Keith Urban en Nicole Kidman hebben de wildste huwelijkse voorwaarden (maar het werkte!)

Inhoudsopgave:

Keith Urban en Nicole Kidman hebben de wildste huwelijkse voorwaarden (maar het werkte!)
Keith Urban en Nicole Kidman hebben de wildste huwelijkse voorwaarden (maar het werkte!)
Anonim

Jaren na haar scheiding van Tom Cruise heeft Nicole Kidman de liefde weer gevonden en deze keer lijkt het voor altijd. De Oscar-winnaar trouwde in 2006 met countrymuzikant Keith Urban en het paar is sindsdien ouders geworden van dochters Sunday Rose en Faith Margaret (Kidman heeft ook twee kinderen met Cruise).

Het beroemde paar vierde onlangs ook hun 16e huwelijksverjaardag. En hoewel Kidman en Urban samen buitengewoon gelukkig lijken, weten maar weinigen dat hun huwelijk ook gepaard gaat met een huwelijkse voorwaarden die anderen misschien bizar vinden.

Nicole Kidman en Keith Urban hadden een wervelwindromantiek

Kidman en Urban ontmoetten elkaar toevallig in 2005, terwijl ze beiden het G'Day USA-gala bijwoonden. Er waren misschien vonken die avond, maar er gebeurde niets tussen hen. "Ik herinner me dat ik dacht, ik was zo verliefd op hem en hij was niet in mij geïnteresseerd", vertelde Kidman zelfs aan Elle DeGeneres in 2017. "Het is waar! Hij heeft me vier maanden niet gebeld.'

Een jaar later zou de Grammy-winnaar ook bekennen Kidman af te wijzen, hoewel dat niet zijn bedoeling was. “Iemand had me haar nummer gegeven en ik had het een tijdje in mijn zak. Ik bleef ernaar kijken en dacht: 'Als ik dit nummer bel, neemt ze op. Ik weet niet wat ik moet zeggen'", legde de zangeres uit toen ze in 2018 in de Australische talkshow Interview verscheen. "Ik had nooit gedacht dat ze iets zou zien in een man als ik." Urban belde uiteindelijk en de twee synchroniseerden. "Het was moeiteloos", herinnerde hij zich.

Kidman en Urban trouwden slechts een jaar later na het verrassende voorstel van Urban op Kidmans 38e verjaardag. Sindsdien heeft het paar een van de ongelooflijke huwelijken van beroemdheden gehad. Maar buiten het medeweten van velen, kostte het veel werk om daar te komen. En in sommige opzichten was er ook een gedurfde huwelijkse voorwaarden van Kidman nodig.

Nicole Kidman's huwelijk Prenup vereiste verbintenis van Keith

Er waren vanaf het begin misschien vonken tussen Kidman en Urban, maar er waren ook tekenen van problemen. Voor Urban begon het allemaal toen hij van Australië naar Nashville verhuisde. Terwijl hij probeerde de Amerikaanse muziekscene te betreden, deelde hij een huis met een kamergenoot die dol was op cocaïne. En toen probeerde hij het ook. "En op een dag bood hij me deze enorme pijp aan", herinnert Urban zich. “Ik had het nog nooit gehad, het zag er goed uit, dus nam ik het. Het ging niet meteen peervormig, maar dat was het begin ervan.”

Vanaf daar ging het slechter. Urban werd high van alcohol en meer drugs, waaronder cola en ecstasy. “Ik leek niet te kunnen stoppen. Deze keer was er geen houden meer aan. Ik zou gaan slapen, een paar uur later wakker worden, er weer tegenaan gaan, drinken om de scherpte eraf te halen, 'biechtte hij op. “Ik herinner me dat ik dacht: ‘Ik ga het waarschijnlijk niet halen tot morgen.’ En toen dacht ik: ‘F it. Het kan me echt niet schelen. Het zal een verademing zijn om dat niet te hoeven. Ik neem een Ambien en op een gegeven moment zal ik slagen. ' Ik nam alles. Ik herinner me dat ik dacht: ‘O, goed, dit is het einde, yahoo.’ Ik was er best blij mee.”

Kidman was zich terdege bewust van de verslavingsproblemen van Urban toen ze bij elkaar kwamen. En in feite werden deze problemen zelfs erkend in de huwelijkse voorwaarden die de zangeres tekende voordat ze met de actrice trouwde. Volgens rapporten stelt de overeenkomst dat Urban $ 600.000 zou krijgen voor elk jaar dat ze samen blijven. Het geld zou echter naar verluidt alleen aan de zanger worden vrijgegeven als hij geen drugs gebruikt en zijn alcoholgebruik onder controle houdt.

Keith Urban dankt Nicole Kidman voor het nuchter houden van hem

Ondanks de huwelijkse voorwaarden kon Urban zijn problemen aanvankelijk nog steeds niet onder controle krijgen. Hij was twee keer in de afkickkliniek geweest om terug te vallen. "Ik heb de implosie van mijn nieuwe huwelijk veroorzaakt", herinnert de zanger zich. Maar toen voerde Kidman een interventie uit en zorgde ervoor dat Urban drie maanden in een afkickkliniek bleef. Toen slaagde Urban er eindelijk in om nuchter te worden en dat heeft hij allemaal aan zijn vrouw te danken. “Ik werd geestelijk wakker met haar. Ik gebruik de uitdrukking 'ik ben in haar geboren' en zo voel ik me', zei hij. "En voor het eerst in mijn leven kon ik de ketenen van verslaving afschudden."

En hoewel het verleden van Urban achter hem ligt, achtervolgt het hem nog steeds van tijd tot tijd. Het enige verschil is dat hij nu weet hoe hij ermee om moet gaan. "Ik maak nog steeds de vreemde fout, maar niet zoals ik in het verleden deed - en tegenwoordig zie ik ze aankomen voordat alles implodeert", legde Urban uit. Wat Kidman betreft, ondanks alles wat ze hebben meegemaakt, is ze dankbaar dat ze de weg naar elkaar hebben gevonden."Die man is het beste wat me ooit is overkomen", zei de actrice.

Na 16 jaar huwelijk is Urban inderdaad een veranderde man. Afgezien van nuchter te zijn, feest de zanger niet eens zoals vroeger. Toen hem werd gevraagd waarom, antwoordde Urban eenvoudig: "Ik wil graag getrouwd blijven."

Aanbevolen: