Waar ging 90 dagen verloofde Star Stacey Silva naar de universiteit?

Inhoudsopgave:

Waar ging 90 dagen verloofde Star Stacey Silva naar de universiteit?
Waar ging 90 dagen verloofde Star Stacey Silva naar de universiteit?
Anonim

Er is meer informatie online over Darcey Silva dan over haar tweelingzus en constante metgezel, Stacey. Darcey werd een begrip dankzij haar ronde op 90-dagen verloofde en zus Stacey kwam mee voor de rit. Beiden hebben nu een lucratieve carrière in reality-tv en mode, maar hoe zit het met hun verleden?

Wie waren ze voordat ze zoveel aandacht en plastische chirurgie kregen? Hoe waren ze? Heeft roem hen veranderd? En waar hebben deze vrouwen hun opleiding genoten? Welnu, hier zijn enkele feiten over de Silva-tweeling. Trouwens, de twee zijn zo onafscheidelijk dat het bijna onmogelijk is om over de een te praten zonder de ander.

9 Darcey en Stacey Silva werden gepest op de middelbare school

Allereerst zijn de twee niet altijd de blonde bommen geweest die ze nu zijn. Op de middelbare school waren de twee bescheiden, hadden ze donker krullend haar en werden ze meedogenloos gepest door hun klasgenoten. "Ze noemden ons trollenpoppen", zei Stacey in een interview. Hoewel het triest is dat het paar in hun tienerjaren werd gemarteld, begon het voor hen op te vallen toen ze het huis verlieten.

8 Darcey en Stacey Silva gingen allebei naar de universiteit van Houston

Volgens de oorspronkelijke vraag, "waar ging Stacey Silva naar de universiteit?" Volgens hun LinkedIn-profielen gingen ze eerst naar de Universiteit van Houston, maar wat ze bestudeerden is onbekend. Het was hoogstwaarschijnlijk iets in het bedrijfsleven, de media of de mode, gezien het traject van hun carrière. Hoe dan ook, het was op de universiteit dat ze tot hun recht kwamen en meer zelfvertrouwen kregen in hun uiterlijk.

7 Toen gingen ze naar de Marshall University

Na hun afstuderen aan de Universiteit van Houston ging het paar naar het oosten om te studeren aan de Marshall University, een onderzoeksuniversiteit in West Virginia. Nogmaals, wat ze bestudeerden is onbekend, maar het paar studeerde af in 1998 en ging toen naar New York City. Deze stap was het begin van hun langzame intrede in de entertainmentindustrie. Hun afstudeerjaar was ook een jaar van tragedie voor hen, hun broer stierf datzelfde jaar aan kanker.

6 Darcey en Stacey Silva verhuisden naar New York zodat Darcey acteren kon studeren

Darcey nam Stacey mee naar New York City, waar ze zich inschreef aan het Lee Strasberg Theatre and Film Institute om acteren te studeren. Het Lee Strausburg Institute is een van de meest gerespecteerde acteerscholen in de Verenigde Staten en heeft sterren als Alec Baldwin, Angelina Jolie, Laura Dern en te veel anderen opgeleid om op te noemen. Darcey was daar van 1998 tot 2001. Of Stacey bij haar in de klas kwam, is onbekend, maar het is veilig om aan te nemen dat ze dat waarschijnlijk deed omdat het paar bijna alles samen doet.

5 Darcey en Stacey Silva werkten ook bij Hooters in New York

De twee kregen veel meer vertrouwen in hun uiterlijk nadat ze naar New York waren verhuisd, en ze begonnen er ook van te profiteren. Om hun rekeningen en Darcey's collegegeld voor het Lee Strasburg Institute te betalen, kregen ze allebei een baan bij een NYC Hooters. Volgens zowel Darcey als Stacey waren ze erg populair bij de klanten.

4 Darcey en Stacey Silva hebben een piloot opgenomen

Voordat ze 90 dagen verloofde kregen, probeerde het paar verschillende keren om het te maken in entertainment. Samen richtten ze in 2011 het productiebedrijf Eleventh Entertainment op en noemden het ter ere van hun verloren broer die op 11 juli stierf. Het bedrijf nam een paar low-budget onafhankelijke films op, het meest opvallend was White T, een rapkomedie met Jerod Mixon uit de film Old School. Het paar schoot ook een pilot voor een reality tv-serie, The Twin Life. De piloot werd naar een paar netwerken gewinkeld, maar is nooit in de lucht gekomen. Clips van de video staan online en de twee lijken in niets op vandaag.

3 Alles veranderde toen Darcey Silva 90 dagen verloofde

Natuurlijk kent iedereen het verhaal van hier. Darcey krijgt een 90-daagse verloofde met haar toenmalige vriend Jesse Mester, maar de twee gingen uit elkaar. Stacey, altijd en altijd gehecht aan haar zus, werd meegenomen voor de rit, en na jaren van proberen hadden de twee eindelijk hun droom bereikt en waren ze nu reality tv-sterren. De tweeling was zo populair in de show dat TLC ze een spin-off gaf, Darcey en Stacey.

2 Hoe rijk maakte de 90-daagse verloofde Darcey en Stacey Silva?

Volgens InTouch Magazine krijgen castleden van 90-dagen verloofde tussen $ 1000 en $ 1500 per aflevering betaald. Hoewel dat niet zoveel is als sommige andere realitysterren, is een $ 1000 per aflevering redelijk standaard voor televisiewerk. Het loon van de show is echter onbelangrijk in vergelijking met het niveau van PR dat hun capriolen op de show naar hun andere bedrijven brachten.

1 Wat zijn Darcey en Stacey Silva tot nu toe?

Wat zijn dat voor zaken? Nou, afgezien van het staren in hun nieuwe show Darcey en Stacey, runnen ze hun bedrijf genaamd House Of Eleven. House Of Eleven, wederom genoemd ter ere van hun broer, is een modelijn dat ze begonnen in hetzelfde jaar dat ze Eleventh Entertainment begonnen. Het merk verkocht vroeger alleen kleding, maar breidde zich uit naar huishoudelijke artikelen en meubels na het succes van het duo op reality-tv. Wat ze ook op de universiteit hebben gestudeerd, het heeft zijn vruchten afgeworpen. Beide vrouwen zijn naar verluidt elk $ 2 miljoen waard.

Aanbevolen: