10 Beroemdheden die een vete hebben met Kendall Jenner

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die een vete hebben met Kendall Jenner
10 Beroemdheden die een vete hebben met Kendall Jenner
Anonim

Tegenwoordig is het veel eenvoudiger dan ooit om de vlammen van een vete tussen twee beroemdheden aan te wakkeren dankzij Social Media die alles handig en gemakkelijk toegankelijk maakt. En als het gaat om het manipuleren van deze vetes in hun voordeel, zijn de Kardashians de onbetwiste koninginnen, ook al zijn sommige van hun comebacks misschien huiveringwekkend. De realityster Kendall Jenner is geen onbekende in vetes van beroemdheden. De controversiële realityster en supermodel Kendalll is verwikkeld in vetes met de volgende beroemdheden:

10 Naomi Campbell

Naomi Campbell, het legendarische supermodel, is uitgesproken over haar ongenoegen over het carrièretraject van Kendall Jenner. In een aflevering van The Meredith Viera Show sprak Campbell over het probleem door te zeggen dat ze hen veel succes wenste. Tijdens hun tijd was er echter veel hard werk nodig om te komen waar ze nu zijn. Ze voegde eraan toe dat haar generatie vrouwen zo hard heeft gewerkt en nog steeds werkt. Wat hen betreft, was er niet genoeg inspanning van hun kant waar 'Easy come; easy go' kan ook van toepassing zijn. In een interview met People maakte ze ook licht over Kendall en haar soortgenoten. Ze zei dat de generatie modellen van Campbell zo bekend was voordat sociale media iets betekenden. Alles verandert en evolueert, en ondanks dit vond ze het nog steeds interessant.

9 Stephanie Seymour

Het is vermeldenswaard dat supermodel Stephanie Seymour iets te zeggen heeft over Kendalls soort modellen. Ze zei dat ze in alle opzichten de antithese zijn van wie ze waren. De dagen van supermodellen zijn allang voorbij. Ze verdienen hun titel. Ze voegde eraan toe dat hoewel Kendall mooi is, ze hun titel nodig hebben. Ze ging zelfs zo ver dat ze voorstelde om ze "Bitches of the moment" te noemen.

8 Rihanna

Er is gezegd dat Rihanna en Kendall ruzie hadden omdat Rihanna dacht dat Kendall de vriendschap van Cara Delevingne van haar had afgepakt. Dit heeft de gevoelens van de zangeres nog meer beschadigd omdat Kendall voor haar een talentloze snotaap is, ingewijde. De insider voegde eraan toe dat Cara en Rihanna's magnetische chemie en aantrekkingskracht tot elkaar nooit zijn bedreigd. Zo heeft Rihanna haar bezitterige streak altijd onder controle gehouden. Ze kunnen verdergaan waar ze gebleven waren als je elkaar de volgende keer ziet. Volgens de insider was Rihanna niet tevreden met Kendalls associatie met Chris Brown, Rihanna's ex-vriendje.

7 Rebecca Romijn

Rebecca Romijn, een collega-model, is evenmin onder de indruk van het succes van Kendall en haar collega-modellen. Volgens Romijn's verklaring aan Entertainment Tonight: Niemand heeft aangetoond dat veel volgers tot nu toe gelijk staat aan geld. Als gevolg hiervan is het moeilijk om met de situatie om te gaan. De actrice die werd vervangen als Mystique vervolgde, zei dat veel mensen, waaronder gerenommeerde leden van de mode-industrie, het ondraaglijk vinden. Ik ben er geen fan van dat deze social media-sterren nu het gezicht van de mode zijn. Het zijn echter geen supermodellen. Romijn was bot in zijn beoordeling en zei: Deze neiging om social media-beïnvloeders te gebruiken om onze modenormen vast te stellen, heeft me teleurgesteld, en ik geef de modetijdschriften de schuld. Mode verschuift echter altijd; het is een feit van het leven.

6 Selena Gomez

Jarenlang hebben Selena Gomez en Kendall en Kylie een hectische relatie gehad vanwege haar aan-en-uit-relatie met Justin Bieber. Toen de Jenner-zussen in april 2014 op Coachella waren, voegde Gomez zich bij hen voor selfies en andere foto's, maar ze ontvolgde ze snel. Volgens een bron leven Kylie en Kendall als gevolg van wat de show hun familie heeft aangedaan in een fantastische wereld. Zelfs als ze gewoon maatjes waren, was Selena er gewoon voor het concert en om hen te helpen hun merk op te bouwen. Gelukkig kwam Selena tot bezinning en ontsnapte. Volgens TMZ verbrak Gomez de banden met de Jenners vanwege hun vermeende drugs- en alcoholmisbruik. Beweringen dat Gomez een voorgeschiedenis heeft van vermoedelijk middelenmisbruik zijn ontkracht door de Jenners, volgens de tabloid.

5 Taylor Swift

Verschillende factoren, waaronder de duidelijke banden van de Jenner-zussen met Kanye West en Kim Kardashian, kunnen Taylor Swift's ongenoegen met de zussen de schuld geven. Een jaar later bevestigde Kim op Watch What Happens Live dat Kendall nooit deel uitmaakte van Swift's team, ook al hadden ze een aantal goede vrienden, en Kendall verscheen in enkele van Swift's 1989-tourshows. Sterker nog, anderen voelden de "Look What You Made Me Do"-video's beentattoo en oranje laarzen, die vergelijkbaar waren met die van Kendall, waren een heimelijke afstoting van Swift.

4 Janice Dickinson

Janice Dickinson's opname op Kim's haterslijst is geen verrassing, dus het is geen wonder dat ze ruzie heeft gehad met Kendall. Toen ze in 2016 de Vogue-cover van Kim en Kanye zag, zei het voormalige model dat ze wilde "braken", eraan toevoegend dat ze niet dacht dat Kendall Jenner een "supermodel" was." Ze zei dat ze Kendall nauwelijks als een supermodel beschouwt. Ze voegde eraan toe dat Kendall me niet zal kunnen verslaan en dat ze "niet in staat is om dat te doen."

3 Judd Apatow

In de geschiedenis van advertenties was de Pepsi-advertentie van Kendall Jenner een van de meest verdeeldheid zaaiende, beschuldigd van het exploiteren van de Black Lives Matter-beweging. Als reactie op de stortvloed aan kritiek meldt NBC News dat PepsiCo het product moest verwijderen. Deze van Judd Apatow op Twitter v alt op tussen de talloze anderen: Ik zou de rest van mijn leven kunnen proberen en niet eens in de buurt komen van het maken van zoiets grappigs als deze Pepsi-advertentie, zei hij.

2 Paris Jackson

In het verleden verkochten Kendall en Kylie T-shirts die de gezichten van muzikale beroemdheden Notorious B. I. G., Tupac Shakur, The Doors en Ozzy Osbourne afsneden, wat kritiek kreeg van de dochter van wijlen Michael Jackson. Als een grote fan van Zeppelin, The Doors en Floyd, merkte ze op. Deze bands hebben gevormd tot wie ik nu ben. Deze 'mode' kan ik echter niet steunen. Ze moeten worden gerespecteerd en geëerd, vervolgde ze. Als zoon van wijlen, geweldige Michael Jackson, zou je ongetwijfeld iets over dit onderwerp te zeggen hebben.

1 De deuren

Kylie en Kendall Jenner hebben een opzeggingsverklaring ontvangen van de overlevende leden van The Doors voor het gebruik van hun afbeelding op merchandise. Zoals vermeld in de brief, hebben The Doors onlangs vernomen dat Kendall en Kylie shirts verkopen met ons beschermde eigendom zonder onze toestemming of medeweten. De geregistreerde handelsmerken kunnen leiden tot verwarring, vergissingen of misleiding van klanten, waardoor ze denken dat Kendall + Kylie-kleding is geautoriseerd door The Doors, terwijl een dergelijke toestemming niet is gevraagd of geleverd door The Doors. De foto van Kendall Jenner die over het klassieke Jim Morrison Lion-portret is geplaatst, is beledigend en opmerkelijk omdat hij de rechten van het Morrison-landgoed om het gebruik van zijn beeltenis te regelen niet erkent.

Aanbevolen: