Hoe is het Kate Winslet gelukt om haar huwelijk met Edward Abel Smith privé te houden?

Inhoudsopgave:

Hoe is het Kate Winslet gelukt om haar huwelijk met Edward Abel Smith privé te houden?
Hoe is het Kate Winslet gelukt om haar huwelijk met Edward Abel Smith privé te houden?
Anonim

Kate Winslet heeft altijd gezegd dat ze niet leeft als een filmster, en een groot deel daarvan is haar beslissing om haar persoonlijke leven privé te houden.

Ze heeft drie huwelijken gehad, waarvan er twee eindigden in een scheiding, maar in tegenstelling tot de meeste echtscheidingen van beroemdheden, zijn Kate's relaties op hun beloop en zijn ze erin geslaagd niet overal op internet te exploderen.

Dit is een indrukwekkende prestatie gezien de manier waarop de celebrity-cultuur werkt.

Kate Winslet zwijgt over haar persoonlijke leven

Het is niet gemakkelijk om te zwijgen als de pers aanklopt, beschuldigingen uit, valse geruchten verspreidt en antwoorden eist, maar soms, wanneer een beroemdheid zichzelf verdedigt, onthullen ze te veel en dragen ze bij aan de mediastorm.

Kate is erin geslaagd de onmogelijke taak te volbrengen om beroemd te zijn met een privé-privéleven, simpelweg door stil te blijven. Dit laat zien dat het soms het beste is om helemaal niets te zeggen.

Wanneer trouwde Kate Winslet met Edward Abel Smith?

Kate Winslet trouwde in 2012 met haar derde echtgenoot Edward Abel Smith en ze hebben samen een zoon, Bear, die in 2013 werd geboren. Kate Winslet heeft ook kinderen uit haar twee eerdere huwelijken met regisseurs Jim Threapleton en Sam Mendes.

Edward Abel Smith, ook wel bekend als Ned Rocknroll, is een Britse zakenman en er is niet veel bekend over het huwelijk van hem en Kate, omdat Kate dat zo heeft gehouden en heeft gekozen welke informatie openbaar moet worden gemaakt.

Kate Winslet doet niet veel interviews

In een interview met New York Times gaf Kate Winslet fans een zeer zeldzame glimp van haar persoonlijke leven. Kate weet dat het geheim van een gelukkig persoonlijk leven is om niet te veel weg te geven, maar in een zeldzaam interview met de New York Times gutste ze over haar man en noemde hem 'de superhete, bovenmenselijke, thuisblijvende vader.”

"Hij zorgt voor ons, vooral voor mij", vertelde Kate aan NYT. "Ik zei eerder tegen hem, 'Neddy, kun je iets voor me doen?' Hij zei gewoon: 'Alles'. Hij is een absoluut buitengewone levenspartner.”

Kate Winslet houdt haar kaarten altijd dicht bij haar borst en onthult alleen fragmenten van haar leven in het zeldzame geval dat ze iemand van buiten op de foto laat.

Door de media niet veel te geven, kunnen Kate Winslet en haar man Edward Abel Smith een harmonieus privéleven behouden dat buiten de camera's wordt geleefd.

Kate Winslet heeft ten minste één spijt…

Alleen omdat Kate erin is geslaagd om uit de buurt te blijven van te veel media-aandacht, betekent niet dat de actrice niet zonder spijt is. In 2021 waren fans nog steeds boos op Kate Winslet voor het werken met Woody Allen in Wonder Wheel. Kate werkte in 2015 samen met de controversiële regisseur, een project waar ze nu veel spijt van heeft.

Ze sprak ook over haar rol in Carnage, een film van Roman Polinski. Net als Woody werd Roman ook beschuldigd van mishandeling.

"Het is voor mij nu ongelooflijk hoe die mannen zo hoog in aanzien stonden, zo wijdverbreid in de filmindustrie en zo lang als ze waren. Het is schandelijk!" zei Kate in een interview met Vanity Fair.

Maar de les die Kate heeft geleerd als ze haar waarheid bezit en verantwoordelijkheid opeist, is dat het de menselijke natuur is om een leven te leiden dat verre van perfect is, dat gevuld zal zijn met fouten en spijt.

Het enige dat iemand in dit leven kan doen, is zijn best doen, en het is de menselijke natuur om onvolmaakt te zijn.

Kate Winslet schuwt nooit 'imperfectie'

De reden waarom Twitter verliefd was op Kate Winslet in Mare Of Easttown was dat fans eindelijk iets zeldzaams te zien kregen. In de gefilterde en zwaar bewerkte wereld van Hollywood zorgde Kate Winslet ervoor dat haar weergave van Mare zo echt en natuurlijk mogelijk was, zodat de bewerkte scènes van de show niet te geretoucheerd werden.

Ze wilde dat het publiek de natuurlijke veroudering, de lijnen en het "uitpuilende buikje" zou zien dat de regisseur uit de seksscène wilde verwijderen, maar Kate liet dat niet gebeuren.

Kate Winslet heeft de tekortkomingen laten zien van Hollywoods onnatuurlijke en ietwat giftige idee van 'perfectie' en 'schoonheid'. Door erop te staan dat het beeld van Mare ongefilterd en "echt" is, heeft Kate iets groots gedaan voor alle vrouwen.

Ze heeft ze laten zien dat vrouwen die niet supermager zijn of vrouwen die 'ouder' zijn, mooi en perfect zijn zoals ze zijn en hoe belangrijk het is dat tv het echte leven en 'gebrekkige' lichamen gaat weerspiegelen.

Kate Winslet zal altijd worden gerespecteerd vanwege haar talent, haar echtheid en haar fatsoen. Het is geweldig om te weten dat Kate iemand heeft ontmoet op wie ze kan rekenen en dat ze niet alleen geluk heeft gevonden in haar persoonlijke leven, maar ook in het feit dat ze haar ware zelf is!

Aanbevolen: