Viola Davis & Andere beroemdheden die spijt hebben van hun beroemde filmrollen

Inhoudsopgave:

Viola Davis & Andere beroemdheden die spijt hebben van hun beroemde filmrollen
Viola Davis & Andere beroemdheden die spijt hebben van hun beroemde filmrollen
Anonim

We hebben allemaal spijt in het leven. Voor acteurs kan het een rol betekenen die ze niet nog een keer zouden doen, ook al zouden ze beroemd zijn geworden en er in het verleden miljoenen voor hebben gekregen. Viola Davis legde bijvoorbeeld uit waarom ze geen fan is van The Help, ook al vinden de critici het nog steeds geweldig. En ze is niet de enige. Veel acteurs spraken over rollen waar ze niet trots op zijn, en ze hebben allemaal een andere reden.

De meesten praten er jaren later over, maar anderen aarzelen niet terwijl ze nog steeds bij het project betrokken zijn. Nieuwsgierig? Blijf scrollen en ontdek de spijt die sommige A-lijststerren hebben in hun carrière.

10 Viola Davis - The Help

Viola Davis ontving een Academy Award voor haar rol als Aibileen Clark in The Help. De actrice heeft geen probleem met haar karakter, maar met hoe ze het verhaal vertelden. Tijdens een interview met The New York Times zei de actrice dat het team geweldig was, maar dat ze wat problemen had met het plot. "Aan het eind van de dag voelde ik gewoon dat het niet de stemmen van de dienstmeisjes waren die werden gehoord," zei ze.

Toen de film werd uitgebracht, was er veel controverse omdat een bevoorrecht blank meisje het verhaal over racisme vertelde. "Ik wil weten hoe het voelt om voor blanke mensen te werken en kinderen op te voeden in 1963, ik wil horen hoe je er echt over denkt. Dat heb ik in de loop van de film nog nooit gehoord", voegde ze eraan toe.

9 Idris Elba - The Wire

Idris Elba werd een begrip voor zijn rol in The Wire, maar dat betekent niet dat hij er trots op is. De acteur was verrast toen hij zag dat mensen dol waren op zijn personage, DCI John Luther."Verheerlijken we een slimme drugsdealer of een domme drugsdealer? Wat zeggen we hier? Is het oké om een gemeenschap vol heroïne te pompen, maar omdat je er slim in bent, ben je cool? Dat was een probleem voor mij, "zei hij ooit in een podcast.

Het lijkt erop dat Elba geen problemen had met het personage zelf, maar met hoe mensen hem als een cool iemand zagen.

8 Zoe Saldana - Nina

Zoe Saldana was de meest recente actrice die haar spijt betuigde over een film. In 2016 speelde ze Nina, een biopic over Nina Simone. Sinds het moment dat Saldana werd gecast, waren er critici die zeiden dat ze helemaal niet op de zangeres leek en dat haar gelaatstrekken en huidskleur anders zijn dan die van Simone. De critici haatten de film zelf ook.

Dit jaar sprak Zoe Saldana erover en zei: "Ik had alles moeten doen wat in mijn macht lag om een zwarte vrouw te casten om een uitzonderlijk perfecte zwarte vrouw te spelen."

7 Robert Pattinson - Twilight

Robert Pattison werd rijk en beroemd dankzij de Twilight-films. Maar de acteur lijkt de filmfranchise niet dankbaar te zijn. "Het is raar om iets te vertegenwoordigen dat je niet echt leuk vindt," vertelde hij eens aan Squire.

Weken na het interview zei de acteur opnieuw dat hij de films niet leuk vond. We hopen dat hij het leuker vindt om Batman te spelen, aangezien het weer een kaskraker is.

6 Michelle Pfeiffer - Grease II

Michele Pfeiffer was een beginnende actrice toen ze werd gecast voor Grease II, en het vervolg stelde niet alleen fans teleur, de actrice vond het ook niet leuk. "Ik haatte die film met wraak en kon niet geloven hoe erg het was," zei ze.

Nadat de film op alle mogelijke manieren faalde, leed haar carrière en worstelde ze om weer goede rollen te krijgen. De actrice zou terugkeren in het briljante Scarface en het publiek vergat haar eerdere mislukking.

5 Ryan Reynolds - Groene Lantaarn

Tegenwoordig gecast worden om een superheld te spelen, is een droom voor veel acteurs. Maar jaren geleden konden ze de carrière schaden van iedereen die erbij betrokken was. Ryan Reynolds speelde de Groene Lantaarn, en hij heeft er zo'n hekel aan dat hij er nooit naar heeft gekeken. De acteur zei dat de studio's zich meer zorgen maakten over het uitbrengen van de film dan over het maken van iets goeds.

4 Christopher Plummer - The Sound Of Music

The Sound of Music is misschien wel een van de beste films aller tijden, maar Christopher Plummer vond het niet leuk. De acteur, die Captain von Trapp speelde, had er zo'n hekel aan dat hij het The Sound of Mucus noemde.

Hij zei ooit dat "het zo vreselijk en sentimenteel en kleverig was. Je moest verschrikkelijk hard werken om te proberen er een minuscuul beetje humor in te brengen." Critici waren het niet eens met Plummer, en het kreeg vijf Oscars.

3 Charlize Theron - Rendierspellen

Reindeer Games was niet het mooiste moment in de carrière van Charlize Theron, en daar is ze zich van bewust. Tijdens een interview sprak ze erover en zei: "Reindeer Games. Dat was een slechte, slechte, slechte film."

Theron zei ook dat ze niet tegen zichzelf loog en wist dat het niet iets geweldigs zou zijn, maar ze wilde met John Frankenheimer werken, en daarom accepteerde ze de rol.

2 Sean Connery - James Bond

Sean Connery is volgens de fans van de Britse detective de beste James Bond aller tijden. Het personage maakte hem ook beroemd en rijk, maar hij speelde het niet graag.

Tijdens een interview zei hij dat als je alle exotische details wegha alt, James Bond gewoon een "saaie, prozaïsche Engelse politieagent" is. De acteur zei ook dat hij het beu was om het personage te spelen.

1 George Clooney - Batman & Robin

George Clooney is een andere ster op de A-lijst die een superheldenfranchise aan zijn portfolio heeft toegevoegd, en het is waarschijnlijk de grootste spijt van zijn carrière. Toen hij speelde in Batman & Robin, waren critici niet aardig voor hem, en op een gegeven moment was hij bang dat het zijn carrière voor altijd zou schaden.

Dat was niet zo, maar we kunnen niet hetzelfde zeggen over Chris O'Donnell, die Robin speelde. Jaren later verontschuldigde Clooney zich bij fans voor het verpesten van Batman. Het is zeker geen rol die hij opnieuw zou proberen.

Aanbevolen: