10 beroemde koppels die op tv zijn getrouwd

Inhoudsopgave:

10 beroemde koppels die op tv zijn getrouwd
10 beroemde koppels die op tv zijn getrouwd
Anonim

Of je het nu wilt toegeven of niet, we hebben allemaal dat schuldige genoegen om zelfs maar de kleinste glimp van het leven van een beroemdheid te willen opvangen. Wanneer ze ervoor kiezen om dingen zoals het krijgen van een baby of trouwen te publiceren, geven we toe dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Het gebeurt niet zo vaak als vroeger, maar er zijn genoeg beroemde koppels geweest die op televisie in het huwelijksbootje stapten.

Hoewel ja, de meerderheid van hen zijn reality-sterren zoals de Kardashians, maar velen van hen zijn ook atleten en andere beroemdheden. Er zijn koppels van beroemdheden die op tv zijn getrouwd en niet lang standhielden, terwijl er andere koppels zijn die vandaag nog steeds sterk zijn. Hoe dan ook, deze koppels van beroemdheden hebben ons genoeg vermaak gegeven.

9 Kim Kardashian & Kris Humphries

Het is echt geen verrassing dat Kim Kardashian minstens één van haar bruiloften op televisie had laten zien. Haar huwelijk met professionele basketballer Kris Humphries werd gefilmd door E! voor een Keeping Up With The Kardashians-special natuurlijk.

De bruiloft werd gefilmd voor een tweedelige special genaamd Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event. We weten allemaal dat hun 72-daagse huwelijk notoir kort was. De bruiloft was zo kort dat slechts drie weken nadat de tweedelige special op E! was uitgezonden, Kim de scheiding aanvroeg en haar sprookjeshuwelijk geen sprookjeshuwelijk meer was.

8 Mario Lopez & Courtney Mazza

Het kostte Mario Lopez en Courtney Mazza ongeveer vijf jaar daten voordat ze eindelijk besloten om in het huwelijksbootje te stappen. De twee besloten dat ze een bestemmingshuwelijk wilden hebben, want ze trouwden in Mita, Mexico voor ongeveer 150 mensen, en het werd gefilmd voor televisie. Het was een met sterren bezaaide gebeurtenis en omvatte hun dochter als bloemenmeisje en Eva Longoria als bruidsmeisje. De bruiloft werd speciaal gefilmd voor uitzending op TLC en werd uitgezonden in december 2012.

7 Trista Rehn & Ryan Sutter

Het is alleen maar logisch dat Trista Rehn en Ryan Sutter hun bruiloft op televisie hadden laten zien, aangezien de twee het originele succesverhaal van Bachelor Nation zijn. Trista Rehn was de eerste runner-up in het allereerste seizoen van The Bachelor en werd daarmee de allereerste Bachelorette in het eerste seizoen van de show.

Uiteindelijk koos ze voor Ryan Sutter, en sindsdien zijn de twee samen. Hun huwelijk werd in 2003 uitgezonden in een driedelige serie. De korte serie toonde zowel voor de bruiloft als alle gebeurtenissen die leidden tot de grote dag en eindigde met de bruiloft.

6 Heidi Montag & Spencer Pratt

Heidi Montag en Spencer Pratt kwamen voor het eerst samen in een realityshow, dus het is alleen maar logisch dat ze besloten om hun bruiloft op televisie te laten zien. De twee trouwden in Pasadena, Californië in de Westminster Presbyterian Church. De bruiloft werd gefilmd door MTV en werd uiteindelijk uitgezonden in een aflevering van The Hills. Voorafgaand aan het grote televisie-evenement besloten de twee om voor zichzelf te schaken. Het was nooit duidelijk of ze legaal getrouwd waren tijdens hun schaking, maar het was hoe dan ook iets voor hen.

5 Rob Mariano & Amber Brkich

"Boston Rob" Mariano en Amber Brkich waren twee zeer populaire deelnemers aan Survivor. De twee speelden het spel samen en ze kunnen de show bedanken voor het samenbrengen van hen. Omdat het begin van hun relatie en hun verloving erg publiek op televisie was, was het alleen maar logisch dat hun huwelijk ook op televisie werd uitgezonden. CBS filmde hun huwelijk dat plaatsvond in het resort Atlantis, Paradise Island op de Bahama's. De twee uur durende special, Rob en Amber Get Married uitgezonden op CBS.

4 Khloe Kardashian & Lamar Odom

Het is echt niet verwonderlijk dat er een tweede Kardashian op deze lijst staat, omdat hun leven letterlijk 24/7 gedocumenteerd is voor hun show. Khloe Kardashian en Lamar Odom hadden een zeer interessante relatie, waaronder een bruiloft die op televisie werd uitgezonden. Khloe en Lamar trouwden in september 2009 nadat ze slechts een maand verkering hadden. De bruiloft werd natuurlijk uitgezonden op Keeping Up With The Kardashians, omdat ze geen aparte special kreeg zoals Kim deed. Hoe dan ook, de op televisie uitgezonden bruiloft leidde ertoe dat ze hun eigen spin-off kregen, Khloe & Lamar. Uiteindelijk vroeg ze in 2013 om echtscheiding en het werd pas in 2016 afgerond.

3 Dave Navarro & Carmen Electra

In 2003 waren Carmen Electra en Dave Navaro nog een beroemd stel dat in het huwelijksbootje stapte op televisie. De twee trouwden in Los Angeles in het St. Regis Hotel, waar camera's elke beweging filmden, inclusief de ceremonie. MTV was van plan een serie over het koppel uit te zenden, getiteld 'Til Death Do Us Part: Carmen &Dave'. De bruiloft was absoluut met sterren bezaaid en zorgde voor echt geweldige tv. Helaas duurde hun huwelijk niet al te lang, maar dankzij MTV kunnen we hen altijd herinneren op hun trouwdag.

Kendra Wilkinson & Hank Baskett

Playboy-speelkameraad Kendra Wilkinson en profvoetballer Hank Basset zijn nog een beroemd stel dat op televisie in het huwelijksbootje stapte. De twee trouwden in juni 2009 in de Playboy Mansion. Natuurlijk, omdat ze in de loop der jaren in een aantal realityshows waren, was hun bruiloft en alles wat voorafging aan hun bruiloft te zien in haar realityshows. Hun relatie werd in de loop der jaren verzuurd en natuurlijk probeerden ze hun problemen op te lossen. Helaas faalden ze en vroegen ze een echtscheiding aan.

2 Nick Lachey & Vanessa Minnillo

We weten dat Nick Lachey geen onbekende is voor reality-tv, aangezien hij en zijn eerste vrouw, Jessica Simpson, hun eigen realityshow hadden rond hun huwelijk en hun leven samen na het huwelijk. Als gevolg hiervan lieten Nick Lachey en zijn vrouw Vanessa Minnillo hun grote trouwdag op televisie uitgezonden. Hun special was te zien op TLC en omvatte hun bruiloft en alles wat voorafging aan de bruiloft, zoals Vanessa's kledinginkopen, evenals haar huwelijksdouche en andere pre-huwelijksfestiviteiten.

1 Carmelo Anthony & Lala Vasquez

TV-slang LaLa Vazquez en professionele basketbalspeler Carmelo Anthony hadden een zeer openbare relatie. dus het was alleen maar logisch dat de twee hun bruiloft lieten filmen voor televisie. De twee hadden zeven jaar een relatie, waren vijf jaar verloofd en hadden zelfs een zoon samen. De show, Lala's Full Court Wedding, volgt LaLa en Carmelo terwijl ze hun bruiloft plannen en hun grote dag halen wanneer ze in het huwelijksbootje stappen. Natuurlijk is er een beetje drama, maar dat is wat zorgt voor een behoorlijk goede tv.

Aanbevolen: