Pete Davidson verloor een rol die naar Dylan en Cole Sprouse ging

Inhoudsopgave:

Pete Davidson verloor een rol die naar Dylan en Cole Sprouse ging
Pete Davidson verloor een rol die naar Dylan en Cole Sprouse ging
Anonim

De opkomst van Pete Davidson naar de top is allesbehalve gewoon. Hij werd op jonge leeftijd gedwongen om met een tragedie om te gaan, omdat hij op zevenjarige leeftijd zijn vader verloor tijdens de aanslagen op het World Trade Center.

Zijn jeugd was gevuld met lastige momenten, maar toen hij 16 was, veranderde het vinden van de moed om het podium op te gaan voor een stand-upcomedyshow alles. Voordat hij het wist, verscheen Davidson in MTV-komedies zoals 'Failosophy'.

Zijn echte coming out party vond natuurlijk plaats op 'Saturday Night Live'. Davidson genoot behoorlijk van de show en het v alt nog te bezien of hij blijft of gaat.

Hij is nog maar 27, hij heeft nog veel te bereiken, en hij zou zelfs aan een film werken, 'The King of State Island', die gebaseerd is op zijn leven.

De reis was onvergetelijk en volgens de celeb begonnen de audities helemaal terug in 1999. Hoewel Davidson naast Adam Sandler een iconische rol verloor, mocht hij 20 jaar genieten van het moment op 'SNL' later.

Laten we eens kijken voor welk optreden hij werd afgewezen en verloor van Cole en Dylan Sprouse, en de weg om het te maken in Hollywood, ondanks de stompzinnigheid.

Hij heeft nog steeds zijn moment

Ondanks dat hij op jonge leeftijd niet samen met Sandler werkte, kon Davidson toch in zijn voetsporen treden en een ster worden op 'SNL'. Hij zou ook samen met Sandler aan de slag gaan in de show, zoals we wat later zullen ontdekken, het moment was extra speciaal.

Davidson had een geweldige run op de show en afscheid nemen na zoveel tijd zal niet gemakkelijk zijn. Vooral met de terugkeer van het publiek: "Het was echt emotioneel. Ik heb een kwart van mijn leven met deze jongens gewerkt", zei hij. "Ik begon daar met acne en vertrok met tatoeages. Het was een heel gekke, lange periode en ik was nog niet klaar voor het einde van het seizoen omdat ik echt zoveel plezier had… De laatste show was voor het eerst voor een vol publiek en alleen al het horen van die volle lach was zo emotioneel. Het maakte me heel emotioneel om weer voor een vol publiek te mogen optreden."

Ondanks het vertrek gaf Pete onlangs toe dat er een kans is dat hij in de toekomst terugkeert naar de show, als zijn schema het hem toelaat: "Voor mezelf sprekend, ik weet niet wat het plan is", zei hij.. "Alles hangt momenteel een beetje in de lucht, afhankelijk van de planning. Het is mijn zevende jaar en daar is het contract meestal voor."

"Op dit moment is het stil, het hangt allemaal in de lucht. Ik moet met Lorne [Michaels] praten", zei hij later. "Het is een grote cast; er zijn veel nieuwe jongens en er is veel geweldig nieuw talent dat het hun tijd is om te schitteren. Ik heb geen idee wat er op dit moment aan de hand is."

Wie weet wat er zal gebeuren, hoewel we zeker weten dat de dingen heel anders hadden kunnen zijn als hij erin was geslaagd auditie te doen voor een rol.

'Big Daddy' Audition

grote papa screenshot
grote papa screenshot

Dat klopt, de film waarvoor Pete Davidson auditie deed was niemand minder dan 'Big Daddy'. Hij probeerde de rol van Julian, een rol die Cole en Dylan Sprouse zouden krijgen.

De rol had de carrière van Davidson op zijn kop kunnen zetten. De film was een monstersucces in 1999, een hoge vlucht aan de kassa en bracht $ 234 miljoen op. Het behoort tot de echte klassiekers van Adam.

Toen hij een Instagram-account had, plaatste Pete een foto naast Sandler, gevolgd door een interessant bijschrift: In 1999 nam mijn moeder me mee naar auditie voor Big Daddy. 20 jaar later kreeg ik het eindelijk voor elkaar.”

De film had er heel anders uit kunnen zien met Davidson naast Sandler. Hoewel Sandler goede herinneringen heeft aan de jongens, heeft hij nog steeds zo nu en dan contact met de twee. "Ik herinner me de jongens", zei Adam over de Sprouse-tweeling, die nu 26 is. "Ik herinner me dat Cole en Dylan geweldige kleine jongens. Als ik ze nu zie, sta ik versteld hoe ze uitgroeiden tot knappe klootzakken."

Davidson kreeg op zijn minst een beetje verlossing en we kunnen duidelijk zeggen, ondanks alle geruchten over zijn persoonlijke leven, zijn carrière op het scherm bleek prima te zijn.

Aangezien hij de dertig nog niet bereikt heeft, heeft de acteur nog veel meer te bieden.

Aanbevolen: