Jennifer Lopez' eerste echtgenoot denkt dat haar huwelijk met Ben Affleck geen stand zal houden

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez' eerste echtgenoot denkt dat haar huwelijk met Ben Affleck geen stand zal houden
Jennifer Lopez' eerste echtgenoot denkt dat haar huwelijk met Ben Affleck geen stand zal houden
Anonim

Fans werden gek toen het nieuws brak dat Jennifer Lopez en Ben Affleck na "twintig jaar geduld" eindelijk in het huwelijksbootje stapten tijdens een rustige huwelijksceremonie in Las Vegas op juli 16, 2022. J. Lo's ex-verloofde, Alex Rodriguez is naar verluidt "gelukkig" voor haar.

De eerste echtgenoot van de zangeres, Ojani Noa, heeft echter enkele negatieve gedachten over haar huwelijk met de Justice League-ster. Hij voorspelt dat de twee uiteindelijk zullen gaan scheiden…

Wie is de eerste echtgenoot van Jennifer Lopez, Ojani Noa?

Noa is een persoonlijke fitnesstrainer en acteur. Volgens IMDb staat hij bekend om Eye See Me (2007), Vendetta: No Conscience, No Mercy (2004) en Motel. Hij was een ober in het restaurant van Gloria Estefan toen hij eind jaren '90 met Lopez begon te daten. Destijds brak de Hustlers-ster net in om zelf te acteren. Ze trouwden in 1997, maar scheidden een jaar later.

Na hun splitsing is Noa steeds weer opduiken in het leven van J. Lo. In 2004 moest de popster een geheimhoudingsverklaring opstellen tussen beide partijen. Ze beweerde dat haar ex-man aan het pitchen was rond een allesomvattend boek en een huwelijksreisband van hen.

Tegenwoordig is Noa meer gefocust op zijn fitnesscarrière. Hij is nu gevestigd in Florida, waar hij aanvankelijk woonde voordat hij zijn geluk beproefde in Los Angeles. Hij vluchtte naar Miami toen hij 15 was na het onderdrukkende regime in Cuba. Hij reisde in een opblaasbare boot en "overleefde 90 mijl verraderlijke zeeën voordat hij in Florida aankwam", aldus The Net Line. 'Miami bruiste,' zei Noa over zijn reis. "Ik deed wat modellenwerk. Ik haastte me. Ik wilde de Amerikaanse droom."

Waarom zijn Jennifer Lopez en eerste echtgenoot Ojani Noa uit elkaar gegaan?

Het is onduidelijk waarom Lopez en Noa uit elkaar zijn. Maar na hun scheiding in 1998 huurde J. Lo nog steeds Noa in om haar restaurant, Madres, in 2002 te leiden. Ze ontsloeg hem na zes maanden, maar de reden werd nooit bekendgemaakt. Sindsdien houden de twee zich aan hun geheimhoudingsverklaring. Het is geen wonder dat de Let's Get Loud-artiest negatieve dingen over haar ex te zeggen had.

Terwijl ze haar It's My Party-tour op haar YouTube-kanaal documenteerde, wierp Lopez wat schaduw over haar eerste twee huwelijken met Noa en Chris Judd. "Ik ben nog nooit in een kerk getrouwd geweest en ik ben drie keer getrouwd geweest, en één keer was negen maanden en één keer was 11 maanden, dus ik tel die niet echt mee," zei ze. "Maar ik was 10 jaar getrouwd met Marc [Anthony], met de kinderen [Max en Emme]."

Hoewel de Marry Me-ster al drie keer getrouwd is geweest na haar breuk met Noa, heeft de laatste de laatste jaren niet echt zijn match gevonden.

In 2016 verscheen hij in een aflevering van Million Dollar Matchmaker, waar hij zichzelf voorstelde als J. Lo's voormalige echtgenoot. De presentator van de show, Patti Stanger, dacht dat hij zo'n playboy was. In de show onthulde hij dat de elementen om een perfecte date te creëren "een leuk romantisch diner, een goed gesprek en een mooie wandeling op het strand" zijn.

Waarom J. Lo's eerste echtgenoot Ojani Noa denkt dat zij en Ben Affleck zouden gaan scheiden

In een recent interview met Daily Mail zei Noa dat het huwelijk van Bennifer geen stand zou houden. "Ik wens haar en Ben het beste", zei de voormalige chef-kok over het huwelijk van zijn ex. Hij voegde eraan toe dat de meervoudige huwelijken van de zangeres hem "overtuigden" dat zij en Affleck uiteindelijk uit elkaar zouden gaan.

"Jen houdt ervan om verliefd te zijn, maar ze is al zes keer verloofd. Ben is echtgenoot nr. 4", legde hij uit aan de publicatie. “Ik was man nr. 1 en ze vertelde me dat ik de liefde van haar leven was. Toen we op onze huwelijksnacht in bed lagen, zei ze dat we voor altijd samen zouden zijn."

Hij sprak ook zijn liefdesverdriet uit over zijn scheiding van J. Lo. "We werden verliefd toen ze al beroemd was. Maar tijdens ons huwelijk werd ze een megaster", vertelt Noa. "Jarenlang was het te pijnlijk om over te praten. Ik wilde rustig blijven en mijn leven leiden. Maar toen ik zag dat ze trouwde met Ben, die een goede vent is, kwamen de gevoelens terug."

Aanbevolen: