Wat vindt de moeder van Chris Brown van zijn criminele verleden?

Inhoudsopgave:

Wat vindt de moeder van Chris Brown van zijn criminele verleden?
Wat vindt de moeder van Chris Brown van zijn criminele verleden?
Anonim

Bekroonde muzikant Chris Brown is geen onbekende in controverse. Hij is net zo beroemd om zijn carrière als om zijn persoonlijke leven.

Door de jaren heen is Brown in aanraking gekomen met de wet en heeft hij de krantenkoppen gehaald om de verkeerde redenen. Een persoon die aan Browns zijde is gebleven en hem door dit alles heen heeft gesteund, is zijn moeder, Joyce Hawkins.

Hawkins is Browns grootste fan en heeft hem verdedigd sinds zijn eerste aanraking met de wet.

Van een aanklacht voor mishandeling en verschillende beschuldigingen van mishandeling tot controversiële teksten over zwarte vrouwen tot serieuzere beschuldigingen, Chris' moeder week nooit van zijn zijde. En ondanks zijn vele aanklachten blijft de carrière van de zanger floreren.

Hierdoor vragen veel mensen zich af waarom zijn muziek blijft verkopen en waarom hij steeds filmrollen krijgt. Maar fans vragen zich ook af wat de moeder van Chris echt vindt van het bewogen verleden van haar zoon.

Hawkins maakte geen excuses voor Chris nadat hij Rihanna had aangevallen

In 2009 was Brown op het hoogtepunt van zijn carrière en had hij een relatie met muzieksuperster en zakenvrouw Rihanna. Helaas blijkt uit politiegegevens dat Chris Rihanna heeft aangevallen en daarna zichtbare sporen op haar gezicht en armen heeft achtergelaten.

Brown werd beschuldigd van mishandeling, waarvoor hij schuldig pleitte en waarvoor hij later een proeftijd van vijf jaar en een taakstraf kreeg. Hij werd ook veroordeeld tot het bijwonen van counseling voor huiselijk geweld voor een jaar.

De aanval kwam als een schok voor zowel zijn fans als collega's, aangezien de ster destijds geen verleden had. Misschien was het nog schokkender voor zijn moeder.

Na het incident vertelde Hawkins aan PEOPLE: "Ik heb hem uitgelegd dat wat hij deed op geen enkele manier goed of acceptabel was. En ik heb hem net uitgelegd dat als er ooit weer iets van deze omvang zou gebeuren, wat hij zou moeten doen: weglopen uit elke situatie en jezelf nooit meer op die manier bezighouden."

Ze voegde eraan toe: "Ik heb nog nooit geweld in Chris gezien. Er was nooit een geschiedenis van geweld. Hij is altijd mijn kleine engel geweest."

Ze heeft niet gesproken over recente beschuldigingen tegen hem

De 'Loyale' zanger heeft in de loop der jaren verschillende aanvaringen gehad met de wet. Hij heeft ruzie gehad die gewelddadig is geëindigd, heeft talloze beschuldigingen van mishandeling tegen hem gehad en is vele malen aangeklaagd.

In 2017 kreeg zijn ex Karraueche Tran een straatverbod van vijf jaar tegen de zanger. Er werd beweerd dat Brown Tran met geweld had gedreigd via sms-berichten.

In 2019 kreeg Chris meer problemen met de wet. Hij werd vastgehouden in Parijs nadat een vrouw hem beschuldigde van verkrachting en een klacht had ingediend. Hij werd later zonder aanklacht vrijgelaten.

Dat jaar kreeg de zanger ook kritiek op zijn controversiële songteksten. In zijn nummer 'Need a Stack' zong Brown dat hij alleen intiem wilde zijn met zwarte vrouwen met mooi haar.

Nadat zijn fans hem erop hadden gewezen, begon de zanger een uitdaging en vroeg hij de "boze lelijke mensen om foto's van zichzelf te plaatsen".

Na de aanval van Rihanna, die ze veroordeelde, zweeg Hawkins over de andere aanklachten en beschuldigingen tegen haar zoon. Hoewel, ze ging naar Instagram om hem te verdedigen na de reactie van zijn 'mooie haar'-teksten.

Hawkins is zelf een slachtoffer van huiselijk geweld

Brown heeft ongetwijfeld in de loop der jaren een aantal gruwelijke dingen gedaan die het internet verdeeld hebben achtergelaten. Sommige die-hard fans vinden dat hij een tweede, derde of vierde kans verdient.

Verrassend genoeg gooide Brown zelfs een keer een steen door het autoraam van zijn moeder, en haar steun aan hem is nooit geschonden.

Er zijn echter mensen die geloven dat Brown geen berouw heeft en verantwoordelijk moet blijven worden gehouden voor het geweld waaraan hij naar verluidt in de loop der jaren verschillende mensen heeft blootgesteld.

De moeder van de zangeres is slachtoffer van huiselijk geweld. Per Today, de "Kijk mij nu"-zanger, vertelde het tijdschrift Giant dat zijn stiefvader zijn moeder sloeg. Op 11-jarige leeftijd vertelde Chris zijn moeder dat hij naar de gevangenis zou gaan omdat hij het leven van zijn stiefvader had beëindigd met een honkbalknuppel.

Hij vertelde het tijdschrift verder: "Hij sloeg mijn moeder altijd… Hij maakte me de hele tijd doodsbang, doodsbang alsof ik op mezelf moest plassen. Ik herinner me dat hij op een nacht haar neus liet bloeden. Ik huilde en denken: 'Ik ga op een dag gewoon gek op hem worden,' ik haat hem tot op de dag van vandaag."

Browns voormalige stiefvader Donnell Hawkins ontkende deze beweringen en verklaarde dat hij nooit een hand naar Joyce had opgestoken. Donnell is momenteel blind omdat hij zichzelf per ongeluk in zijn oog heeft geschoten na een vermeende mislukte zelfmoordpoging.

Brown sprak over de toestand van Donnell en zei: "Als je blind bent, worden je zintuigen versterkt, zoals je geur, gehoor, je tastzin. Je kunt bewegen en manoeuvreren rond je zicht."

Hij zinspeelde op het feit dat de toestand van zijn stiefvader hem er niet van weerhield de moeder van de zanger te misbruiken. Hoewel het geen excuus is voor zijn gedrag als volwassene, zit er misschien meer achter de verdediging van Chris' moeder tegen zijn slechte gedrag dan op het eerste gezicht lijkt.

Aanbevolen: