Wat vindt de moeder van Jennifer Lopez van Ben Affleck?

Inhoudsopgave:

Wat vindt de moeder van Jennifer Lopez van Ben Affleck?
Wat vindt de moeder van Jennifer Lopez van Ben Affleck?
Anonim

In juli 2021 dachten popcultuurfans dat ze in een time-warp waren gezogen toen voormalige Hollywood-exen Jennifer Lopez en Ben Affleck weer begonnen te daten.

De laatste keer dat de twee publiekelijk een relatie hadden, was in 2004, vlak voor hun breuk na hun uitgestelde huwelijk. Jennifer begon te vertellen over haar hernieuwde relatie met de pers en gaf toe dat ze weer verliefd was geworden op Ben en gelukkig was.

Fast-forward naar de tweede helft van 2022, en Bennifer is officieel getrouwd! Fans hebben een lange weg voorspeld vol geluk voor de pasgetrouwden, waarvan sommige bronnen beweren dat ze samen kinderen willen hebben om aan hun samengesteld gezin toe te voegen.

Terwijl fans de nieuw leven ingeblazen romantiek goedkeuren en het paar gelukkig verliefd lijkt (het allerbelangrijkste), wat zegt Jennifer's moeder, Guadalupe Lopez, over haar dochter die terugkomt bij haar vroegere vlam?

Wat vindt Guadalupe Lopez van Ben Affleck?

Voor velen van ons betekent het krijgen van de goedkeuring van onze moeder voor ons liefdesleven de wereld. En volgens Vanity Fair heeft Jennifer Lopez het zegel van goedkeuring op haar relatie met een oude vlam en nieuwe echtgenoot Ben Affleck van haar moeder, Guadalupe Lopez.

De publicatie meldt dat Guadalupe meer dan alleen Ben Affleck "goedkeurt" voor haar dochter. Ze gelooft zelfs dat hij Jennifers ware liefde is!

"Ik heb er met haar moeder, Lupe, over gesproken", zei Sunny Hostin van The View in juli in de talkshow. "Lupe heeft altijd gezegd dat Ben haar ware liefde is."

Natuurlijk hebben Jennifer Lopez en Ben Affleck een lange geschiedenis samen, dus er zijn talloze kansen geweest voor Ben om zichzelf te bewijzen aan Jennifers moeder. Ze waren voor het eerst verloofd in 2002, het jaar dat ze begonnen te daten. Ze stelden hun huwelijk uit in 2003 en stopten er uiteindelijk mee in 2004.

Tijdens de bijna 20 jaar sinds hun breuk trouwden ze elk met andere mensen en verwelkomden ze kinderen. Maar het paar herenigde zich in juli 2021, toen ze weer gingen daten (tot grote vreugde van fans die hun relatie de eerste keer steunden).

Wanneer zijn Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd?

Nadat ze in juli 2021 hun romance opnieuw hadden aangewakkerd, gingen Jennifer Lopez en Ben Affleck verder waar ze waren gebleven. In april 2022 werd Jennifer gespot met een verlovingsring aan haar trouwvinger, later bevestigde ze via haar nieuwsbrief dat zij en Ben opnieuw verloofd waren.

Jennifer vertelde fans later dat Ben haar ten huwelijk vroeg terwijl ze in bad zat: "Heb je je ooit voorgesteld dat je grootste droom zou kunnen uitkomen?", schreef ze in haar nieuwsbrief, On the JLo. "Zaterdagavond terwijl ik bij mijn favoriete plek op aarde (in het bubbelbad), mijn mooie liefde ging op één knie en vroeg haar ten huwelijk.”

Ze voegde eraan toe: "Ik was totaal overrompeld en keek hem alleen maar glimlachend en huilend aan terwijl ik mijn best deed om erachter te komen dat dit na 20 jaar helemaal opnieuw gebeurde, ik was letterlijk sprakeloos en hij zei: 'is dat een ja?' Ik zei JA, natuurlijk is dat een JA.'"

Volgens Town and Country trouwden de twee op 16 juli 2022 in de Little White Wedding Chapel in Las Vegas.

Jennifer deelde het blije nieuws met fans in haar nieuwsbrief en schreef: "We hebben het gedaan. Liefde is mooi. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar geduld."

De ster uit het tweede bedrijf noemde de ceremonie 'precies wat we wilden'. Ze vertelde: "Gisteravond vlogen we naar Vegas, stonden in de rij voor een vergunning met vier andere koppels, die allemaal dezelfde reis maakten naar de huwelijkshoofdstad van de wereld."

Ze voegde eraan toe dat zij en Ben hetzelfde doel deelden als de andere stellen die de kapel bijwoonden om in het huwelijksbootje te stappen: "voor de wereld om ons te erkennen als partners en om onze liefde aan de wereld te verklaren door de oude en bijna universeel symbool van het huwelijk."

Keurt Jennifer Garner Jennifer Lopez en Ben Affleck goed?

Na de splitsing van Jennifer Lopez in 2004, trouwde Ben Affleck in juni 2005 met Jennifer Garner. Ze verwelkomden drie kinderen, Violet, Seraphina en Samuel, voordat ze in 2018 gingen scheiden.

Ondanks dat sommige fans "medelijden" uitten voor Jennifer Garner nadat Jennifer Lopez en Ben Affleck in het huwelijksbootje stapten, onthult Style Caster dat Jennifer Garner de pas getrouwde Afflecks volledig steunt.

De website meldt dat een bron Hollywood Life vertelde dat Jennifer Garner "Ben en J. Lo feliciteerde na hun bruiloft in Vegas, en ze stuurde ze een prachtig boeket bloemen" waar Jennifer Lopez "echt door geraakt was".

Hoewel ook werd gemeld dat Bens oudste dochter Violet het huwelijk heeft overgeslagen uit loyaliteit aan haar moeder, lijken bronnen het erover eens te zijn dat er geen spanning is tussen de twee Jennifers.

Aanbevolen: