Kim Kardashian zakt opnieuw voor haar rechtenexamen omdat fans haar vertellen om naar de universiteit te gaan

Kim Kardashian zakt opnieuw voor haar rechtenexamen omdat fans haar vertellen om naar de universiteit te gaan
Kim Kardashian zakt opnieuw voor haar rechtenexamen omdat fans haar vertellen om naar de universiteit te gaan
Anonim

Kim Kardashian leerde dat ze niet geslaagd was voor haar rechtenexamen in de laatste aflevering ooit van Keeping Up With The Kardashians.

Een verwoeste Kim riep uit: "Ik heb gefaald! Dit is echt vervelend."

Er werd ook onthuld dat de aspirant-advocaat het slechter deed dan de eerste keer dat ze de test aflegde.

"Totale geschaalde score: 463. Ik heb ongeveer hetzelfde. Ik bedoel, een beetje erger", voegde ze eraan toe.

De oprichter van SKIMS scoorde een 474 bij haar eerste poging.

In een biechtstoel gaf Kim toe dat ze "helemaal teleurgesteld" was door de resultaten, maar dat ze vastbesloten was om het de volgende keer beter te doen.

"Het is wat het is. Ik weet dat ik me er gewoon niet druk over hoef te maken. Er zijn zoveel andere (expletieve) stressvolle dingen aan de hand, ik moet het gewoon beter doen in de toekomst."

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kims zus Khloé was optimistischer over de situatie toen ze probeerde haar op te vrolijken via de telefoon.

"Eerlijk gezegd had je COVID. Je was 40 jaar. Je hebt gewoon zoveel persoonlijk met je relatie te maken. En alleen quarantaine op zich. En ik denk echt niet dat deze laatste keer telde."

Maar sommige fans waren van mening dat als Kim echt wilde slagen voor haar examens, ze rechten moest gaan studeren.

Ze is nooit naar de universiteit geweest en denkt dat ze gewoon iemand kan betalen om haar advocaat te leren worden. Het is moeilijk voor mensen die de universiteit hebben afgemaakt om rechten te studeren, het is moeilijk om de cijfers te halen om in de wet te blijven school, tenzij je hard werkt', schreef iemand online.

"Ze probeert de pandemie en haar 40e verjaardag de schuld te geven van het feit dat ze twee keer gezakt is voor de babyreep. Wat gebeurde er dan de eerste keer toen ze faalde? Feit is dat ze een zelden geprobeerde methode probeert te gebruiken om te slagen het bar-examen. Hoewel het legaal is, gebruikt slechts 5% van de sollicitanten deze leertijdmethode en meer dan 90% fa alt. Dus de les is: wees geen luie onwetende stroman die amper naar de middelbare school ging, omzeil zowel de universiteit als de rechtenstudie, dan verwacht het California bar-examen te halen, " las een tweede duistere opmerking.

"Als je twee jaar bezig bent met een vierjarige rechtenstudie, zou je dat examen gemakkelijk moeten kunnen halen. Het zijn alleen basiscriminaliteit, contracten en onrechtmatige daad. Het examen had voorrang moeten krijgen op haar 40e," een derde commentaar lezen.

Aanbevolen: