Wat Keith Urban en Nicole Kidman hebben gezegd over het leven in lockdown met hun gezin

Inhoudsopgave:

Wat Keith Urban en Nicole Kidman hebben gezegd over het leven in lockdown met hun gezin
Wat Keith Urban en Nicole Kidman hebben gezegd over het leven in lockdown met hun gezin
Anonim

Zoals veel gezinnen, begint de familie van sterrenentertainers Nicole Kidman en Keith Urban geleidelijk de eerste schok te boven te komen die kwam met de nieuwe pandemie van het coronavirus. Het beroemdheidspaar moest zich zo aanpassen aan de pandemie dat ze thuis opgesloten zaten. Terwijl de COVID-19-crisis gepaard ging met strikte maatregelen waardoor mensen binnen moesten blijven, hadden Kidman en haar man nog veel meer aanpassingen te doen in hun gezin. Het echtpaar heeft twee pre-tienerdochters, Sunday Rose en Faith Margaret, en ze waren allemaal in hun herenhuis in Nashville toen de lockdown-orders werden gegeven.

De Undoing-actrice en haar muziekster-echtgenoot verdeelden hun tijd tussen Nashville en hun thuisland, Australië, en zorgden ervoor dat ze hun meisjes meenamen. Al met al waren Keith en Kidman dankbaar dat ze elkaar hadden terwijl ze zich aanpasten aan het nieuwe normaal. Hun leven als beroemdheid onderging een drastische verandering, hoewel het voldoende tijd voor familiebanden bood. Terwijl de COVID-19-pandemie een sombere kijk op het dagelijks leven wierp, bundelde het beroemde paar de krachten om alles aan te pakken. Zo verging het Kidman en Keith tijdens de lockdown.

8 Kidmans goede relatie met Urban hielp tijdens lockdown

Er was echt geen pauze in de werktijd van de Big Little Lies-actrice omdat ze bleef werken aan filmprojecten. Dit alles deed ze terwijl ze probeerde veilig te blijven en haar gezin draaiende te houden. De moeder van twee vertelde in een interview dat ze al deze dingen kon combineren vanwege haar goede relatie met haar man.

7 Kidman zegt dat hun huis rustgevend was

De actrice beschreef hun huis als "een zeer rustgevende, geruststellende plek" en voegde eraan toe dat Keith de quarantaine beter maakte omdat hij "een sterke, warme en vriendelijke man" is. Het stel stapte in 2006 in het huwelijksbootje en hun status als machtspaar werd met de tijd alleen maar beter. Kidman vertelde in haar interview dat ze zich "zeer fortuinlijk" voelde om zoveel liefde in haar leven te hebben, omdat het een eenzame wereld was, vooral te midden van de pandemie.

6 Keith redde zijn vrouw van eenzaamheid

De Oscar-winnende actrice bleef praten over hoe zij en de Blue Ain't Your Color-crooner het volhielden. Ze vertelde dat haar relatie haar had gered en dat het inderdaad prachtig was. Op de vraag hoe, legde Nicole uit dat ze vaak last had van aanvallen van eenzaamheid, waarbij ze vertelde dat het 'heel erg erg moeilijk' was. De 54-jarige beschreef eenzaamheid als "de grote moordenaar" die zoveel pijn veroorzaakte. Nicole bleef vertellen dat eenzaamheid een epidemie was en Keith zorgde ervoor dat ze haar bijstond.

5 Kidman had altijd gezelschap en ze vond het geweldig

De Primetime Emmy-winnaar merkte op dat haar echtgenoot er altijd voor zorgde dat ze altijd gezelschap had. Kidman voegde eraan toe dat haar dochters ook een rol speelden. Kidman vertelde dat ze vooral de voorkeur gaf aan kinderen om haar heen. De actrice merkte in een interview met Glamour op: “Het is gewoon leuk omdat ik hun perspectief niet zo zwaar vind. Het plaatst je op een meer kinderlijke plek waar je heen gaat…"

4 De kinderen hadden moeite om zich aan te passen aan sociale afstand

Kidman legde uit dat Faith en Sunday de COVID-19-veiligheidsmaatregelen zoals social distancing niet meteen onder de knie hadden. Dit bleek een uitdaging voor het ouderschap te zijn voor Kidman, die een expert is in het zorgen voor anderen. Tijdens haar interview met Glamour zei de ster over haar dochters: “Onze kinderen - omdat we reizen en we zullen niet uit elkaar zijn - zijn eraan gewend om online te moeten leren. Maar de sociale afstand was erg moeilijk voor hen. Ze werken door de emoties heen. Voor een 12-jarige gaat het erom dat je niet gemakkelijk toegang hebt tot vrienden. Dat is een hele zaak die elke ouder zal doormaken.” Kidman voegde eraan toe dat het moeilijkste van alles was om te zien hoe haar dochters naar hun vrienden verlangden.

3 Het koppel liet hun dochters nooit alleen

Kidman vertelde verder over hoe zij en Keith de lockdown hebben doorstaan en vertelden dat ze hun kinderen nooit in de steek laten. Ondanks hun drukke schema's vonden Kidman en Keith het ritme waarmee ze hun gezin runden. Dit was zo handig dat als de ene ouder weg was, de andere ouder de leiding nam. In een geval waarin ze allebei weg moeten zijn, komt Kidmans zus binnen en speelt oppas. De actrice vertelde dat haar zus ooit met haar eigen kinderen moest binnenkomen toen zij en de 'Somebody Like You'-zanger van huis waren. De actrice voegde eraan toe dat de gemeenschappelijke levensstijl met haar uitgebreide familie heel nuttig was tijdens de lockdown.

2 De lockdown was een andere manier van leven voor het stel

De SAG-winnaar en haar familie beschouwden de pandemische lockdown als een ander balspel vanwege de leefomstandigheden. Voorafgaand aan de virusuitbraak reisden de actrice en haar familie vaak samen. Dit omvatte de kinderen, en het werkte prima voor hen. Dit betekende ook dat ze altijd samen waren. De tweak hieraan was echter dat de lockdown hen verhinderde om naar buiten te gaan. De familie kon geen restaurants bezoeken of naar de bioscoop gaan. Kidman vertelde dat het een heel ander leven was voor haar familie.

1 Keith vertelde dat thuisonderwijs een uitdaging was

De countryzanger deelde dat het 'zo moeilijk' was. Hij vertelde dat het vooral moeilijk was voor ouders die met hun baan en verantwoordelijkheden aan het goochelen waren terwijl ze ook huisonderwijzer probeerden te spelen. Hij zei over het ouderschap tijdens de lockdown: "Onze kinderen zijn bezig met online leren, maar ze krijgen steeds meer zin om weer met hun vrienden om te gaan en wij willen graag dat ze weer met hun vrienden om kunnen gaan." De Grammy-winnende muzikant voegde er echter aan toe dat zijn vrouw de expert was in het omgaan met thuisonderwijs.

Aanbevolen: