugde voelen, zelfs als ze verdriet ervaren.

"Ik zal er alles aan doen om de wereld te laten dansen en glimlachen", vertelde ze aan Paper Magazine. "Ik wil een plaat uitbrengen die mensen dwingt om zelfs op hun droevigste momenten te genieten. En trouwens, ik sta hier niet met een vlag die zegt: 'Ik ben helemaal genezen, alles is perfect.' Het is niet; het is de hele tijd een gevecht. Ik werk nog steeds constant aan mezelf. Ik heb slechte dagen, ik heb goede dagen. Ja, ik woon in Chromatica, het duurde even om hier te komen, maar dat betekent niet dat ik niet meer weet wat er is gebeurd. Dus als je pijn hebt en naar deze muziek luistert, weet dan dat ik weet hoe het is om pijn te hebben. En ik weet hoe het is om je leven er ook niet door te laten verpesten."

Aanbevolen: